ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 857
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Другата България
На Юлиян обаче не може да му се отрече, че е много съобразителен, когато става дума за комуникация Joy
Направил си е фен страница във Фейсбук. Сега! Два месеца, след като предаването мина и замина, след като хората го търсеха, къде да му пишат, след като всичко отшумя... Сега ще си пише там само с роднините.

Дай линк на неразбралите.

# 631
Мери през телефона хич незнам как става този номер, но направих скрийншот на страницата му.

Скрит текст:

# 632
  • София
Приключи Черешката. И моята равносметка - разочарована съм от Юлиян. Много. И не защото казал на някаква нещо си, а заради съвсем друго:
Първо: Отношението му към Симона.
Аз ви казах преди да започне предаването, че Симона ми е любимка от преди 2-3 години още от участието й в Гласът на България. Тогава изключително силно впечатление ми направи с това, че не желае да върви по стъпките на майка си, ами залага на собствените си способности. Имаше например едни дребни неща в нейното поведение като това, че избра да се яви в точно този конкурс заради кастингите на тъмно (където се обръщат заради таланта ти, а не заради това на кой си дъщеря), също така на два пъти отказа да иде в отбора на Камелия (добра приятелка и колежка на Глория), където със сигурност щеше да й е в пъти по-лесно, а предпочиташе трудното.... Както и да е, това беше преди години. Сега мнението ми за нея се затвърди. Много, ама много хубав и земен човек!
И лайното, не стига, че й даде 9, ами и на следващата вечер я накара лично да му пее. Не знам дали сте наясно, но това не е за кеф, а е професия и се изкарват пари с такива, частни (а в случая и телевизионни) изпълнения. Да, тя си взима хонорара от предаването, но въпросното изпълнение надали е било включено в сметката. Това, че Симонка е голям пич и не й пречи, а даже напротив, не значи че трябваше да я кара да му пее. Да не говорим, че той наистина я накара. Не я попита дори, дали има нещо против... И всичко пак щеше да бъде ок, ако не я поряза на предишната вечер и малко или много си личеше, че точно с нея много са се сприятелили (по общите им снимки, общите им сторита и т.н.)..... Но, както обикновено, не може друг да получи неговото одобрение току така. Независимо, че е свестен човек и го заслужава!
Второ: Излъга, че това е неговата къща. И няма нужда от доказателства. Той сам ни ги поднесе. Аз отдавна се чудех, защо винаги в сторитата си и в снимките за Черешката, когато стигаше до неговата вечер постоянно присъстваше една двойка симпатични млади хора. Това са собствениците на апартамента. Ами защо, за бога, излъга? Можеше поне да не споменава нищо, да премълчи! Някои от участниците (близначките например, а и не само те) дори не казват къде посрещат. Защо трябваше да лъже изобщо? Както виждаме, всички от предаването са знаели. Има снимка и на останалите участници с тази двойка. Не, че е нещо кой знае какво и не, че Юлиян го прави за първи път. Но преди може и да съм го оправдавала, защото играта беше такава. Кому беше нужно сега да го прави?!?
Трето: Последните му думи накрая, когато не получи плакета – че са го порязали „толкова жестоко”. Е стига сега де! И Черешката ли е въпрос на живот и смърт? Знам, че не можем да губим. Ама айде веднъж поне постъпи по мъжки!
Та така, много дълго беше, извинявам се за което. Но реших да си изплача болката. Разочарова ме Юлката. Аз все още си оставам фен на това момче, но за пореден път се убеждавам, че не е свестен човек и в крайна сметка си заслужи това, което му се случи. И ако в Игрите трябваше да бъде такъв, то има и други аспекти в живота, където е редно да се отнася с уважение и разбиране към хората.
Единственото, което ме спира да се откажа от него е Лилия. И отношението му към нея. Само тя е тази, която ме кара да мисля, че има доста добро в него. Но пусто тая тъмна страна (както и той си я определя) много тъмна вече бе.....

# 633
Е, аз това с пеенето на Симона го възприех по-скоро като реклама за нея. Точно защото я харесва. Ако той не беше поискал от нея да пее, аз лично никога нямаше и да разбера как пее джаз. Дори си помислих, че може да има някаква уговорка между тях. (Както по сценарий миската заразпитва Чакърдъкова за концерта на дъщеря й.) То и Николина я накара да пее с останалите. Което за мене беше по-безумното, не по отношение на Симона, а по отношение на останалите, защото не всеки може да пее и да го караш да го прави публично, е меко казано нетактично.
Колкото до оценката на Юлката за вечерята на Симона, той все пак се обоснова (за разлика от самата Симона! 😉) - наистина не всеки харесва сладко месо. Специфично е и ако не познаваш вкусовете на гостите си, не е препоръчително да го поднасяш. Моят домашен лъв например не понася... и като се замисля... последните 12 години май не съм яла пиле в сладко-кисел сос... 🙄🤔 На ММ най-много му е харесала вечерята на Юлиян. На мене пък тази при (а не на!) Симона най-много ми допадна основно заради емоцията, най-вече заради финала с баба й, но имам своите забележки по отношение на храната, които вече споделих.

