ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 857
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Кали, а аз само не разбрах защо това, че е накарал Симона да му пее е лошо? Не схващам връзката, защо и кое точно те дразни?
Другото сега нямам време да го коментирам, може би утре.
Офф, ами то не е само това, че я е накарал да му пее. Мисля, че съм го обяснила добре, но явно не е така. Едното е следствие на другото. Първо й даде ниската оценка, а после "искам да ми пееш". Ама няма - "дали ти е удобно" или "имаш ли нещо против". Искам ....  И сори, Фани, но не я подкани, нито я помоли. И да, аз го почувствах точно като в кръчмите....
Виждам, че твърдите, че е било реклама на Симона. E аз не мисля така. Това можеше да стане в нейната си вечер. Ето - правите и сравнение с вечерта на Чакърдъкова - ами точно де, всичко това, и пеенето, и за дъщерята, беше във вечерта на Чакърдъкова.
Просто цялостното му поведение към Симона аз го видях в кофти светлина. Първо я резна с оценката, а после я действа да му направи неговата вечер, че да се почувства той добре ... И мисля, че тя не случайно му "върна" жеста без да обясни...
Надявам се, че този път ме разбрахте. Това си е мое мнение и не задължавам никого с него.
Иначе като цяло вечерта при Чакърдъкова ужасно ме натовари - прекалено много показност във всичко! Без изключение! От автобуса, та до изненадата с половината й ансамбъл в хола! Да не споменавам 9те манджи!!! И да, и аз нямаше да й дам 10!
На Юлиян като меню ми хареса най-много. На Симона като атмосфера основно. На Бахов ми хареса шегата. На миската дори не я помня, а за Чакърдъкова вече отделих достатъчно внимание.

# 646
  • Другата България
Стига де, не говорим за задължения, всеки има право на мнение, наистина не те разбрах първия път. Сега те разбрах.
Съгласна съм донякъде.  Ама не ми се кълве от телефона сега че съм на работа.

# 647
  • София
Опа, идиотски съм се изразила, сори. Даже не разбрах за какво задължение става въпрос, докато не се прочетох Joy Ама така се получава обикновено, когато тръгвам да се обяснявам в 3 през нощта, минути преди да заспя Joy Joy Joy

# 648
Защо според мене Симона не изпя своя песен на своята вечеря - поради същата причина, поради която Чакърдъкова не изправи дъщеря си да пее сама на нейната вечеря, а именно за да не гракнат хейтърите с думите: "Гледай я тая как си прави сама реклама!". Затова според мене Юлиян по неговия си недодялан и "ръбест" начин я побутна да покаже песните си и съответно и възможностите си. Факт е, че именно след това нейно изпълнение, а не онова с баба й, лично аз потърсих в нета нейни песни.

Колко да я е резнал в оценката? "Толкова жестоко"? 😋 Шегувам се! Аз също очаквах да й даде максималните точки, защото мене емоцията от вечерта ме завладя. Аз бих й ги дала именно заради нея, не заради менюто, което си имаше недостатъци (двете основни, сладкото месо). Недостатъци имаше и в менюто на Юлиян - количеството беше умалено, основното беше без гарнитура (една гола риба с три чери доматчета за украса; без "въглехидрат" 😋 или поне нещо като гарнитура). Май менюто на миската беше най-удачно, само че й беше приготвено от други хора.

Тъй че оценката зависи от различни неща - какво ( и кого 😉😋) точно оценяваш: храната като подбор и вкус; участието в приготвянето й; атмосферата или всичко взето заедно. Като винаги остава опцията за "резване" на другите в името на победата, разбира се. 😉😁

Приятелско  семейство на сестра ми и зет ми имат голяма дъщеря, която отдавна тренира хокей на трева. Ходи на състезания и лагери. Тя съответно познава и Юлиян. Като я видя, ще я поразпитам за него. 😉

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 15:18 от Bilyana14.

# 649
Не знам, може и да си права за пеенето. Аз не го възприех така, дори си помислих, че като се види от хората ще я приемат и търсят за ангажименти. Нещо , като реклама ми се видя , добронамерено. Все пак не каза на миската да му пее. Обърна се към човек, за който знае, че може и това работи. Пък и да разнообрази вечерята си, да направи реклама на Симона (може би не точно реклама, а да се покаже, да има публика по телевизията, да я видят, знам ли)
Не мисля, че е искал да я постави в неудобно положение, напротив. Но..аз така си го мисля, може и да не е. Така го възприех, а че Юлиян обича музиката, ясно е и Бахов коментира как се е развълнувал и го е усетил.... не знам.
И не останах с впечатление, че има някакво отношение между двамата. Според мен си паснаха най-много от всички там Юлиян и Симона.

