ZEMHERI - /МРАЗОВИТО/ тема 1

• 37 138
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета! Включвам се в темата за първи път, но ви чета от началото на сериала и то с голямо удоволствие. Искам само да попитам, някой знае ли кога ще излезе 4 епизод с бг субтитри? Може и да е качен, но аз не го намирам.

# 196
  • Варна
О.А - не е качен още. Към вторник, сряда излиза бг превода. Иначе го има на руски за нетърпеливите.

# 197
Любим момент от предната серия Smile
Ертан влиза в ролята на турския вариант на Крисчън Грей Smile
Контрол, контрол и пак контрол! Кафето трябва да е чисто!
Но тя пак си намери мляко за него Smile

# 198

Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Ми много са хубави, надявам се да не похабят такава двойка комшиите...

Наистина са много красиви! Не мога да им се нагледам!

# 199
Здравейте и от мен ☺ За първи път и аз се включвам, но ви чета отдавна. Аз нямам търпение да чакам български субтитри и гледан в Ютюб с английски.

# 200
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Ми много са хубави, надявам се да не похабят такава двойка комшиите...

Мдааа, страхонтна двойка са двамата. Не вярвах че така хубаво ще стоят Алперен и Айча един до друг, нооо чудесно ме опровергаха с химията, която имат. Силно се надявам да си изкарат един сезон, но качествено а не да ги закрият преждевременно, много ще ме яд.
Мен ме гложди от фрага  Rolling Eyes снимката на Аяз и Фирузе, която изпадна от кнагата/учебник/ която разглеждаше Беррак, дали я видя Thinking. А от друга страна пък ми се струва невъзможно да  не е видяла снимката и съответно да разбере, че именно тази Фирузе е любимата на Аяз от която тя го отне. Абе има си много неща за показване и на мен ми става все по-интересно и любопитно, но явно с комшиите не сме на една честота Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 201
Аз съм забелязвала, че комшиите най вече ги вълнуват сериали с насилие, жени облечени с някви грозни поли и рокли до коляното и мъжкото присъствие. Такива модерни истории за работещи и образовани жени явно не им идват много по вкус. Според мен е въпрос на манталитет 😌😌😌.

# 202
  • Варна
Такива са си съседите. Вкуса им е зле Joy за сериалите.

Симпатяги големи и си отиват.

Любопитна снимка:

Описание на 5-та серия, но на руски:
Скрит текст:
Испытывая трудности с приходом Фарука в компанию, Фирузе даже не осознаёт, что попала в ещё более тупиковую ситуацию. С подозрениями Эртана круг сужается для неё и осталось совсем мало места, однако место Аяза в ее жизни увеличивается.
Фаруку придется расплачиваться намного больше за украденные деньги, чем он предполагал. Потому что эта ситуация очень влияет на Алие неожиданным образом. Беррак составляет свой собственный план, чтобы закрепить место Аяза в её жизни.
Сомнения Эртана одна за другой продолжают колебать его, что приводит к тому, что он решает сыграть опасную игру с Фирузе. Несмотря на усилия Аяза, Фирузе окажется в противостоянии, которого она никогда не ожидала - это будет последний ход.

и още снимки тук:
https://vk.com/feed?w=wall-132999259_503589

# 203
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро Hug

Скромен опит за превод на озета Blush

С опита на Фарук да влезе във фирмата, Фирузе дори не осъзнава, че е в още по-голяма безизходица. С подозренията на Ертан, кръгътвсе повече се стеснява за нея, обаче мястото на Аяз в живота й се увеличава.
Фарук ще трябва да плати много повече за откраднати пари, отколкото очакваше и тази ситуация се отразява зле на Алие. Беррак прави план да задърже Аяз в живота си. Съмненята на Ертан продължават да го разтърдват едно след друго, което го провокира да реши да играе опасна игра с Фирузе.

Нямам търпение вече за следващия епизод Stuck Out Tongue Winking Eye

И фрага с бг букви

# 204
Мислех си, че след разговора с Яшар, Ертан е разбрал коя е Фирузе.
Но изглежда, че за сега остава със съмненията... Което е, не по- малко опасно за нея... Вече, всички имат подозрения.

Умишлено я е завел в дома и под предлог, че ще помага, като на останалите пострадали семейства, за да види реакцията на всички и да стигне до истината.
Дали Фирузе ще успее да излезе от ситуацията?

Дали майка и при, някакъв знак от страна на Фирузе, няма да се включи в играта, за да и помогне?

П.п.
Имаме превод на 4- ти епизод- https://www.vbox7.com/play:71ad07cc87

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 17:01 от Juliya07

# 205
  • Варна
Ахаааа Лисицата Ертан - номера ще върти! Виж го ти. Може Фирузе да е успяла да прати смс на майка си  . . . или пък Аяз да е предупредил някак си ... кой знае. Ще измислят нещо.

Сега разбрах сцената при майката - Фирузе седи с гръб пред вратата, докато Ертан чука.  Хмммм .... ще се сети тя , че има нещо и ще си мълчи, надявам се.

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 19:18 от BVAR

# 206
Ами в края на 4-ти епизод Ертан искаше да задържат брат и в холдинга и да ги срещнат с Фирузе, но явно плана му е пропаднал.
Сега е яхнал друга вълна Smirk
Фирузе досега се измъква, някак от опасни ситуации не без помоща и на Аяз. Да видим, докога ще се измъква.

Малко усмивки Simple Smile

# 207
  • Варна
Да, Джули - там явно се е отървала : )))))
Но послеее - този като захапе и не пуска.

# 208
Имаме си нов трейлър!

# 209
Ето го и него- https://vk.com/turk.sinema?z=video-83475167_456244336%2F45853002 … pl_wall_-83475167

Намушкват Яшар! Дано се спаси човека!
Това накрая с бутането на Фирузе от Ертан дано да е сън.

Общи условия

Активация на акаунт