Кой пол гледа по-практично на връзката - жените или мъжете?

• 11 108
  • 421
  •   1
Отговори
# 105
  • Paris, France
Братана да се пробва. Тя мен ме мрази.... в червата. LaughingLaughingLaughing

Който иска намира начин. Който не иска търси извинения. Който не може - да си казва в прав текст да не се хабЪт момите.

# 106
На мен от женски глупости ми е писнало People No Good, поради това варианта за сурогатна майка винаги ме е блазнел Smiley
Галче, айде, за родину! Hands V

# 107
  • София
На мен от женски глупости ми е писнало People No Good, поради това варианта за сурогатна майка винаги ме е блазнел Smiley
Подхождаш като пълен лаик. Не така, моето момче.

# 108
A, на тебе ти е лош маркетинга Smiley

# 109
  • София
Моя маркетинг? Че, аз съм направо в продажбите.

# 110
Не съм толкова тъп патриот Grinning
Би ли станал донор? Без/с ангажименти към детето? Да знае кого да нарича 'тате'?

# 111
Моя маркетинг? Че, аз съм направо в продажбите.
хахаха

# 112
  • Paris, France
Не съм толкова тъп патриот Grinning
Би ли станал донор? Без/с ангажименти към детето? Да знае кого да нарича 'тате'?

Не съм Братан, но предвид мислите му за сурогатна майка не мисля, че би станал донор, с или без ангажименти, анонимно или явно. Предвид професията му сигурно е премислил възможностите за фалове в настояще и бъдеще, че даже и в минало и така. Мъжете, станали донори в началото на 90те, уж анонимно, сега берат плодовете в 23andme и Ancestry и не винаги е приятно, особено за брачните им деца и други роднини. Майкъл Джаксън едва ли е предполагал, че след смъртта му Сони ще изискат ДНК тест и ще лъсне, че не е баща на първите си деца от "съпругата". Имал е мастити адвокати, които всичко са проверили и предвидили, ама.....

# 113
  • София

Oхооо, Братане, да не си решил да обръщаш табелата? Щом толкова ти е писнало от женски глупости. Нема лошо, човек трябва да търси хармония в живота. Шси намериш един стабилен пичага, шси ходите на мачове, може за риба, шси пиете биричката ол тогедър, абе изобщо хармония и разбирателство! Мани ги тия женки, те самите не знаят какво искат, обаче сериозно държат ти да отгатнеш. Бе, женски глупости.😉

# 114

Не бих станал донор, предполагам не бих отговорил на строгите изисквания.
Нито пък донор във форумната терминология, където това е клет мъж, хванат от жена, която гони последния влак и след раждането ако няма нужда от провайдър му бие шута. Това би било жалко.

detelistna.4etirilinka, не, има по-добър начин, стои си мъжа на повърхностно ниво и се забавлява. Задълбае ли се - женските глупости са му гарантирани Simple Smile

# 115
Не съм Братан, но предвид мислите му за сурогатна майка не мисля, че би станал донор, с или без ангажименти, анонимно или явно. Предвид професията му сигурно е премислил възможностите за фалове в настояще и бъдеще, че даже и в минало и така. Мъжете, станали донори в началото на 90те, уж анонимно, сега берат плодовете в 23andme и Ancestry и не винаги е приятно, особено за брачните им деца и други роднини. Майкъл Джаксън едва ли е предполагал, че след смъртта му Сони ще изискат ДНК тест и ще лъсне, че не е баща на първите си деца от "съпругата". Имал е мастити адвокати, които всичко са проверили и предвидили, ама.....
Бе то и на жените, зарязани с дете, защото на мъжа му се купонясва, не им е приятно, а там не е с донор в общия случай. И в двете ситуации има хора, които не могат да проумеят, че са нежелани в живота на бащата - в едната децата от донор, в другата жената и децата. Като тийнка много се разчувствах от такива истории - намерени родители от децата и прочее, но реално на родителите не им е придремало с години. Пред камерата се разревават, но това за тях са непознати хора.

Майкъл Джаксън, на фона на таланта си, така и не преодоля комплекса си, че е чернилка. Даже се чудя кой въобще се е хванал, че тези деца са негови, твърде светли са.

# 116
Не мисля, че е в твой интерес да пренебрегваш офертата братанова. Тъй или инак, за жени като теб вариант донор се оказва идеален, въпреки инатлъка - мъж искам, ама все няма за мене подходящ. Ей ти го тука, готов е. Wink

# 117
Идеалния вариант съм го разбрала отдавна. Офертата е от мене, не от него, той се дърпа Grinning

# 118
  • Агент под прикритие
Их, бе, Фениксе, смени си ника на Г-н Оправдание.
Тц, тц, тц....
Галка, нямам нищо против, ама дай най-напред да се съберем, да поживеем малко заедно, да видим дали ще се търпим взаимно, ще можем ли да се гледаме, като седнем на една маса, все пак, ако ще правим нещо, да е поне както трябва, и тогава и до това ще стигнем.
Освен ако не смяташ да слагаш каруцата пред коня.... Simple Smile

# 119
Гал, ако бебчето ще остава за теб, не бих ти препоръчал моите гени. Въпреки, че са дълголетници, и двамата ми дядовци на средна възраст са били вече с проблемни стави, оредели коси и ендоморфна структура, въпреки, че са живели здравословно със спорт и натурална храна.

Агенте, ти си голям романтик, момичето говори за донорство, а ти за събиране, опознаване, нагаждане... Smiley
Освен това, доколкото познавам Гал, тя не иска да се връща на село, така че ти ще трябва да дойдеш в София.

Общи условия

Активация на акаунт