# 650
Скрит текст:
Не знам, може и да си права за пеенето. Аз не го възприех така, дори си помислих, че като се види от хората ще я приемат и търсят за ангажименти. Нещо , като реклама ми се видя , добронамерено. Все пак не каза на миската да му пее. Обърна се към човек, за който знае, че може и това работи. Пък и да разнообрази вечерята си, да направи реклама на Симона (може би не точно реклама, а да се покаже, да има публика по телевизията, да я видят, знам ли)
Не мисля, че е искал да я постави в неудобно положение, напротив. Но..аз така си го мисля, може и да не е. Така го възприех, а че Юлиян обича музиката, ясно е и Бахов коментира как се е развълнувал и го е усетил.... не знам.
И не останах с впечатление, че има някакво отношение между двамата.
Според мен си паснаха най-много от всички там Юлиян и Симона.

В този ред на мисли Симона само Юлиян е последвала в ИГ от цялата компания.

# 651
  • София
Чак сега виждам темата, благодаря на Биляна за което. Благодарности и на Мери Ан, че е направил темата. Simple Smile
Разбрах, че е имало анкета, аз нещо не я виждам. Много странно ми излиза самата тема, не е като другите в другите групи. Може би тук е по-различно, уф.
Та за анкетата. Ами не, на този етап все още съм по-скоро на мнение да не гледам 2ия сезон на Игри на волята, защото съм крайно обиден на продукцията по начина по който се изгавриха с най-добрия участник във формата, Юлиян.

# 652
Здрасти, Дяволче))
Ами то имаше друго име на темата, имаше и анкета, но...нещо ни предупредиха и Мери смени името и махна анкетата да можем да си пишем свободно.
Радвам се, че се присъедини))

# 653
Приятелско  семейство на сестра ми и зет ми имат голяма дъщеря, която отдавна тренира хокей на трева. Ходи на състезания и лагери. Тя съответно познава и Юлиян. Като я видя, ще я поразпитам за него. 😉

А, ето това е приказка! Wink Отдавна гледах няколко сторита от тренировките на Юлиян с децата и много ми допадна. Съсредоточен, сериозен и в същото време спокоен. Писала съм и преди, че ми напомня за треньора на моето дете - във и извън тренировките, и съм убедена, че с децата работи повече от добре.

