Влизала съм в магазин за детски дрехи, излязох бързо.
Айде у лево. Не знам защо не го баннат това същество.
Сторих го, защото е единствената бивша, която никога не е правила тънки сметки кое да изкопчи от мен. Просто дни по-рано аз си бях купил такъв модел зъбен душ, установих колко по-добър е от предишния ми такъв и от симпатии реших да ѝ подаря и на нея, макар да има заплата от над 2000 лева чисто. Давам ти нагледен пример доколко важно е и ТВОЕТО отношение с хората. Ако пък беше и майка на детето ми, щях да се грижа много и нищо да не им липсва (не само на детето, а и на нея), въпреки риска на нея много да ѝ хареса така и да се възползва от това (не е такава, но много жени го правят, когато мъжът щедро плаща). Но преди това, бих сторил всичко, за да не се стига до раздяла.
Никога не съм бил на принципа - щом е бивша, на война ще е!
Ето тук:
Грешка е да се закупуват плътно опиращи детски обувки. Разумните родители купуват на децата си малко по-голям размер, за да не са крачетата неудобно и вредно притиснати още отначало.
Грешка е да се закупуват плътно опиращи детски обувки. Разумните родители купуват на децата си малко по-голям размер, за да не са крачетата неудобно и вредно притиснати още отначало.
Ако детските крака в една успоредна вселена наистина растяха с по 1 см на всеки 3 месеца, математиката в този случай казва, че за 10 години детското ходило би се удължило с допълнителни 40 см.
А на 15-годишна възраст удължаването на детското ходило вече набъбва на 60 см.
Че, той докато стане мъж за женене и/или отиде в университета, вече ще има 80-сантиметрови "гребла" на краката... Отново напомням, че съм купувал неведнъж обувки на дете (последно беше преди 2 месеца) и зная с каква скорост растат детските ходила. Препоръчани теми