ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 902
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Юлиян е много сръчен се оказа. Аз така не мога да режа моркови)) Хареса ми домът му, просторен, уютен, не е претрупан, добре разположени мебели, бе много ми хареса. Не можах да разпозная пазара обаче. Миската от пазара Иван Вазов пазарува, Симона не видях, а онзи Бахов беше май извън София , поне не го дадоха.
На Юли , тати е помагнал с дома, ясно е, ама е хубаво и двамата с Лилия са си в свое местенце. Дали не е Лозенец , няколко пъти даваха сградата отдалече, ама... ейй, значи, не мога да му отида на гости за десерта, а знам отговорите на гатанките))
Хареса ми , че беше някаква закачка това с гатанките, свежо някак и закачливо, ама онези да се сетят за отговорите , направо....поне Бахов , а то...
Чакардъкова на сцена ми е любимка, много я харесах, но в това предаване...оставам и фен за таланта и пеенето, но някак не е моята компания.
Миската знае, че няма капацитет и внимава да е любезна, мила, това не знам дали е тя или играе. роля.
Юлиян си каза, че ще я пита, не обича да си трае, защото други не смеят, а им се иска да знаят. Така си е , но той не трябваше , като домакин да я почва така, ама и не каза нещо шокиращо толкова. За изненада това дори ги накара да се смеят, че и бабата на Глория намесиха, дори и на мен ми стана смешно.
Аз не обичам морска храна, ама бих преглъщала на маса с Юлито)) Не ще и  не ще да ме покани(( Иначе ми направи впачатление , че знае много за храната, за калории, за витамини, за здравословното хранене доста е компетентен и се е интересувал, поддържа се .
Лилия не е красавица, но има чар, естествена е, мила е, това явно привлича Юлиян. На мен и това в него ми харесва, уж такъв и инакъв, ама не е по модата при мъжете да си хващат силиконки и джукести да се фукат пред другите. Правилно се е ориентирал и стъпил на земята, колкото и отстрани да изглежда емоционален.
Жал ми стана, като каза , че още не му е минало. Направи ми впечатление, че не го е преживял. Вярва, че е загубил, заради вота на зрителите уж. Това момче се раздаде изцяло и накрая...тъжно е , а беше и стратег в игрите, признаха му го всички там и Пацо дори, ама... не само най-добрия физически подготвен играч.
Нещо интересно също каза и пак ме закова-винаги искал да бъде първи , ако имал съмнение дори се отказвал, защото го преживява и дава всичко от себе си. Невероятно просто, какъв хъс да искаш победа и да се раздаваш докрай и това го видяхме в игрите и му вярвам напълно.
Просто си е себе си Юли и дано такъв си остане-прям, искрен, не увърта, не забива нож в гърба, енергичен, естествен. Ми няма как да разбере защо се деформират нарочно тези жени. Дори си го каза за миската, че е естествено хубава, натърти естествено на гимнастичка (щом е спортувала, значи е негов човек, ама кривнал в пътя и трябва да го сложи на пътеката))))
Хареса ми вечерта на мен, вероятно съм една от малкото, но и се посмяха , хапнаха здравословно, видях домът му,  пиене почти не видях само бяло вино. Някак вече ще се чувстват според мен и по-близки вече и се опознаха.
Чакардъкова май ще има утре също 39 точки, интересно Манчев на кой ще даде плакета. Не вярвам на Юли, сигурно пак ще е втори, ама....