# 654
  • Другата България
Чак сега виждам темата, благодаря на Биляна за което. Благодарности и на Мери Ан, че е направил темата. Simple Smile
Разбрах, че е имало анкета, аз нещо не я виждам. Много странно ми излиза самата тема, не е като другите в другите групи. Може би тук е по-различно, уф.
Та за анкетата. Ами не, на този етап все още съм по-скоро на мнение да не гледам 2ия сезон на Игри на волята, защото съм крайно обиден на продукцията по начина по който се изгавриха с най-добрия участник във формата, Юлиян.
Хайде здрасти и на теб! Hug
Темата я направих отначало за "Игри на волята", да, само за този формат, защото имаше още момичета, които искаха да си коментираме и обсъждаме, а там по независещи от нас причини ни заключиха. Въпреки че и вече определено се бяхме поизчерпали, всички пишещи, и наистина беше станало отегчаващо на моменти. Но предвид участието на "герои" и герои от едно в друго предаване-като в случая сега с "Черешката" и "Игрите", за да не спамим за едното в темата за другото предаване смених заглавието с по-общо, като тук си коментираме и други формати всъщност. Затова и изтрих анкетата, защото беше само за "Игрите". Дали ще гледаш втори предстоящ сезон. И понеже умишлено третата опция ми беше в мъжки род:stuck_out_tongue_winking_eye: /още не съм решиЛ/, за НЕощастливените да поясня Sunglasses, та най-накрая се намери правилния отговорил. Joy Разбираш ме предполагам.
И аз няма да гледам засега, клоня към НЕгледане, но пък и доста време има 'се пак.
Сега, да се включа пространствено, разбира се.
Относно пеенето на Симона, относно това, че Юлиян я накарал да му пее. Честно, ама съвсем честно като коментираме сега и говорим за този момент едва сега, ама наистина едва сега по-подробно и обстойно се замислям за него. Истината е, че цяла седмица бях с грип, с температура, а същевременно и не спирах с 12 часовите дежурства, и някак бях на автопилот, просто машинално ми минаваше всичко, без да вниквам в него. Мисля, че разбирам какво има предвид Кали - поредна демонстрация на его и самочувствие Юлияново, един вид - "дошла си у нас, аз съм домакинЪТ, аз съм царЯ и господарЯ, ще се грижиш за това да ми е ок на мен, ще ми пееш и играеш, а пък аз ще те "порежа" както аз си знам. Щото аз съм царЯ."  Нещо такова. Всъщност "искам да ми пееш", самия израз и на мен не ми звучи ок, казано така, по този начин. Някак го свързвам с един по-специфичен тип хора, които разполагат/ха с пари и власт, и които по един друг начин принуждаваха едни други хора да им пеят, свирят и играят. И които само с едно щракване на пръсти и вадене на пачки наистина можеха да си позволят да им пее и Бритни Спиърс. Но не мисля, че Юлиян се оприличава или може да се асоциира с такъв образ. Той е толкова първичен, такъв ръб недодялан, толкова ненаучен как и с кого да се държи, че ако изглежда, че е показал такова поведение, то е било наистина несъзнателно търсено и ефектът няма общо с действителни лица и събития. Така мисля. Изобщо не го оправдавам за 9-ката на Симона, но вярвам на Лилия за това, което каза за него, за сърцето му. Което за мен е важно. Този човек е расъл без майка, и почти без баща. Кой да го научи как да се държи с хората? Учил се е сам, борил се е сам, бутал се е сам. Това, което е оформил като характер е и по независещи от него причини, и поне аз се надявам да претърпи някаква промяна. Докато със сърце се раждаш. Това или го имаш, или го нямаш. Образно казано. Останалото може да се научи, характер да се изкове, да се оформи, да се промени. Но нямаш ли сърце, а камък на негово място....ако ще и да си най-възпитания, интелигентен, образован, начетен, ерудиран, изобщо всякакъв гений в обноски и манталитет си едно голямо нищо. Всекидневно, ежечасно и ежеминутно ставаме свидетели и имаме подобни примери пред себе си - хора, които звучат или изглеждат /или искат да изглеждат/ като "най-добрия човек, когото познавам", всъщност се оказват хора, които са самоизядени от собствен неуспех, неудовлетвореност и злоба, очукани от живота по един или повече начини, и разбира се обвиняващи за това Вселената, природата и всички живи твари, но не и самите себе си и собствената си липса на качества. Положителни, за да се успее в начинанието/ята. Докато Юлиян ги има, качествата, той е успял, сам, в нещо, в което е добър и го бива. И това умее да прави най-добре. Останалото трябва да се научи, с тази жена до себе си съм сигурна в това.
За апартамента обаче, ако не е негов наистина /защото аз не вярвам на жълтини отдавна/, но ако е така-. Не знам защо излъга. Не знам защо всъщност не каза истината. Наистина не разбирам. Той каза ли всъщност, че това е негов апартамент? Негово жилище? Пред камерата, на всеослушание? Единственото, което ми хрумва е, че понеже е на квартира е възможно затова да не е искал да  се снима в тях, ама това просто го предполагам в момента всъщност.....

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 17:36 от Merri_An

# 655
Здравей и от мене, Diavolo!
Попаднах на твой пост и си спомних колко обичах да чета коментарите ти и те рязко ми залипсваха. 😁 Затова абсолютно неконспиративно 😉, а чисто егоистично ти изпратих един бял гълъб.
Радвам се да те видя сред нас!

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 16:43 от Bilyana14.

# 656
  • София
Всъщност, точно това имах впредвид, Merri_An, но съвсем честно казано, не исках да го казвам толкова буквално. Не и за Юлката! Точно защото вярвам в абсолютно всичко, което и ти. Аз си го написах де, но отново не толкова адекватно. Съвсем честно, редовно те чакам да ме изразиш правилно Joy Joy Joy

Ииии, добре дошъл на Diavolo! Аз също много се радвах да го чета и е супер, че дойде и тук... Дано да не го уплашим, че засега май ни е единствения мъж тук Joy

# 657
И аз разбрах, че това е домът на Юлиян. Казваше -моята кухня, моят диван, моето жилище... не разбрах и аз откъде дойде това, че не е негов, но може и така да е и тогава не ми става и на мен ясно защо излъга.
Юлиян разчита на себе си. Не е искал да следва на баща си стъпките, а и е ясно, че не е по ученето май. Спорът е в кръвта му, той е бунтар, така наречените лоши момчета. Но не е от другата страна , изкарва си честно парите, бори се нещо да направи, не е в никакви схеми си мисля. Сам беше казал, че не иска да му определят пътя, много спорове с баща си е имал, все му давал насоки, бил недоволен, накрая се е скарал и дори не са се виждали. Било му болно за сестричката, обожавал я. Това в игрите сподели.
Баща му е добре, Юлиян е осигурен си мисля (знам дори) но не се възползва, за жилища имат достатъчно, че и къщи (ако е вярно казаното) Той обаче си кара на своя глава и със свои сили. Хубавото е, че се е сдобрил май с баща си в игрите. Снимките за екипа бяха в едно обширно жилище ми се видя. Не мога да ги сравнявам с това от черешката, затова ми е чудно защо там е снимал своята вечер, ако е вярно , че е на друг човек. Но Юлиян не е беден, изпаднал, финансово е добре-вярно не със свои средства, но в нужда не вярвам да не получи рамо от баща си. Докато е учел пак е бил буен и с мнение. Той си е такъв характер. Но пък ми харесва , че сам се бори и реже , когато му се налагат, не следва път , който би му отворил врати, не полза облаги, не се е пречупил да му е по-лесно.