За останалото, да, ако наистина не живее там, не беше нужно да казва "моя" дом.

Колкото до "санкционирали" (а не "резнали") "така жестоко" се питам дали не се отнасяше за подигравките на Манчо за пъстървата в Черно море (с които всъщност готвачът си вкара автогол, защото се оказа, че такава все пак има). На гостите надали им е дремело дали ядат морска или речна риба, но Манчев го подпука с появата си, че някои (Бахов също попадна тук) не са спозили/разбрали регионалната тема.

Пропуснах да споделя, че десенът на блузите на Георгиус не спира да ме впечатлява:

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 21:36 от Bilyana14.

# 634
Това на врата на Георгиус какво е. Косата му ли е или си е донесъл някакво въже от джунглата.
  А тая титла "цар на прабългарите" кой му я сложи на Юлиян.

# 635
Георгиус дали няма да пусне една модна линия Wink
Аз не съм разочарована от Юлиян, защото още от времето на Игрите подозирах, че е точно такъв, какъвто се показа. Затова не са го понасяли. Даже ако се беше оказал някой културен младеж, силно щях да се изумя.
Той, реално, абсолютно нищо лошо не е направил. Понеже гледам Черешката отдавна и нека тя да ни е база - виждала съм всякакви простотии, поднесени по по-възпитан начин. Много по-грозно порязване в оценки, доста по-опашати лъжи, гадни подмятания и какво ли още не, но на друго ниво и от хора, които умеят да се изразяват по-книжовно.
Юлиян има много къса връзка между мисълта и върха на езика. И не умее да се изкаже. На миската може по сто различни начина да ѝ се подхвърли, че на нищо не прилича и че си е купила коронка от конкурса. И съм убедена, че доста пъти ѝ е било казано. Най-големите гадове могат да го завъртят и като комплимент, та тя да им благодари.
Симона ако не е искала да пее, нямаше да пее. Не е на пет, може да откаже по хиляди начини. И така нататък.
Юлиян не изглежда да има лоши намерения и вероятно няма. Даже съм убедена, че няма. Но е ръб в държанието си и затова не бива да се бута да бъде светски лъв.

# 636
  • Другата България
Кали, а аз само не разбрах защо това, че е накарал Симона да му пее е лошо? Не схващам връзката, защо и кое точно те дразни?
Другото сега нямам време да го коментирам, може би утре.

# 637
Това на врата на Георгиус какво е. Косата му ли е или си е донесъл някакво въже от джунглата.
  А тая титла "цар на прабългарите" кой му я сложи на Юлиян.

Това явно е любимото му герданче 😋:

... и др.

# 638
Толкова много Георгиус... Ще имам безсънна нощ...

# 639
Толкова много Георгиус... Ще имам безсънна нощ...

Laughing Laughing Laughing

Миличкият, толкоз са му къси крачетата, че като е прав е като седнал. Иначе доста се е постарал за визия, не може да му се отрече.

# 640
  • София
Аз чак сега изгледах предаването. Чакърдъкова е прекрасна жена. Всички, без изключение се чувстваха комфортно тази вечер. Изненадата с пеенето им хареса, храната им хареса, всичко им хареса. Аргумента на Юлиян за 9-те точки беше смешен. Спечели заслужено жената. И на мен ми направи впечатление изказването му за това как "жестоко" са го резнали Simple Smile Дано повече го режат, за да се научи да е над тия неща. Ако сравним двете вечери, тази на Юлиян, и на Чакърдъкова, гостите се чувстваха по-добре при Чакърдъкова. Щеше да е странно да спечели той.

# 641
Ето му я на Юлчо страницата
https://www.facebook.com/%D0%AE%D0%BB%D0%B8%D1%8F%D0%BD-%D0%97%D … -110133890554597/

На мен вечерта на Чакърдъкова не ми хареса. Въобще не си падам по маси, отрупани като празнична шведска маса на круизен кораб, където си фокусиран върху това, да не умреш от преяждане. Всички можем да готвим петдесет манджи по списък. Майсторлъкът е да подбереш по една от вид и пак да се представиш добре. Жената забърка най-редовната новогодишна капама, някакви десерти с обикновени бисквити и въобще имаше изобилие от обикновеност. Реши да блесне със скъпия си автобус и това се прие като плюс, а за мен е чиста парвенющина.
И за финал твърдението ѝ, че азиатската тюбетейка е македонска тюбИДейка вече ми дойда байгън, да го кажем пак по македонкси. Ако трябваше да раздавам оценки, бих ѝ дала 8 и бих я наредила след Симона и Юлиян, наравно с Румен Бахов. Така че специално за оценката, Юлиян има свещеното право на собствено мнение.

# 642
Бих добавила и че това мазане на масло на обикновените бисквити с пръсти... 🤢 ми дойде доста гнусничко... бррр.

# 643
Значи и тук забелязвам "очеваден" сценарии.
Седнали на масата и нашата миска изведнъж бива осенена с въпрос "Разбрах, че (не помня сега датата) ще имаш концерт и сигурно ти е натоварено. При което Чакардъкова отговаря..."Ами не точно аз, дъщеря ми има, но ще имам и аз участие, така да се каже -среща на поколенията и предаване на опита"  Концерта ще е ...еди кога си, готви се тя много, върви по моя път и т.н.....Следва хапване, пийване и пеене дружно, това ми хареса, пяха всички имаха и лист с текст (някой може да не знае текста и да си помага) ....Това не е ли реклама и нагласено?
Предишната вечер...Юлиян подканя и моли Симона да изпее нещо за него. Той обича музиката ми прави впечатление, преди Анчето като пя беше искрено впечатлен и сподели, че дори настръхвала му кожата. Бахов също , каза , че не се е превземал, бил до него и му личало колко се бил развълнувал. Ноооо това не е да унижи Симона да му пеела на уше, като в кръчмите, абсурд. По-скоро си е реклама на Симона, или ...може пак нещо да е съчетано и уговорено. Симона не пя фолк на масата, а тя пее по клубове разбрах има друг избор на жанр в музиката от майка си.
Чакардъкова я харесвам, по-точно обожавам македонските песни, както и родопските. Още помня във филма на Капитан Петко войвода една песен, която се сякаш леееше , бях дете още и ми е останало в съзнанието, не помня името, но...при това Васил Михайлов си я пееше, с неговия глас май , такъв спомен имам.
Та масата...тя искаше да представи местния регион, ама все познати за публиката неща. Там има и специфични, техни си и са вкусни много Примерно във Велинград помня не бяхме гладни , а и пари нещо бяхме зле, поръчахме някакъв "пататник" бил техен специалитет на региона. Ми то разкошно и много засищащо, картофи със сирене някакво ама по.различно и вкусно., просто на вид, но...Е има и други, аз примерно това точно не го знаех, да го видех нямаше да поръчам, защото евтино и не хваща око. Някъде 5-6 лв беше, а се наяждаш, то и друго взехме де, кюфтета неврозни , не очаквахме това да е такова. Но, обикновено човек не рискува , ако не му е познато, пък то изненадващо хубаво. Чакардъка свинско със зеле, телешко с картофи, мезетата някакви май имаше, ми..това не е точно тяхно си , навсякъде го правят. Те правят и страхотни питки там, тя им направи баница, трапоса я някак и не разбрах каква беше ролята на тази баница толкова, щото умеела да я прави хубава се разбра. Баници всички правят по един или друг начин. Те имат и от гърците и от македонците, смесено е там, богата им е кухнята много и разнообразна. Десерта също, може и да са били вкусни нещата, ама два вида и то еднакви почти с бисквити -излишно е. Или правиш само едното, или ако са 2 десерта, то вторият трябва да не е с бисквити си мисля . Количество мнооого, ама... Според мен трябваше да избере примерно по 2 салати да има, някакво предястие леко, 1 основно и 1 десерт, може и два , но различни за да си изберат, някой може да не обича нещо примерно, щом иска да се застрахова. Аз съм на светлинни години в кухнята от нея, не я критикувам, но изказвам мнение, щом е състезание уж....
На Юли вечерята беше по-балансирана, ама с тази пъстърва дето избра ...уби рибата в морето)) При това пъстървата е с доста кости си мисля, бих предпочела бяла риба, нещо без кости , ама той държеше да има плънка, там му е била силата явно, харесва си плънката човека.
Бих класирала Симона, Юлиян, Чакардъкова, Бахов, Джукич.
За мъж обаче Юли добре се справя и върти ножа. Не му е за пръв път и това ми харесва, явно готви, не се срамува и опъва.

# 644
Естествено, че и тук има въпроси по сценарий. Този на миската за концерта беше такъв. Тя даже каза нещо от сорта, че чула, че Чакърдъкова ще прави концерт, а когато последната каза "не", даже самата миска се поправи: "Дъщеря ти". То и Юлиян с цялата си необиграност, когато зададе първия въпрос на Радинела, уточни, че това е нещо, което лично той иска да я пита, а "не е по сценарий" 🤭.

Общи условия

Активация на акаунт