Жалко ,че ни е толкова нисък рейтинга. По принцип не ми пречи, защото това означава , че вкуса ми не е като на повечето
Мислех ,че ще е по - висок вчера. Лоши комшии!
Даже и до рима го докарах 

, но ще го гледам пак с бг букви, защото има неща, които не ми станаха ясни.

, душко разсмя ме искрено тази сутрин. Къванч колкото и добър актьор да е не е Бог, че той да решава кой сериал ще спрат и кой не. В крайна сметка именно рейтингът е решаващ и договорните отношения на продуцента с канала, излъчващ дизито. Поне това знам, може и да греша, но едва ли актьор би имал такива права, та ако ще и Брад Пит да е това. Джанъм, казвам го с добри чувства
, не се сърди

, който неволно научи за тъмните деяния на семейството.
/ Рейтинга е зле, необяснимо ми е защо , след като и историята и играта на актьорите е на ниво. Айча е невероятна в тази роля, не бях я гледала никъде и съм очарована. Алперен играе супер, както винаги, макар и да ми напомня доста Керем, Зерин е страхотна, отново запомнящо се превъплъщение прави, двойката е супер готина, историята е интересна и динамична, какво не му харесват ??? Споменали сте Сблъсък във връзка с рейтинга. Да, и той беше с незаслужено нисък рейтинг почти през цялото време. Само, че за разлика от Мразовито, Сблъсък имаше от самото начало доста добър рейтинг в АБ групата, а тя е определяща за продължението на сериала, рекламодателите гледат рейтинга в тази група, не Тотала, в СМ беше обсъждан постоянно, все на едни от първите места се нареждаше, та единствено заради това си изкара сезона, а не защото Къванч е договарял каквото и да е, това е несериозно твърдение
анджък, джанъм, добре си го казала
/