Спирала за мигли - тема №19

• 50 915
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
Из немските сайтове я има,в Амазон и Ибей също

# 241
Tелескопикaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Laughing
Може ли линк? Благодаря
Михаела, ако напишеш в гугъл Телескопик ефект Лореал, ще излезе.
Това е спирала, която беше много популярна и широко продавана преди години. В един момент просто спряха да я продават масово в магазините.
Не знам дали, защото наистина е била много хубава, или просто защото ние потребителките и като по-млади просто сме си имали и хубави мигли, пък не сме имали днешния богат избор, сме останали с впечатлението, че е невероятна. Често я коментираме с носталгично умиление тук във форума.
Факт е, че откакто изчезна от магазините и аптеките, лично аз изредих половината дрогерийни и повечето от по-високия клас и към нито една не се привързах толкова.

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 08:34 от Light Beam

# 242
И в emag също я намерих.
Днес бях с Ланком Грандиоз- чудна дължина, като с изкуствени мигли съм. Като я нанеса са сресани, след това ми се огъват от допир под веждите и съответно имам точици от нея навсякъде. Не съм доволна.

# 243
Моите по принцип са с много меки косъмчета и извити. Този проблем го имам винаги. Когато нанасям, държа огледалото и гледам надолу, и изчаквам така да засъхнат. Но, не е като да не правя точки по клепачите системно и после да мацотя Satisfied

# 244
Armira, може и да си права, ще видим Grinning
Имам да пробвам и Volume-a-porte, може би тези дни ще я отворя и нея, че нямам много-много търпение. Всъщност тя беше първоизточника пак да посегна към Ланкомска спирала, че имах лоши спомени от една преди години и не исках да чуя за тях Grinning

# 245
Вчера се прецаках да си купя новата size up на Сефора по препоръка на консултантка там- бях решила да взема Тарт. Е, лошо решение. Не удължава особено, вдига миглите, но не ги извива, слепва и оставя миглите странно подредени- слепи на места на първото нанасяне и няма разресване. Давам и още един шанс и заминава.

# 246
  • Варна
А на мен всъщност ми харесва как ти стои, NiaV Simple Smile

# 247
NiaV, имаш прекрасни дълги мигли. И на мен ми харесва.

# 248
Ний, много девойки биха убили да имат твоите мигли, дори с "калпава" спирала като тази. Разбирам те какво целиш, за критериите ти знам, че са в стратосферата, но наистина на пръв поглед не е лошо - небрежни, игриви, не прекалено подредени и фиксирани мигли.

PS Не знаеш ли, че всеки път като разрешиш на консултантка да те разубеди това само отлага във времето купуването на продукта, който си си навила на пръста? Grinning

# 249
NiaV, хубави очи, прекрасни мигли....С подредбата и аз имам тоя проблем. Винаги всеки косъм е на някъде...Лично много ме дразни. А да не ти кажа, че никога не са ми еднакво израсли миглите - един къс косъм, един дълъг. Като ме стегне шапката, па хвана ножицата и като ги окастря. Айде после на шибек съм се докарала, поне за 4-5 месеца. Това окълцаното стои окълцано и не израства....Абе чудо. Искам да си сложа изкуствени мигли, само за да не се занимавам с моите всяка сутрин. Добре, но колежка като ме чу, вика "ти луда ли си? За сватбата си се правих, после без мигли останах." Това пък защо, къде е логиката и аз не знам. Това и за лаковете за нокти съм го чувала. Правила си no chip (не знам на бг какво е) и после си развалила ноктите. Ами аз колко пъти вече ги правя, развален нокът нямам, но са ми и дебели ноктите по начало.

# 250
  • Пловдив
Днес тествах новата Мейбалин Лифт, като за първи ден -добре.

# 251
Момичета, вие от вашите мигли със спирала се оплаквате, то аз завиждам на тези на ММ без спирала... А съм млада, ужким и нямам заболявания. Изкуствени не ща да си лепя, обаче. Харесват ми ама пластмаси по лицето в повечко ми идва...

# 252
  • някъде под слънцето...
NiaV и аз я купих от любопитство , но я дадох на тийнката.
В интерес на истината на теб ти стои в пъти по добре от колакото на нас двете взети заедно.

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 18:51 от sl

# 253
Някак слепва неприятно, на места си е избрала да нямам мигли и това е.
А консултантката... така е, Агент, уж не им се връзвам, но пусто любопитство.
Иначе с всичко са рошави, но с Куш, например, повече ми харесват, не се слепват накуп поне. Ето за сравнение:

# 254
  • София
NiaV, имаш най-хубавите рошави мигли на света! И с двете спирали ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт