Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 65

• 34 462
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
  • тук и там
На девойката до сега не съм и показвала пеперуди,та не знам какво мисли по въпроса за пеперудите по принцип..
Ще я питам довечера..
Влязох да видя килима от Doris, и ми попадна веднага в полезрението този с пеперудите..

За щорите оставам на същото мнение,въпреки вашите съвети..Няма да ги пипам.Още повече че са поставени най-отгоре,и няма място за корниз за завеси, а със демонтаж няма да се занимавам определено.
Скрит текст:

Качих снимките пак защото бях помолена от amy_nka, тя пък явно не  е на линия.. Извинете ме, целта ми не е да занимавам ежедневно форума със моята детска..

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 10:50 от Kaisia

# 436
Исках само да покажа и този килим макар че цената му е ужасна за мен

https://www.xalia.com/index.php?page=shop.product_details&ca … it=48&lang=bg

За перде ако решиш някога нямаш проблем с една шина на тавана пред шорите

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 11:39 от Niss

# 437
  • Варна
На девойката до сега не съм и показвала пеперуди,та не знам какво мисли по въпроса за пеперудите по принцип..
Ще я питам довечера..
Влязох да видя килима от Doris, и ми попадна веднага в полезрението този с пеперудите..

За щорите оставам на същото мнение,въпреки вашите съвети..Няма да ги пипам.Още повече че са поставени най-отгоре,и няма място за корниз за завеси, а със демонтаж няма да се занимавам определено.

Аз нали ти казвам, че съм риба Simple Smile И съм за сивото, така че този килим пасва също. Ментата не е лош цвят, но когато се съчетават цветове в един тон по яркост и светлост, (не можах да се сетя как да го нарека) според мен се губят, капка тъмно и цветовете придобиват съвсем друг облик. Този с пеперудите е в много правилна посока според мен, освен всичко друго е и практичен.

Щорите не ме дразнят.

# 438
  • тук и там
Искам да и го покажа довечера,
Скрит текст:
  До  сега търся марка MIKA, няма наличност в нищо не ми излиза  в нета изписано така....         

# 439
Понеже дадох идеята, аз също потърсих и не открих нищичко..

# 440
Мисля че са българска марка и правят неща за Домко или са им дъщерна фирма ето фейса им https://www.facebook.com/MIKA-HOME-Decoration-367529099928908/

# 441
  • тук и там
Благодаря,момичета!:hibiscus: Първо ще видя какво ще каже за идеята със пеперудите,после  ще се заема със търсене евентуално Погледнах  производителя,със идеята че са вносни и може да ги има тук...но явно не са.  Подред да караме - че може напразно да си губим времето с пеперудите..Blush

# 442
Хахах, това с "белгийските" килими да не се окаже като "немските" интериорни врати?
Въдица за наивни потребителКи.
Не обвинявам потребителите, в никакъв случай, но не бих се учудила на такава заблуждаваща реклама.

# 443
Казах го защото имах представа логистично навремето. Не твърдя че всичко им е тамошно, а предложих вариант.
По същия начин се учудвам на всички предлагащи вивре и гръцко, при положение че кайсия е в западна европа, но не се задълбавам

# 444
О, не съм искала да обидя някого!
Изказах се срещу търговските "трикове" за привличане на клиенти.
Има една практика да се регистрира търговска марка в европейска страна, например, след което се поръчват стоки в Китай, които са измислени в Китай, произведени са в Китай, но се брандират с тази марка. И стават "европейски", поне като реклама.
В никакъв случай не твърдя също, че щом е произведено в Китай, е боклук. Повечето неща, които купуваме, не са чак толкова сложни за производство, така че няма проблем да са китайски. Може да влязат в ЕС в която и да е държава, както е най-удобно и евтино.
Няма да давам примери с няколко "марки" уреди бяла техника, които ги рекламират като "български" например, но българска е само марката, а самата стока си е китайска.

# 445
Аз като писах идея си нямах че Кайсия не е в България не ви следя толкова от близо а гръцкия сайт доставя до доста страни. Хубаво е да се пише от кои сайтове да препоръчваме тогава идеи.

# 446
  • тук и там
Намерих подобен,но на по-големи пеперуди.
Скрит текст:

От Домко  пеперудите ми харесват повече иначе

# 447
Кайсия, не се извинявай постоянно със снимките ти, на мен ми е много интересно да гледам интериора на различни стаи. Особено откакто сме в ремонт, постоянно гледам обяви за продажба на нови апартаменти, само за да видя как са го обзавели и направили. Simple Smile)))
Гласувам с 2 ръце за пердета. И за мен стая без пердета е някак офисна, болнична или все още в ремонт. Не ги възприемам, студени са ми. Има толкова хубави модерни и младежки десени и модели.

# 448
Тя каза, че са със щори "ден и нощ", така монтирани, че не може и перде... Съобразени са цветово с вратите и са така в цялата къща.
Аз например не харесвам перде със всякакъв вид щора. Само с тънки ролки, които стоят навити догоре или пуснати до долу... или външни ролетни щори. Дори с много тънките метални ламели не ми допада.
"Ден и нощ" изобщо не виждам вариант да си пасне с перде.

Сивия килим с пеперудите от Домко много ми харесва за тази стая, но дали ще може да се намери нещо подобно Rolling Eyes

# 449

Общи условия

Активация на акаунт