Спирала за мигли - тема №19

• 50 835
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Като четях мненията в темата, останах с впечатление, че са доволни. Дискутирахме я преди да отворят моловете и си спомням, че си планувах да я купя, когато ги отворят.
Понеже не излизам много, се гримирам доста рядко и тези, които имам още работят. Едната я купих от ДМ, докато бяха затворени останалите магазини, колкото да имам спирала, но и преди съм я купувала и знам, че е ОК.
Аз търся ефект на удължаване.
Ако говориш за сайзъп на Сефора, на мен тя мк дава само гъстота и обем, а не удължаване. За удължаване бих взела друга, но не мога да ти предложа коя, защото не използвам и не търся такъв ефект на миглите ми.

# 631
  • София
А някой да е ползвал спиралата на HUDA, би трябвало да е нова, излиза ми като реклама постоянно в инстаграм. Smiley

# 632
Sl, за първи път я виждам тази спирала Thinking
На мен напоследък ми се прецакаха миглите. Явно се сменят или и аз не знам какво им става, обаче каквато и спирала да сложа, не постигам хубав резултат Expressionless

# 633
  • някъде под слънцето...
Поръчах я, да видим  какво ще излезе.
Ако в хубава ще пиша.
А някой да е ползвал спиралата на HUDA, би трябвало да е нова, излиза ми като реклама постоянно в инстаграм. Smiley
Мисля, че не е нова.Имам едно мини от около половин година, но  още не съм стигнала до негя.
Допълвам се

Свга я  изрових и видях, тази която имам е на Huarglass.

На Худа е нова.Лансирали са я през май.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 16:06 от sl

# 634

Имате ли опит и мнение за тази спирала?

# 635
  • HH
Дами, някоя от вас дали вече изпробва Худа? Рони ли се и лесно ли се трие се почиства с дуфазният на Сефора?

Напоследък не мога да се спра не спирала. Ползвах Bad gal на benefit. Не останах разочарована, но не бих я повторила. След нея ползвах bambi на l‘oreal. Разделя добре, добър пигмент. Цената е равна на качеството. Сега започнах една на Maybelline, която мисля че я има от доста време Lash sensational. Ами веднага си припомних защо спрях да купувам спирали от тях. Както и с каквото и да я почиствам, трябва да минавам поне два три пъти и като си измия лицето след това винаги е останало какво да се разтече...

Та обмислям или да пробвам Худа или да се върна на Lancome.

# 636
Здравейте,

Някой може ли да препоръча хубава спирала за обем и удължаване? Имам редки и къси мигли. Не искам да ми слепва миглите, но не харесвам мигли тип " иглички"

# 637
Аз бих препоръчала тази:

# 638
Аз бих препоръчала тази:

Благодаря, Тамар. Тази ми идва доста скъпа, от по-бюджетните търся.

# 639
Супер много ми хареса спиралата на Шанел Ле Волюм Революшън обаче доста цапа и се размазва. Въпроса ми е каква е разликата между водоустойчивият вариант и обикновената.? По принцип не харесвам водоустойчиви спирали и се чудя да рискувам ли с тази🤷

# 640

За мен това е перфектна спирала! А съм купила много модели, от които имам и любими. Но тази ми легна на сърце Simple Smile

# 641
Здравейте,

Някой може ли да препоръча хубава спирала за обем и удължаване? Имам редки и къси мигли. Не искам да ми слепва миглите, но не харесвам мигли тип " иглички"

Drama Hypnose  на Lancome

# 642
+1 за драмата.
Ако е от дрогерията с 2 ръце препоръчвам Loreal - Bambi, Unlimited, Paradise. И трите са страхотни.
От колко дни разносвам Unlimited и няколко пъти ме попитаха да не съм си слагала мигли Flushed Отдавна не ми се беше случвало. Всъщност само с Драмата ми се е случвало... Simple Smile

# 643
  • София
Откакто серумът за мигли дава зашеметяващ резултат, минах на бюджетни спирали. Последното ми откритие не Nude Look на Golden Rose. Извивам миглите с миглоизвивачка. Постигам плътни и обемни, много дълги мигли. Четката е удобна и голяма, а тушът точно толкова гъст, колкото ми е лесно да нанасям и да личи върху миглите. Пада лесно с почистващо олио или мицеларна вода. Единственият недостатък е, че ако не се внимава може да цапне клепача при нанасяне.

# 644
  • Манчестър
Откакто серумът за мигли дава зашеметяващ резултат, минах на бюджетни спирали. Последното ми откритие не Nude Look на Golden Rose. Извивам миглите с миглоизвивачка. Постигам плътни и обемни, много дълги мигли. Четката е удобна и голяма, а тушът точно толкова гъст, колкото ми е лесно да нанасям и да личи върху миглите. Пада лесно с почистващо олио или мицеларна вода. Единственият недостатък е, че ако не се внимава може да цапне клепача при нанасяне.

А кой е серума?

Общи условия

Активация на акаунт