PayPal / ПейПал – 14

• 55 822
  • 592
  •   1
Отговори
# 315
  • Mediterraneo
Никога досега не ми бяха предлагани подобни опции, а плащам буквално ежедневно с Пепайл, затова се изненадах. От точно този продавач поръчвам за първи път.

# 316
Това с разделното плащане май е нова услуга и го предлагат на някои клиенти само засега, не е  свързано с магазин, но има стоки които са изключени от услугата. Четох по диагонал.

# 317
Здравейте, направих си ПейПал акаунт, обаче нещо не можах да последвам инструкциите и да си верифицирам картата.
Верифицирането за да може да се прави плащане над определена сума ли е, или за да се направи поръчка въобще?

# 318
  • София
Необходимо е, за да можете да извършвате плащане. Сумата няма значение.

# 319
Верифицирането е само за да прехвърляш суми към картата, иначе може да си плащаш и пращаш и без него. Освен ако не говорим за различни "верификации", едното май беше за банкова сметка а другото за карта 🤔

# 320
Верифицирането на картата става в момента на нейното добавяне - изисква се потвърждаване с динамична парола от банката издател, поне при мен беше така последно като добавях карта. Не би трябвало да позволяват добавяне на карта и съответното й ползване без подобна верификация..

# 321
Сега в момента имам акаунт, а като отида на Портфейл и цъкна върху картата си, там излиза прозорец  ако искам да плащам неограничено да потвърдя картата. Нали това е верифицирането? Въпросът ми е, ако не го направя,  мога ли пак да поръчам разни неща,  до каква сума и тази сума за еднократно плащане ли се отнася, или следващия път в който вляза да направя поръчка сумата ще се добави и вече няма да може.

Следвах стъпките, получих код на мейла, въведох картата и дотам.

Благодаря на всички за търпението Simple Smile

# 322
  • BG-DE
А, взеха ли Ви $1 от картата?Доколкото си спомням при мен когато за първи път си вкарвах картите ми го дръпнаха и след няколко дни го върнаха обратно. Чак след като го взеха можех да  правя плащане но това стана почти веднага след въвеждане на картата. Без да е верифицирана картата никакви плащания не са възможни.

# 323
Не, следя си онлайн банкирането и нищо не са ми взели.

# 324
  • BG-DE
Значи картата не е верифицирана и не може да плащате с нея но все пак опитайте да направите някакво малко плащане за да сте сигурна.

# 325
  • Sofia
По спомен, за да се верифицира картата, след като потвърдш това да се случи, дърпат $1-2 и получаваш код в смс-а за самата теанзакция. Този код трябва да въведеш, за да се верифицира картата (ако не получаваш смс-и,  кодът ще е видим в банкирането, или при авторизациите, или след осчетоводяването, вече не помня).

# 326
Не, следя си онлайн банкирането и нищо не са ми взели.
Зависи. Понякога не теглят никаква сума.

# 327
Освен да опитам наистина да поръчам нещо, пък ако не може то ще си каже.

# 328
  • София
Опитайте и споделете после какъв е резултата.
Аз залагам, че няма да стане. Докато не потвърдите картата, няма да ви дръпнат пари и няма да получите код, който да въведете, за да я активирате. Освен ако няма нови правила. Любопитно ми е, кажете като пробвате.

# 329
Поръчах успешно. Потвърдих плащането с динамична парола и получих разписки и каквото там на мейла. В банкирането на картата също се вижда намаляла наличност със същата сума.

Все още в акаунта ми в ПейПал с червени букви стои възможност за потвърждаване (явно верифициране) на картата, ако искам да плащам неограничени суми.

Общи условия

Активация на акаунт