Къде в Пловдив??? - 84

• 34 869
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, не е тоно в Пловдив, но ми е най-удочно да питам тук за информация.  Знаете ли  дали има сняг към хижа Здравец, зона Копривките? Бяха ми казали, че там може да се пързаляш с шейна, тоест май се наема. Дали има наистина тази опция и може ли да ползваш само пистата, ако си имаш шейни? Знаете ли колко се заплаща за шейна, или пък съответно за пистата само и как е пътя до местността?

Ще съм ви много благодарна, ако дадете някаква яснота!

# 196
  • Пловдив
Не знам колко се плаща, но сняг има. И на хижа Здравец, и на Копривките.

# 197
За Копривките може да погледнеш уеб камерата,  а тук има инфо за пистата и ползването на оборудване http://skikoprivki.com/

# 198
Здравейте. Разглеждах разписанието на 9-ката.
Нали мога да я хвана от Гранд-а?
Обаче не разбрах минава ли през Декатлон?
Май не според Moovit...

# 199
  • Пловдив
Май не според Moovit...
Не минава...

# 200
Здравейте, момичета някой може ли да ме насочи от къде мога да си купя качествен часовник на прилична цена по-конкретно ме интересуват две марки: Michael Kors и Guess? Moже и оутлет, не държа даже да е чисто нов или най-нов модел може и втора ръка, но да е в запазен вид и по-сносна цена. Благодаря предварително. Heart
Да си подбутна въпроса, че ще изостане а ме интересува живо. Hands Pray

# 201
  • Пловдив
Май не според Moovit...
Качваш се от Гранд и слизаш на ТЦ Форум. Връщаш се до кръстовището и го пресичаш(един вид се връщаш малко назад), тръгваш по велосипедната алея наляво, покрай новите кооперации( в едната живее Джулиана Гани 🤣) и бензиностанция Газпром и воаля - Декатлон.

# 202
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, момичета някой може ли да ме насочи от къде мога да си купя качествен часовник на прилична цена по-конкретно ме интересуват две марки: Michael Kors и Guess? Moже и оутлет, не държа даже да е чисто нов или най-нов модел може и втора ръка, но да е в запазен вид и по-сносна цена. Благодаря предварително. Heart
Като влезеш в Капана по Железарска, още в началото вдясно има магазин за часовници. Продават и ВУ, но не знам конкретно за тези марки, може да провериш.

# 203
Благодаря за упътването относно градски транспорт.
Имам и друг въпрос:
На 22 февруари в някое заведение ще е пее Росица Пейчева, знаете ли кое точно? В Гугъл нищо няма.

# 204
  • Пловдив
Да знаете къде и защо се премести магазина на Мото Пфое?
Премести се до Либхер, Хюндай, Мерцедес /на голямоконарско шосе/, защото ще е с по-голяма база.

# 205

Оригиналните часовници на тези марки не са на прилични цени Simple Smile може да провериш в магазините в моловете за часовници, за да не се разхождаш напразно първо погледни он лайн или направи запитване по телефона

# 206
  • Пловдив
Момичета, откъде детска торта ? Но да я взема утре, без поръчка.

# 207
Като влезеш в Капана по Железарска, още в началото вдясно има магазин за часовници. Продават и ВУ, но не знам конкретно за тези марки, може да провериш.
Благодаря, а какво е ВУ? Heart
Оригиналните часовници на тези марки не са на прилични цени Simple Smile може да провериш в магазините в моловете за часовници, за да не се разхождаш напразно първо погледни он лайн или направи запитване по телефона
Благодаря Heart Kъде да потърся он лайн или по телефон?

# 208
Втора употреба.

# 209
  • Майничка
Момичета, откъде детска торта ? Но да я взема утре, без поръчка.
Първи вариант - на гърба на Военна болница, зад заведението "При Сандо" има малка сладкарничка, обикновено има торти с детска украса. Не са някакви засукани, основно блат и сметана, но са винаги много пресни.
Втори вариант - купуваш захарни фигурки от някоя сладкарница "Чочко" и взимаш каквато и откъдето си искаш торта, която украсяваш сама.

Общи условия

Активация на акаунт