# 586
  • Другата България
Хайде и аз да се включа.
Излязохте прави за това с носа, посипвам си главата с пепел. Извадено от контекста, нищо кой знае какво не се случи, директни и конкретни обиди нямаше, зададе въпрос, който предполагам искат да ѝ зададат много хора на Радинела-защо аджеба красиво момиче, спортистка /сега разбрах от Юлиян, че е била гимнастичка/ се е окепазило така. И си получиха отговора-фенка на Анджелина Джоли, затова. И че след време поне аз доколкото разбрах това ще се...разгради??? /сори ако бъркам с превода, но не съм наясно с точно тези козметични процедури/. Факт е, че миската е доста възпитано момиче, не обижда, изглежда мила и добра и определено не заслужава този Юлиянов...то не е и хейт, аз всъщност така и не разбрах какво и кое провокира отношението му към нея. Но да, заложено е именно на очаквания да има такова отношение от него към нея и се получи горе-долу, макар и не съвсем както се очакваше.
Лилия е прекрасна, личи си, че и двамата се обичат и държат един на друг. Браво, че направи всичко в дома си, не отиде някъде в "приятел, роднина или колега". Получи му се с вечерята, изложи се малко с рибата-хем морска, хем речна, ама карай, въпреки 39-те точки няма той да вземе плакета, така че все тая. /Между другото точно такава салата и аз забърквам в къщи, наистина е витаминозна бомба, страхотна и като вкусови качества. А и става лесно и бързо, дори и НЕкулинар като мен щом се справя.../
Не му е минало, определено не му е минало от загубата, още много вода явно трябва да изтече. Жегна го въпроса с "отборната игра", каза си, че е още прясна "раната". Евала, че пред камера си призна недостатъка, който основно изтъквахме три месеца и ние, които го харесвахме-че не умее да губи. Добре е, че го е осъзнал и че надявам се ще работи върху това.
Плакетът за мое съжаление ще иде при Николина, а го заслужава Симона. Нека видим утре, ама нататък вървят нещата. Наш Юлчо отново ще е втори, дали нарочно или не, но този път ще приеме това надявам се съвсем нормално.

Едит: Забравих, vvi ме подсети-за Патрашкова. Аз не съм ѝ следила изказванията относно Юлиян, четях само в темите през сезона, но явно доста хейтене е имало, за да не пропусне сега точно както той си може да я намеси, макар и индиректно. И отново в тази връзка, отново нещо, което сме коментирали доста пъти и сега потвърдено от Лилия - Юлиян никога няма да нападне жена, ако не е провокиран пръв. Което всъщност гледахме три месеца.
Затова и беше заигравката сега с Патрашковица.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 22:12 от Merri_An

# 587
Чета на други места, че са зачекнали приятелката на Юлиян, че имала акне и гадна кожа. Същите хора, които се възмущават, че той е зачекнал патешката уста на Миската. Еми... Как да го коментира това сега човек.

# 588
  • София
Ами аз току що изгледах първата част от снощния епизод, че вчера не можах.
Ако е за въпрос и Бахов не беше много тактичен с Радинела - как я емна с тая италианска кухня. Е да, извини и се после, но ми се стори, че беше доста груб.... Просто с този си вид и поведение, тя провокира нападки. При това на цяла България, не само в това предаване. Колкото и мила и добричка да е....
Та не мога да разбера защо пак Юлиян беше (и ще стане още утре по жълтините) отново на прицел?
За да им направи рейтинга, ето защо!!!

Чета на други места, че са зачекнали приятелката на Юлиян, че имала акне и гадна кожа. Същите хора, които се възмущават, че той е зачекнал патешката уста на Миската. Еми... Как да го коментира това сега човек.
Еми за това говорим. Дай му на българина да плюе всеки и всичко, ама когато някой го направи вместо него - вече много лошо било...

# 589
  • Другата България
....... Въпреки че сега предполагам и тя ще отнесе хейт покрай него, ще има питанки, чуденки, въпросителни и удивителни как такова момиче може да живее с такъв простак, и т.н., и т.н. Както казах, класика, не е нещо, което вече не сме чули и чели, и дори видяли.
.....
Написах го още днес това. Очаквано, изобщо не се впечатлявай. Нета е една голяма яма, всеки избира каква да е за него и какво да излива в нея. Писах вече и това, че аз какви неща четох за тази миска....мани, то направо ме хвана срам, че съм жена, жени да пишат за друга жена, която не познават и не са виждали и чували такива определения, сравнения да правят с невероятни герои, да използват грозни епитети и изрази от фолклора....и после евентуално тези хора да използват подобни изразни средства пък за този, който е питал тази, която до вчера са плюли защо има такава уста.....чак аз се обърках и загубих в превода, ама хейтенето по непознати хора винаги ми е било странно и непонятно.
Но на журналистите и жълтите писачи все пак това им е работата, ако ме разбираш правилно.
Възможно е наживо нещата да са различни, момичето да е наистина много зле, което не вярвам. Но както и да е, каквото и да е, никой не заслужава такова отношение и такива обиди. Да прочете и да чуе за себе си.

