Този новият актьор дали няма да бъде свързан с Акън по някакъв начин, за да може да знае какво се случва с Наре?
Че да не се показва или ако го види бате Санджо да го убие 😂
Има неща, които малко или много ги по забравят... Наре щеше да убива йок, подпалила съм от предния пост в другата тема явно...
Не мисля, че е редно да манипулираш всички с 1 дете, което не ти е виновно за нищо... Не е толкова глупав, колкото го изкарват Санджар усети се

Искам да разбера какво е направил в миналото Санджар и защо не го показват

Не ми допада това което прави Наре виновен е Ефето не го отричам ама не можеш да дойдеш да троснеш детето на господина и да мислиш, че той е без сърдечен и няма да иска да я опознае, да думите са му тежки, ама Вие какво искате.. 8 години да не знае че имаш дете, да не знае какво и как обича и навсипко отгоре да го взимаш като свой коз, Наре знае, че му е слабо място Мелек.
Кфо стана с боя 😂 срам УжасТ, а иначе нащта как я набиха та взе и че закуца де... Ба..
Аре ще ме извинявате ама изживяла си много, дойде с цел да се махнеш от настоящето, отиде в миналото хич не я разбирам Наре, затова този път не можа да отговори никак на думите на Ефето, подкрепям я, преживяла е ама Ефето си носи последствията.... И иска да е по кротък... А извинете да не забравя ПБН по думите на елван ако съдя не е имало и на Наре и светнаха очите....
Започват едно нещо СЦ оставят го... Тръгнат на някъде... Пак се върнат...
Сори ама май ще гледам само по фрагове, че ме дразнят тея неща вадят ми очите!

/ де що има човек в това село харесва или обича Санджар ефе, Гедиз е готов да го последва в ада, Наре вече го е последвала в ада, и Мелек поддаде за нула време