ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 882
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Надали Юли следи корекциите по лицето на Амелия. То ако не ви четях, и аз нямаше да обърна внимание, че скулите й били други и че имала лепенка на носа. Сериозно. На мене по-скоро една от трите неизвестни не ми е много естествена.

Юли чак да я е критикувал... Попита защо това красиво (както я нарече) момиче си е причинило това - тези устни. Аз се питам същото. Направо си е стряскащо. Особено на фона на снимките й преди години. След куп хъката-мъката тя каза, че много харесвала Анжелина Джоли, и той й отговори "ок".

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 17:23 от Bilyana14.

# 616
Ще ни е по лесно ако приемем че нещата се променят. Както е било шокиращо, че жените обуват панталони, или че пушат или играят бокс, а пък сега ни е естествено, така ще стане и с устните, миглите и с всичките му корекции. Остава само всеки да си определи мярката.😀

# 617
  • Пловдив
От профила на Март. За пръв път нещо, което да ми хареса. Сигурно защото е по-шаренко и с пеперудки Smile

Амелия нямаше нужда от абсолютно никакви корекции. Даже не знам защо си е правила носа, като си беше с хубав нос. Тя и зъбите оправи, но според мен "дефекта" беше по-скоро ефект и й придаваше чар.

# 618
Да де, ама Амелия не прилича на шаран на сухо.
Пипната е, ама няма такива изцепки, дори бюста е нормален на големина при две родени деца.
Нито ще ходи да става миска и най-вече представя страната. Че и може да говори , не е ограничена.Това същество новата ни миска какво ще покаже и каква е българката и критерия за красота у нас. Ми на мен ми е хем смешно, хем се ядосвам. При това е ниска тази миска. няма да влезе в никаква класация, тогава за какво я избират, нали ще ходи да се състезава. Как да се не ядосва Юли, той класациите ....няма втори, трябва да си първи и да направиш всичко възможно от себе си, пък каквото стане. А тази се окепазила, била наградена с хубава визия, била не знам какво си...бълбук-бълбук. Миличка е, не дразни другите, не е надута уж, ама и това може да е поза.
Добре я попита, какво ще получи с тази титла. Уважение, реализация, известност, бизнес, пари....и аз се интересувам.

Това на Март е дявол долу под пеперудите озъбен(( Да, има малко цвят, ама пак е страшно и депресивно.
Това момче е за специалист. Ако е вярно, че в картините се влага душата, емоцията, то той е в дълбока депресия и направо е плашещо. Все някакви страшни същества и демони качва, черно, тъмно, ада сякаш описва.

# 619
Не разбирам защо толкова е дразнеща миската за вас. Да хихика и е лигава, ама тя така знае така успява. Мен лично Бояна Генова ми е в пъти по противна от нея.
А Март си е направо за екзорсист. Какво ли е да живееш с такива демони в душата.

# 620
И на мен ми харесва новото на Март Simple Smile Взел е да разпролетява, момчето. То и рисуването си е вид терапия. Важното е да изкарва навън каквото му е на душата. Че някои си носят демоните, но не умеят да ги изхвърлят навън.

Мен още ме е яд на продуцентитИ за онази глупава игра, в която Март, Атанас и Йоргос се изпочупиха. Ако бяха останали да участват, всичко щеше да е съвсем различно и някак си вярвам, че половината туристи нямаше да стигнат до финала - нито Ана Мария, нито Радостина, нито даже карнобатския акробат.

# 621

Мен още ме е яд на продуцентитИ за онази глупава игра, в която Март, Атанас и Йоргос се изпочупиха. Ако бяха останали да участват, всичко щеше да е съвсем различно и някак си вярвам, че половината туристи нямаше да стигнат до финала - нито Ана Мария, нито Радостина, нито даже карнобатския акробат.

Не се ядосвай накрая пак щяха спечелят Тушев и Тупарев. Дори и Добрин да беше отпаднал пак щеше да спечели. Щеше да спечели всеки друг само не Юлиян или Веско.
Може би вече знаят кой ще спечели и таз годишното издание.

# 622
О, разбира се. В момента, в който някой си обяви каузата, пишем го победител. Колкото по-голямо клише, толкова по-сигурна победа. Даже залагам на жена - победител, за да запазим и половото разнообразие.

# 623
Аз заложих още на 06.12 че следващия победител ще е джендър. Някой,който не знае тя ли е той ли е. Но наречеш ли го "то" нарушаваш истанбулската конвенция.

# 624
Както се и очакваше-Николина е победител!
Както и казах  в преден пост -Юли сготви морска храна(разбирай риба) , ЗАЩОТО ТОВА СА ХУБАВИТЕ МУ СПОМЕНИ...
И   вече "Не ги разбирам вегетарианците"🤣🤣🤣🤣
За следващата седмица съм за Джино, не защото го харесвам, а защото имам голям пресантиман към Криси 💗.

# 625
Следващата седмица в Черешката ще участва Джино от Брадъра.
Ето му на Весо пример за трайно завърнал се от Америка български младеж.
Джино отвори едно много гъзарско заведение. Интериорът му е убиец и предполага пури и коняк.
(дали се виждат снимките)

Скрит текст:

Скрит текст:

И като взе да пуска едни менюта: свинско със зеле, мусака, туршия, супа топчета Joy Joy Joy

# 626
  • Другата България
Весо?
Кой беше този?
Лоша реклама няма, а и е за предпочитане пред никаквата.
Ако ме разбираш. .......Joy

# 627
Като човек миската не ме дразни. Изглежда мила и добронамерена. Или поне такава представа създава. (Имам усещането, че много внимава какво казва и как ще бъдат възприети думите й. Искрено се притесни, че Юли ще ги пита разни неща, за да си спечелят храната, защото се опасяваше да не се изложи. И в този ред на мисли това с вестника ме и разсмя, и натъжи. Къде изчезнаха книгите... 🙄) Коментарът към тази снимка също показва според мене, че не е лош човек:

Това, което всъщност ми е трудно да възприема, е външният й вид и в частност устните й, и не заради друго, а защото тя представлява българската красота. Тя е мис България (а не някоя колежка или позната на Юли или на когото и да е). Тя е модел за красота, тя е най-красивата българка. И за мене точно това е стряскащото. Моделът за красота е този:

По тази логика значи и този:

Нямаше ли условие преди участничките в конкурса да нямат тунинг по себе си? Или вече няма такива момичета, които да се явят на този конкурс, и затова условието е отпаднало?! Какво ще остане от мис България 2019, ако махнем бюста, устните и екстеншъните? Според мене ще остане едно красиво естествено момиче.

И все пак няколко думи и за епизода днес, че се отплеснах. Wink Очаквано спечели Николина. Според мене Юли и 40 точки да имаше, Манчев пак на нея щеше да даде плакета. Приятна атмосфера имаше. За мене храната обаче беше прекалено много - 3 салати, 2 основни, 2 десерта, баница... Не беше никак балансирана, та се наложи домакинята да определя на гостите си по колко да изядат от "стартерите" 😋 - по малко салата, двама души да си разделят едно парче баница 🙄😶... За мене Симонка беше царицата в кухнята тази седмица (макар че и тя предложи 2 основни).

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 00:39 от Bilyana14.