Аз повече ще се ядосам, ако Николина вземе наградата пък. Много ми допадна Симона, ама много, и искам тя да спечели. Младо момиче, много приятно и свястно, трябва да се дава път на младите все пак.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 22:52 от Merri_An

# 590
Скрит текст:
....... Въпреки че сега предполагам и тя ще отнесе хейт покрай него, ще има питанки, чуденки, въпросителни и удивителни как такова момиче може да живее с такъв простак, и т.н., и т.н. Както казах, класика, не е нещо, което вече не сме чули и чели, и дори видяли.
.....
Написах го още днес това. Очаквано, изобщо не се впечатлявай. Нета е една голяма яма, всеки избира каква да е за него и какво да излива в нея. Писах вече и това, че аз какви неща четох за тази миска....мани, то направо ме хвана срам, че съм жена, жени да пишат за друга жена, която не познават и не са виждали и чували такива определения, сравнения да правят с невероятни герои, да използват грозни епитети и изрази от фолклора....и после евентуално тези хора да използват подобни изразни средства пък за този, който е питал тази, която до вчера са плюли защо има такава уста.....чак аз се обърках и загубих в превода, ама хейтенето по непознати хора винаги ми е било странно и непонятно.
Но на журналистите и жълтите писачи все пак това им е работата, ако ме разбираш правилно.

О, да, напълно съм съгласна. Очакваше се така да стане. На Юлиян не може да му се отрече, че където се появи, отприщва реакции. Сега пак за два часа навъртя повече коментари от последните две седмици на цялата Черешка. Очевидно има някаква много силна харизма и не оставя хората безразлични. Само че у някои предизвиква негативна реакция.
Бил женомразец. Показа приятелката. Тя, сега пък, била не знам си каква. То като затърсиш под вола теле, накрая вземеш, че го откриеш.

# 591
  • Другата България
Сега ще надникна в ИГ и ФВ да погледна и да видя коментарите, не мога да стигна дотам.
Но си знам какво ще прочета, то няма смисъл.

# 592
Амиии имала акне, ма те виждали ли са известна девойка без тон "фондьотен"???
То е страшно за гледане...
Нищо й няма на девойката, но(тук ще го кажа по-възпитано и цензурно)- на калпава ракета и космоса й пречи..Момичето си е супер
На мен ми хареса Симона, но честно искам Юлиян да спечели.👌

# 593
  • София
Изгледах го аз Simple Smile Еми ще ме извините, ама е много просто момчето. Иска му се да е провокативен, но не се получава.
Добре... зададе сто въпроса на Радинела. Първия не го разбрах. Нататък въпросите не бяха въпроси, защото той не искаше отговор. Надяваше се да я ядоса и да я изкара извън контрол. Ама някак пресилено беше, все едно играеше роля. И Радинела е много тъпа. Как можа да му даде 10 точки...??  Сега излиза, че подкрепя грубостта и простащината. Малко ми прилича тя на Мира Добрева по поведение.
Хареса ми това, че Юлиян призна, че не може да губи. Дано е искрено признание и да работи по въпроса.

Мисля, че приятелката му няма да го изтърпи докрай. Не е лесен човек, а тя изглежда културна и умна млада жена. Въпрос на време е. Бил е предизвикателство, но докога ли ...

И накрая - апартамента беше обзаведен с много вкус. Впечатлих се! А Юлиян беше облечен в синхрон с цветовете на обзавежането!