# 658
  • Другата България
Всъщност, точно това имах впредвид, Merri_An, но съвсем честно казано, не исках да го казвам толкова буквално. Не и за Юлката! Точно защото вярвам в абсолютно всичко, което и ти. Аз си го написах де, но отново не толкова адекватно. Съвсем честно, редовно те чакам да ме изразиш правилно Joy Joy Joy

Скрит текст:
Ииии, добре дошъл на Diavolo! Аз също много се радвах да го чета и е супер, че дойде и тук... Дано да не го уплашим, че засега май ни е единствения мъж тук Joy
HugKissing HeartGrinning
Вече съм почти оздравяла, та малко по-добре асоциирам фактите и видяното.
Ами буквално, то така трябва-да сме буквални и конкретни, дори когато не ни харесва истината. И дори когато не изглежда по начинът, по който искаме да изглежда. Но аз поне се опитвам някак да стигна по-дълбоко, да не гледам само на повърхността, особено когато се отнася за някой, когото харесвам. Защото както и в "Игрите", така и в "Черешката"  не забравям, че това все пак е ТВ ШООЛ, игра, показно от едни хора за едни други хора, роля, сценарий, и т.н., и т.н., в което разбира се има и отражение на реалния характер на персонажа и действителните му отношения с околните, както и разбирания му за тях . Ето например забравих и за изказването му за Манчев, че го порязал "жестоко", нещо такова беше..... Дано не е майтап, но ако е сериозно, за какво порязване изобщо говорим, той трябваше да е наясно, че няма шанс с Николина като съперник, това не е Ана-Мария или Венца все пак! /после те прочетох, че е възможно да е заигравка заради пастървата, все пак има и черноморска пастърва, и линк давах/.
Просто това, че не умее да губи много, ама много му пречи, оттук да започне, от него, от изкореняването му, другото после ще е лесно.

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 20:49 от Merri_An

# 659
Такаа, чак сега и аз разбрах мнението на Кали. Благодаря за което, Мери! 😁 Напълно съм съгласна с Мери Ан. Тези мутренски времене с пеенето на ушенце по кръчмите и дъждът от банкноти бяха доста отдавна. Стара чанта като мене тогава беше новичка и току-що излязла на пазара 😂 ... хммм... доста опасен пазар 🙄 Бях на 15 тогава, значи Юли е бил на 5. 🙄 Надали има конкретни спомени точно от този период.

Друго обаче си спомних и понеже обичам да проверяват нещата, които ми се въртят в главата, докато готвих днес, си направих труда да изгледам отново двете вечери при Симона и при Юли. Потвърди се това, което си мислех. На вечерята при Симона Юли по неговия очевадно грубичък, "ръбат", нешлифован начин се опита да даде съвет, направо наклон на Симона в какъв стил музика да твори, а именно - джаз и поп. Чакърдъкова спомена, че Симонка пее много добре народни песни, при което Юли рязко скочи, че тя пее и джаз, и поп и че трябва да се разграничи от стила на майка си. След това няколко пъти натърти, че Симона трябва да заложи на това, което е учила - джаз и поп. На вечерята при него цитирам (автентично е 😎) какво каза: "Надявам се да разбиеш обстановката с едно джаз парче. Това ще бъде единствено и само за мен. Ще ми напълниш душата... И аз ще се радвам да пееш само за мен!". Подчертавам джаз парче, а не друго. Обръщам внимание и на това, че Бахов изтълкува думите на Юлиян като "молба" и "желание". Та, идеята ми е, че Юлиян по-скоро е далече от мисълта "пей ми на ушенче, защото съм много велик", а покажи колко хубаво можеш да пееш джаз, защото в тази посока е добре да се развиваш. Да, може да изглежда като извиване на ръцете (макар че Симона с усмивка се съгласи), по за мене е по-скоро недодялано побутване на Симона.

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 18:52 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт