Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 123

• 46 843
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте... 🐒🐒🐒
Този новият актьор дали няма да бъде свързан с Акън по някакъв начин, за да може да знае какво се случва с Наре?
Че да не се показва или ако го види бате Санджо да го убие 😂
Има неща, които малко или много ги по забравят... Наре щеше да убива йок, подпалила съм от предния пост в другата тема явно...
Не мисля, че е редно да манипулираш всички с 1 дете, което не ти е виновно за нищо... Не е толкова глупав, колкото го изкарват Санджар усети се Simple Smile
Искам да разбера какво е направил в миналото Санджар и защо не го показват Sad
Не ми допада това което прави Наре виновен е Ефето не го отричам ама не можеш да дойдеш да троснеш детето на господина и да мислиш, че той е без сърдечен и няма да иска да я опознае, да думите са му тежки, ама Вие какво искате.. 8 години да не знае че имаш дете, да не знае какво и как обича и навсипко отгоре да го взимаш като свой коз, Наре знае, че му е слабо място Мелек.
Кфо стана с боя 😂 срам УжасТ, а иначе нащта как я набиха та взе и че закуца де... Ба..
Аре ще ме извинявате ама изживяла си много, дойде с цел да се махнеш от настоящето, отиде в миналото хич не я разбирам Наре, затова този път не можа да отговори никак на думите на Ефето, подкрепям я, преживяла е ама Ефето си носи последствията.... И иска да е по кротък... А извинете да не забравя ПБН по думите на елван ако съдя не е имало и на Наре и светнаха очите.... 
Започват едно нещо СЦ оставят го...  Тръгнат на някъде... Пак се върнат...
Сори ама май ще гледам само по фрагове, че ме дразнят тея неща вадят ми очите!

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 08:31 от bubanka

# 121

Ха, сценаристите да не са решили и малко катран върху Наре? Ай стига бе! Не сте прави ...   Петрови! (който знае вица, ще ме разбере). Дано има някакво смислено обяснение. Open Mouth

# 122
  • Варна
Това може да е сън на Гедиз, ама поне изкефиха феновете Joy

# 123
  • София
Dedikoducu Cocuk съобщава, че Несли е пристигнала в Истанбул, защото днес и утре няма снимки.  В шеста серия ни очакват основно сцени с разследването, разпитите на Санджо и Гедиз и сцени от затвора.  Блогърът задава въпрос:   "Кого ще посетите в затвора, Наре?"

В същото време Кадир е на кинофестивала във Флорида. Уау, че красавец  

# 124
  • Яко в Матрицата...

Ха, сценаристите да не са решили и малко катран върху Наре? Ай стига бе! Не сте прави ...   Петрови! (който знае вица, ще ме разбере). Дано има някакво смислено обяснение. Open Mouth

За този Фотошоп си има обяснение и то е много смислено - фенски фантазии Grinning

# 125
  • Плевен / София
Благодаря за превода. Прочетох ви внимателно и няма да пиша много...Към момента мога да кажа" аман от комплексари" Въпреки причинената и болка Наре пак тича да спасява Ефе...Искам Наре да намери сигурност и спокойствие, а Санджар в момента е като  буре с барут...Иска ми се, когато избухне Наре и Мелек да са по далеч.

# 126
Скрит текст:
Здравейте... 🐒🐒🐒
Този новият актьор дали няма да бъде свързан с Акън по някакъв начин, за да може да знае какво се случва с Наре?
Че да не се показва или ако го види бате Санджо да го убие 😂
Има неща, които малко или много ги по забравят... Наре щеше да убива йок, подпалила съм от предния пост в другата тема явно...
Не мисля, че е редно да манипулираш всички с 1 дете, което не ти е виновно за нищо... Не е толкова глупав, колкото го изкарват Санджар усети се Simple Smile
Искам да разбера какво е направил в миналото Санджар и защо не го показват Sad
Не ми допада това което прави Наре виновен е Ефето не го отричам ама не можеш да дойдеш да троснеш детето на господина и да мислиш, че той е без сърдечен и няма да иска да я опознае, да думите са му тежки, ама Вие какво искате.. 8 години да не знае че имаш дете, да не знае какво и как обича и навсипко отгоре да го взимаш като свой коз, Наре знае, че му е слабо място Мелек.
Кфо стана с боя 😂 срам УжасТ, а иначе нащта как я набиха та взе и че закуца де... Ба..
Аре ще ме извинявате ама изживяла си много, дойде с цел да се махнеш от настоящето, отиде в миналото хич не я разбирам Наре, затова този път не можа да отговори никак на думите на Ефето, подкрепям я, преживяла е ама Ефето си носи последствията.... И иска да е по кротък... А извинете да не забравя ПБН по думите на елван ако съдя не е имало и на Наре и светнаха очите....  
Започват едно нещо СЦ оставят го...  Тръгнат на някъде... Пак се върнат...
Сори ама май ще гледам само по фрагове, че ме дразнят тея неща вадят ми очите!
Всичко тука е зарсди Енгин и Неслихан, рейтинг да има, ама ще преебат всичко 10000 процента язък иначе... Язък
Спомнете си как искаха да изведат Мелек от Черна гора!Явно са имали връзка с контрабандисти...

