На Юли , тати е помагнал с дома, ясно е, ама е хубаво и двамата с Лилия са си в свое местенце. Дали не е Лозенец , няколко пъти даваха сградата отдалече, ама... ейй, значи, не мога да му отида на гости за десерта, а знам отговорите на гатанките))
Хареса ми , че беше някаква закачка това с гатанките, свежо някак и закачливо, ама онези да се сетят за отговорите , направо....поне Бахов , а то...
Чакардъкова на сцена ми е любимка, много я харесах, но в това предаване...оставам и фен за таланта и пеенето, но някак не е моята компания.
Миската знае, че няма капацитет и внимава да е любезна, мила, това не знам дали е тя или играе. роля.
Юлиян си каза, че ще я пита, не обича да си трае, защото други не смеят, а им се иска да знаят. Така си е , но той не трябваше , като домакин да я почва така, ама и не каза нещо шокиращо толкова. За изненада това дори ги накара да се смеят, че и бабата на Глория намесиха, дори и на мен ми стана смешно.
Аз не обичам морска храна, ама бих преглъщала на маса с Юлито)) Не ще и не ще да ме покани(( Иначе ми направи впачатление , че знае много за храната, за калории, за витамини, за здравословното хранене доста е компетентен и се е интересувал, поддържа се .
Лилия не е красавица, но има чар, естествена е, мила е, това явно привлича Юлиян. На мен и това в него ми харесва, уж такъв и инакъв, ама не е по модата при мъжете да си хващат силиконки и джукести да се фукат пред другите. Правилно се е ориентирал и стъпил на земята, колкото и отстрани да изглежда емоционален.
Жал ми стана, като каза , че още не му е минало. Направи ми впечатление, че не го е преживял. Вярва, че е загубил, заради вота на зрителите уж. Това момче се раздаде изцяло и накрая...тъжно е , а беше и стратег в игрите, признаха му го всички там и Пацо дори, ама... не само най-добрия физически подготвен играч.
Нещо интересно също каза и пак ме закова-винаги искал да бъде първи , ако имал съмнение дори се отказвал, защото го преживява и дава всичко от себе си. Невероятно просто, какъв хъс да искаш победа и да се раздаваш докрай и това го видяхме в игрите и му вярвам напълно.
Просто си е себе си Юли и дано такъв си остане-прям, искрен, не увърта, не забива нож в гърба, енергичен, естествен. Ми няма как да разбере защо се деформират нарочно тези жени. Дори си го каза за миската, че е естествено хубава, натърти естествено на гимнастичка (щом е спортувала, значи е негов човек, ама кривнал в пътя и трябва да го сложи на пътеката))))
Хареса ми вечерта на мен, вероятно съм една от малкото, но и се посмяха , хапнаха здравословно, видях домът му, пиене почти не видях само бяло вино. Някак вече ще се чувстват според мен и по-близки вече и се опознаха.
Чакардъкова май ще има утре също 39 точки, интересно Манчев на кой ще даде плакета. Не вярвам на Юли, сигурно пак ще е втори, ама....
Еми ще ме извините, ама е много просто момчето. Иска му се да е провокативен, но не се получава.