Спирала за мигли - тема №19

• 50 891
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Дами, някоя има ли опит със синята max factor false lash effect?
Тушът при мен е гъст и сух, и се чудя дали е нормално или спиралата е стара?!
Малко трудно се нанася, иска повече повторения, иначе не е лоша - не се рони, разресва, подрежда, лесно се сваля - допада ми.
И друго - как да "извадя" повече синьо? Пробвах с и без база, ефектът е един и същ. Има ли друг трик?

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 09:44 от Сиена М.

# 526
Дами, някоя има ли опит със синята max factor false lash effect?
И друго - как да "извадя" повече синьо? Пробвах с и без база, ефектът е един и същ. Има ли друг трик?
Нямам опит с тази спирала, но миглите ти са приказни!
Цветна спирала имам само в студено кафяво. Светла съм и при мен си стои като черна, само по-мека някак.

# 527
Синьото в спиралите на Макс Фактор е такова, тъмно и няма как да стане повече цвят. Бях забравила за това синьо, мерси че ме подсети. На светлина се забелязва повече.

# 528
  • Sunshine state
На Лореал се забелязва синьото повече с две повторения. 👌🏻

# 529
Мацки, търся си спирала с мнооого драма ефект. Искам да дава мноого обем и дължина, и да не се рони. Иска ми се да е дрогерийна, но ще те радвам на всякакви предложения.

# 530
Тази: https://www.notino.bg/collistar/mascara-volume-unico-spirala-za- … avane-na-miglite/ Има я и при други търговци с подобна цена.

# 531
  • София
Мацки, търся си спирала с мнооого драма ефект. Искам да дава мноого обем и дължина, и да не се рони. Иска ми се да е дрогерийна, но ще те радвам на всякакви предложения.
Тази:
Скрит текст:

# 532
  • Sofia
Момичета, благодаря за коментарите по моето питане.
Днес отново изпробвах спиралата и на дневна светлина, и най-вече на слънце доста отчетливо се видя синьото - тъмно и наситено! Много съм хепи и я препоръчвам - чудна е за парите си.

# 533
  • Пловдив
Коя спирала е точно? Има ли я в дрогериите? Аз скоро не съм се заглеждала там по спирали, защото си чакам търпеливо новата на Chanel, пък междувременно имам над 10 🤦♀ отворени, но ще хвърля едно око, щом е “тъмноцветна”...

# 534
  • Sofia
Спиралата е тази. Не знам за дрогериите, взех я онлайн, за да си допълня една поръчка на парфюми.
Скрит текст:

# 535
Четката е много хубава. С такива подреждането на фини мигли става най-лесно.

# 536
А за тая спирала някой нещо чувал ли е? Циркулира ми из фейса, но не смея да ви дам линк че да не е скам нещо да ви напълня с вируси. Само снимка направих.

# 537
Последната разни ютюбъри я оплюха сериозно- мисля, че гледах ревюта на Тати и изглеждаше зле.
Аз влизам да ви кажа да стоите далеч от Ланком Грандиоуз smudge proof по време на намаленията. Оригиналната версия е една от любимите ми спирали. Разресва, извива, дава бомбастична дължина, но моите мигли са дълги и винаги ми оставя черни точки под веждите. Реших, че с тази ще избегна това, но първо отново оставя точки, второ не сресва като нормалната- с първо нанасяне миглетата ми бяха тънички и незабележими, със следващото се послепиха и не ми даде същия ефект. Тоталният ад настана като реших да я махна вечерта- маслен балсам- 2 пъти, 2 пъти измивен гел и мицеларна вода- гадта не мръдна. Напомня моментно лепило. За разкош на второто минаване с мицеларна вода ми паднаха 5 мигли от едно място, сега имам чудна дупка на едното оче, като имам и остатъци от спирала... някой лош, зъл човек я е пуснал за продажба. Стей ауей.

# 538
  • При децата ми
Някой има ли впечатления от тази спирала:

# 539
Спиралата е тази. Не знам за дрогериите, взех я онлайн, за да си допълня една поръчка на парфюми.
Скрит текст:
Бихте ли споделили сайта?

Общи условия

Активация на акаунт