Спирала за мигли - тема №19

• 50 933
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря! Много мило, но търсенето на гладка, сресваща продължава.

# 256
Имаш хубави, дълги мигли, Ния. Но и според мен тази спирала не ти е подходяща. Ти с каква техника нанасяш?

# 257
Със смотана вероятно. Първо въртя четката, след това посресвам насам-натам и това е. 2-3 Мин ми отнема цялото упражнение. Как трябва да нанасям?
Не е моята спирала, да, тази ми е ‘естествената’, за дневна визия без грим. Повече ми харесва Пат МкГрат, тези дни ще я кача.
Дайте ми препоръка за спирала за моите рошавелки моля, най-важното е да не се трансферира под веждата, винаги съм на точки.

# 258
Ти пробвала ли си някога Елизабет Арден? Понеже както казах и аз съм с чорлави мигли, тя ми сресва много добре, но ми идва малко суха.

# 259
Пробвала ли си да я караш на зиг заг от корена към върха и после с отваряне и затваряне да довършиш грима? И може би силиконова четка, за да ги задуржи и подреди. Поне аз така правя. Но чак такива мигли нямам де Simple Smile Може би с твоите е по-трудно

# 260
Как така с отваряне и затваряне? Утре ще пробвам-благодаря! ❤
Vici75, не съм я пробвала още. Коя точно?

# 261
Как така с отваряне и затваряне? Утре ще пробвам-благодаря! ❤
Vici75, не съм я пробвала още. Коя точно?

"Как така с отваряне и затваряне?" - да мигаш има в предвид сигурно.

Тая на Елизабет Арден:

Имам много спирали с подобна четка, но не ми сресват така като тая. Не знам съдържимото ли допринася за сресването....

# 262
Има логика, да, ще пробвам утре. Не мигам изобщо докато нанасям, гледам надолу, за да не стане мазаляк под веждата.
Ще я взема, благодаря!

# 263
Е ако се омацаш под веждата, топиш/навлажняваш една клечка за уши в мицерална и обираш мискинлъка...Simple Smile А виж, ако слагаш сенки първо нЕма стане.

# 264
Слагам, ежедневно. Много рядко съм без.

# 265
Да, имах предвид да мигаш 😄 Не съм се изразила правилно.
При мен със силиконова четка, след леко зиг-заг, за да ги удължи и подреди, после минавам с отваряне и затваряне, като натискам малко повече с четката. Така ми се получава хубава извивка и се подреждат. Simple Smile

# 266
Отказвам се да купувам спирали вече, просто явно миглите ми са калпави. По препоръка взех на Катрис - Glam&Doll водоустойчивата с ефект изкуствени мигли. Ефектът е ужасен ужас - слепени и в същото време чорлави мигли. Спиралата е страшно суха. Не знам вече какво да си сложа, за да добият приличен вид тези мои наченки на мигли. Усещам ги като платмасови.
Скрит текст:

Без спирала

Разликата

И едни Арделки

Обаче ми идват твърде драматични нещо. Препоръчайте ми номер на Ардел, подходящ за ежедневно носене, нещо семпло и не магнитни.

# 267
Танч, пробвала ли си да ги извиеш с миглоизвивачка и да нанесеш основа? Така като гледам от снимките миглите ти са подобни на моите, а аз по този начин успявам да постигна приличен ефект.
Иначе явно от експериментите, които си правих последните месеци, моите доста оредяха и изтъняха, та днес взех Hypnose Drama евентуално да им придаде някакъв обем и вид, пък ще видим.

# 268
И моите последно време нещо се скъсиха, не разбрах как и защо. Взех Драмата миналата седмица и не съм спирала да я използвам. Много ми харесва!

# 269
Танч, пробвала ли си да ги извиеш с миглоизвивачка и да нанесеш основа? Така като гледам от снимките миглите ти са подобни на моите, а аз по този начин успявам да постигна приличен ефект.
Иначе явно от експериментите, които си правих последните месеци, моите доста оредяха и изтъняха, та днес взех Hypnose Drama евентуално да им придаде някакъв обем и вид, пък ще видим.
И с основа съм пробвала, същата история. Извивачка не мога да ползвам, то няма какво да защипя с нея, толкова са къси, даже съм се щипала в опит да ги хвана.
И да ви кажа за тази спирала на Катрис - за Бога, не правете грешката да я купувате! Бях с нея половин час и така се рони, че ми попадна в окото и сега резултатът е възпалено око. За първи път ми се случва да ми се рони спирала и то водоустойчива.

Общи условия

Активация на акаунт