Спирала за мигли - тема №19

• 50 955
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
И аз пробвах Catrice Glam&Doll,моята не е водоустойчива.Не ми се рони,не се размазва,не люти на очите,но и май нищо не прави.За обем що годе става,но удължаване не виждам.Оставих я да "отлежи" и пак ще я пробвам,но най-вероятно ще замине в кофата

# 271
И аз пробвах Catrice Glam&Doll,моята не е водоустойчива.Не ми се рони,не се размазва,не люти на очите,но и май нищо не прави.За обем що годе става,но удължаване не виждам.Оставих я да "отлежи" и пак ще я пробвам,но най-вероятно ще замине в кофата
След снощното зверско ронене днес съм с възпалено око. Замина директно в кофата, запазих само четката да я ползвам за обиране на спирали, които пускат повече туш. На следващото ходене в Лили мисля да си поговоря с управителката. Омръзна ми да си давам парите за отпечатани продукти и да ги хвърлям веднага. Редовно попадам на сухи спирали, омазани ФДТ-ни и прочие. В крайна сметка не мисля, че коства голям зор да им лепят по малко тиксо, за да не ги отварят. Покрай наглеците, които отварят и пробват продуктите, които не са тестери, започнах и аз да ги отварям по други причини. Просто ми омръзна да си купя нещо за ново и като го отворя вкъщи да видя, че всъщност не е хич ново. От 10 купени неща поне 8 пъти се оказват пробвани.

# 272
И мен отварянето на не-тестери много ме дразни. Един ден вдигнах панаир на тийнейджърка в нашия мол. Не ми се ще да я цитирам, толкова вулгарна беше.
Момичета, за кафеви очи, не много тъмно кафяво, с каква цветна спирала да се пробвам? Никога не съм слагала друга освен черна... Благодаря!

# 273
Tanch, вероятно си попаднала на стар продукт. Иначе, водоустойчивите спирали по принцип не са ок за ежедневна употреба. Най-много да ти изтощят и начупят миглите и да ти възпалят клепачите от търкането при почистване.
Аз не купувам нищо водоустойчиво за очи. И спирали, и моливи ми предизвикват някаква реакция.
Миглите ти със спирала не ми изглеждат слепени. Може да е далеч по-зле при първо ползване.
И, всъщност на мен тези мигли не ми изглеждат толкова отчайващи, колкото ги описваш. Може да не са много дълги, но пък от снимката "без" личи, че не са редки. С нанесена спирала и очна линия  ти подчертават окото съвсем добре.

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 22:44 от Light Beam

# 274

Момичета, за кафеви очи, не много тъмно кафяво, с каква цветна спирала да се пробвам? Никога не съм слагала друга освен черна... Благодаря!
Бургунди, макар че при наличните на пазара изобщо не личи, че са цветни. Зависи и с каква коса си. Ако си брюнетка, може и зелена да пробваш.

Tanch, вероятно си попаднала на стар продукт. Иначе, водоустойчивите спирали по принцип не са ок за ежедневна употреба. Най-много да ти изтощят и начупят миглите и да ти възпалят клепачите от тъкането при почистване.
Аз не купувам нищо водоустойчиви за очи. И спирали, и моливи ми предизвикват някаква реакция.
Миглите ти със спирала не ми изглеждат слепени. Може да е далеч по-зле при първо ползване.
И, всъщност на мен тези мигли не ми изглеждат толкова отчайващи, колкото ги описваш. Може да не са много дълги, но пък от снимката "без" личи, че не са редки. С нанесена спирала и очна линия  ти подчертават окото съвсем добре.
Търсех конкретно водоустойчива, понеже зимата от вятър и студ ми сълзят очите и става мазало ако не е водоустойчива. Аз не слагам грим всеки ден по принцип, дори рядко.
На снимките нямам очна линия, последните две са с изкуствени мигли на Ардел, вероятно от лентата изглежда, че съм с очна линия, но не им се старах много като ги слагах.

# 275
Имах предвид снимката с едно око без спирала и едно със. На тази, на която гледаш напред ми се стори, че има малко молив или очна линия в горния външен ъгъл на окото. Изглежда добре, ако няма нищо, значи още по-добре всъщност...

# 276
Благодаря, Танч! Руса съм, много. Laughing

# 277
Имах предвид снимката с едно око без спирала и едно със. На тази, на която гледаш напред ми се стори, че има малко молив или очна линия в горния външен ъгъл на окото. Изглежда добре, ако няма нищо, значи още по-добре всъщност...
Не, нямам нищо друго, освен спирала. Явно ще се връщам на една орифлеймска, с която постигах най-задоволителни резултати. Ако не са развалили и нея де.

Благодаря, Танч! Руса съм, много. Laughing
Значи зеленото ще е по-добре според мен.

# 278
Аз продължавам да търся бургунди, ще се радвам на съвети!

# 279
Ето една интересна класация на цветни спирали.
https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/beauty/g27788371/colored-mascara/

# 280
Аз продължавам да търся бургунди, ще се радвам на съвети!

Тази я обсъждаме през има няма 5-6 страници. Видяла ли я? Ако не ето, тази е бургунди:

# 281
Единствената в цвят различен от черен, която имам, е кафява. На четката изглежда по-светла, но нанесена на миглите стои почти като черна. Просто е по-мека някак.

# 282
Не мога да я намеря нито във физически, нито онлайн магазин. Иначе съм видяла, да, благодаря.
Взех “лилавата” снапскара, която си е чисто черна на моите мигли, та търся варианти.

# 283
Не мога да я намеря нито във физически, нито онлайн магазин. Иначе съм видяла, да, благодаря.
Взех “лилавата” снапскара, която си е чисто черна на моите мигли, та търся варианти.
Аз си взех черната, още когато излезе за пръв път, но нямаше уау ефект. Дали са променили формулата, обикновено така установявам с любими спирали като ги ползвам известно време, спра и след година две подновя. За пръв път ли я ползваш?

# 284
Да, за първи път я използвам.

Общи условия

Активация на акаунт