# 628
  • Другата България
Приключи "Черешката", сега да очакваме следваща/и изява/и на някои герои някъде по трасето от ТВ формати.Joy
Или да подкарваме следващия?Формат, пък може и герой.
Снощи за мен незаслужено спечели Николина. Разбира се, че Юлиян трябваше да спечели., поредната манипулация, инсинуация, нагласация, излагация и всякаква друга вариация.. Ама какво да се прави, явно на това момче му е писано да е вечно втори, дали целенасочено или случайно-факт е. То това е за закаляване на нервната система, като го резнат от още едно - две места, и не само, че ще се научи да губи, ами и ще е изненадан, ако спечели....Blush
А сега сериозно-за мен истинския победител е СимонЧЕТО. Много приятно момиче, направи страхотно впечатление-положително и само положително, непринудено, естествено, земно, и определено има потенциал за развитие. Глория добре си е свършила работата, постигнала е много добър резултат със Симона, за разлика от други "звездни" майки. Поздравления за което. И след като Манчев определя победителя, можеше поне като поощрителна награда да ѝ даде нещо, заслужаваше си го. Николина се представи на ниво, то не, че се очакваше друго, но някак явно, някак очаквано спечели, то 987654321 вида манджи, то автобуси, то демонстрация на къщи, музиканти, дъщеря ѝ се включи....ами много ми дойде на мен. А и гърне капама, баница и бисквитено руло ли са "Черешката" на тортата все пак? Не знам, не, че е важно, но трябва да се дава път на младите поне според мен. И затова не съм изненадана от 9-ката на Юлиян. По-скоро ме е яд, че даде 9-ка на Симона, чета във фв, че го критикуват за тази оценка на Николина, но аз бих му теглила критика за тази на Симона. Не, че нещо щеше да промени това, ама все пак. Нещо, което ми направи поне на мен неприятно впечатление снощи. Аз може да не съм кулинарка, но пък за сметка на това съм много гнуслива. Точно преди да започне да реди месото в гърнето /капамата/, без ръкавици, Николинка си прокара и двете ръце през косата, така едно хуууубаво, и после хоп, на месото. Може да не го е пипнала веднага, да е игра на кадри и монтаж, ама аз такива неща ги забелязвам от самолет. И ми уби всичкото добро впечатление до момента. Иначе поздравления за идеята с народните песни, фен съм, харесвам народната музика, сигурна съм, че доста са попели всички, за съжаление от реклами ние не видяхме и не чухме нищо.
/Апропо, сигурни ли сме, че къщата е на Николина? В която посрещна гостите си? Някой нещо с инфо, да не е взета под наем, назаем, наета от роднини или познати? Автобусът неин ли е, да не е на "Лион-Турс" със залепени бели надписи само за предаването? Я да разбере някой и да ни светне, да не ходим необразовани 'се пак!/. И още нещо, което нищо не променя също, но има и черноморска пъстърва https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0% … D1%80%D0%B2%D0%B0. За инфо просто, не, че това също нещо щеше да промени в класиране или подреждане, ама има такава риба.
Та така, не съм прегледала всичко в ИГ и ФВ, но има и хейт към Юлиян, и добри думи-както очаквах, нищо ново, нищо различно. И това ще мине, всяко чудо за три дни. Но както казах и снощи-лоша реклама няма. Една девойка го питаше снощи във ФВ защо не се е възползвал от това предаване, за да си "измие очите" един вид от предишното. Много смешно ми стана, колко субективна може да е преценката за един човек. Значи ако си бил "лош" в момент 1, и си вече "добър" в момент 2, то автоматично аудиторията ще те приеме за истински в този, втория момент. Всичко, видяно и чуто в първия ще се забрави? Не мислА. Напротив, тогава пък ще бъдеш обвинен в това, че си лицемер, че не си истински, че се преструваш, че "играеш" роля именно за да се харесаш на драгия зрител. Тъй че угодия няма. И никой не следва да е удобен, за да е угоден. За тези хора си има едно друго наименование, хората, които ги харесват и на които им допада това поведение няма да коментирам. А и този, който пита както казах го пита от собствената си гледна точка предполагам, която в никакъв случай не е меродавна за всички. Та така, аз лично съм доволна от седмицата, забавлявах се, "Черешката" си отива в забвение за мен както беше досега освен ако някой друг наш любимец или "любимец" не се впусне да готви, свиркайте навреме ако това стане.

# 629
На Юлиян обаче не може да му се отрече, че е много съобразителен, когато става дума за комуникация Joy
Направил си е фен страница във Фейсбук. Сега! Два месеца, след като предаването мина и замина, след като хората го търсеха, къде да му пишат, след като всичко отшумя... Сега ще си пише там само с роднините.

Общи условия

Активация на акаунт