# 594
Всичко сте написали... и очакваното, и неочакваното. 😉 Вечерата мина много добре според мене. Посмях се и аз с глас по повод бабата на Симонка. 😂
Предполагах, че Юли не е бос в кухнята и там всичко прави с желание и страст. Бих хапнала от всичко, което приготви. Такава салата обожавам, ама похапвам основно в заведението към работното ми място или си купувам от близкия супермаркет.. трябва май да се пробвам и аз вкъщи да си забъркам. 🤔

Едно си изясних - Юли е отказал да ходи в курника на Гала... явно хейтът е бил убийствен... чак приятелката си да бие... еййй... 🤨

Лилия е толково нежно и прелестно момиче. Страхотни са с нашето момче. Разбираемо е на Юли да му държи още за ИВ. То мене не спира да ме боли, пък камо ли него.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 23:16 от Bilyana14.

# 595
  • София
Аз акнето го видях като лунички Simple Smile Ми така ми се стори. Лунички са, нали?

# 596
Едно си изясних - Юли е отказал да ходи в курника на Гала... явно хейтът е бил убийствен... чак приятелката си да бие... еййй... 🤨

КазАх аз, ама не ми вярвате. Понеже няма как да кажа, кой точно се изпусна да ми разкаже. И то като няма източник, така си увисва информацията Joy

Аз акнето го видях като лунички Simple Smile Ми така ми се стори. Лунички са, нали?

И аз не видях акне, честно Simple Smile Видях едно хубаво, нежно момиче, явно обичано от приятеля си. Съвсем добре си ми изглеждат двамата. Тя щом е останала с него след онази буря с Игрите, значи има какво да ги държи, те си знаят хората.

# 597
  • Другата България
Изгледах го аз Simple Smile Еми ще ме извините, ама е много просто момчето. Иска му се да е провокативен, но не се получава.
Добре... зададе сто въпроса на Радинела. Първия не го разбрах. Нататък въпросите не бяха въпроси, защото той не искаше отговор. Надяваше се да я ядоса и да я изкара извън контрол. Ама някак пресилено беше, все едно играеше роля. И Радинела е много тъпа. Как можа да му даде 10 точки...??  Сега излиза, че подкрепя грубостта и простащината. Малко ми прилича тя на Мира Добрева по поведение.
Хареса ми това, че Юлиян призна, че не може да губи. Дано е искрено признание и да работи по въпроса.

Мисля, че приятелката му няма да го изтърпи докрай. Не е лесен човек, а тя изглежда културна и умна млада жена. Въпрос на време е. Бил е предизвикателство, но докога ли ...

И накрая - апартамента беше обзаведен с много вкус. Впечатлих се! А Юлиян беше облечен в синхрон с цветовете на обзавежането!
Защо да те извиняваме? Ти си казваш мнението, всички го правим. Казваш това, което мислиш.
Аз също се чудя защо му беше, защо му е този хейт по Радинела, това отношение, тя с нищо не го е провокирала, поне не сме видели и чули. И на мен малко в роля ми се стори, сега много конспиративно ще прозвучи отново, ама хич не бих се изненадала ако е взел някой лев да се направи отново на злодей по предварителен сценарий. Това вече го предполагам всъщност.
За Гала да, и аз знам, че той е отказал да иде. Ама нека си мислят хората, че не е канен....Joy

# 598
Не са лунички, а бяха пъпчици. Но, това не е акне за мен. Минала е възрастта за акне, а и съм виждала нейни снимки с гладка кожа на лицето. Може от притеснение при някои се получава, на мен херпес ми избива при стрес.
Това говори какви хора сме. Ама те прекрасни щото и само от бутик облечени и от Милано пазаруват, та...
Както и да е, аз отново поздравявам Юли за избора му. Семпло момиче е Лилия, не е някаква вип красавица от днешните, ама това е хубавото при нея-нежна, земна, естествена, мила. Знае какво да оцени Юли, като мъж. Малко мъже са така, адмирации за това. Нека си драскат и чешат егото другите. Няма да я изпусне Юли, беше споделил пред Пламен какво трябва на една жена-да е обичана и уважавана. Така е и той това дава на Лилия.
Ама те и Юлката не харесват, като визия за мъж. Това вече...ми идва много, честно.

# 599
Аз не намирам момичето за семпло, напротив. За мен е красива. Разбира се, тези неща са относителни, но моите възприятия за красота са такива. В нея има хармония в чертите, в движенията.

Общи условия

Активация на акаунт