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 23:55 от Не се сърди, човече

# 127
  • между морето и небето
Цитат на: sesilia_eu link=topic=1172403.msg40060596#msg40060596
Спомнете си как искаха да изведат Мелек от Черна гора!Явно са имали връзка с контрабандисти...

И то доста добри връзки. Щом тези контрабандисти се отзоваха веднага, а Санджар беше готов да им повери детето си

# 128
  • На луната

Ха, сценаристите да не са решили и малко катран върху Наре? Ай стига бе! Не сте прави ...   Петрови! (който знае вица, ще ме разбере). Дано има някакво смислено обяснение. Open Mouth

Катя Grinning обяснението е, колаж.  Даже не са нужни и маркови очила, като на Тумбата Simple Smile доста е нескопосан. Но пък феновете имат богато въображение.
Дано сценаристките не изкарат Сандъчларите някои изпечени мафиоти.

# 129
Благодаря, момичета Flowers Hibiscus
Пълен невежа съм в тая работа. Relieved

# 130

Как по дяволите/сори Relaxed / де що има човек в това село харесва или обича Санджар ефе, Гедиз е готов да го последва в ада, Наре вече го е последвала в ада, и Мелек поддаде за нула време Simple Smile а драгия зрител в по-голямата си част едва го диша Simple Smile
Има два варианта, или на всички герои нещо им хлопа дъската и са някакви мазохисти, или проблема е в нашия телевизор Simple Smile
Надявам се скоро трансформацията му да започне, че се изтощих да му адвокатствам Simple Smile
Не, проблемът не е в нашия телевизор. Явно Санджар има и добра страна, за да го обичат героите, но още не са ни я показали...само някакви наченки с Мелек/ в някои случаи и там се проваля/. А повечето от нас коментират поведението му сега, което е безобразно. Няма как да ми хареса дотук с думи и действия. Чакам промяната му, за да го харесам.

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 22:14 от savovas

# 131

Как по дяволите/сори Relaxed / де що има човек в това село харесва или обича Санджар ефе, Гедиз е готов да го последва в ада, Наре вече го е последвала в ада, и Мелек поддаде за нула време Simple Smile а драгия зрител в по-голямата си част едва го диша Simple Smile
Има два варианта, или на всички герои нещо им хлопа дъската и са някакви мазохисти, или проблема е в нашия телевизор Simple Smile
Надявам се скоро трансформацията му да започне, че се изтощих да му адвокатствам Simple Smile
Не, проблемът не е в нашия телевизор. Явно Санджар има и добра страна, за да го обичат героите, но още не са ни я показали...само някакви наченки с Мелек/ в някои случаи и там се проваля/. А повечето от нас коментират поведението му сега, което е безобразно. Няма как да ми хареса дотук с думи и действия. Чакам промяната му, за да го харесам.

И аз тъй Hands Facepunch

Ха, сценаристите да не са решили и малко катран върху Наре? Ай стига бе! Не сте прави ...   Петрови! (който знае вица, ще ме разбере). Дано има някакво смислено обяснение. Open Mouth

За този Фотошоп си има обяснение и то е много смислено - фенски фантазии Grinning

JoyJoyJoy

Връщам се да питам тези, които смятат, че Наре манипулира всички с детето. Добре, вие също сте жени. Как бихте постъпили на нейно място? Няма къде да остане, няма пари, няма работа, няма и да има. Присъствието й там причинява вреда на Санджар и Гедиз. Какво да прави жената? Ми много ясно, че ще замине. Много ясно, че ще си вземе детето, няма да го остави я! Вие бихте ли?
Всичко е заради необузданата ревност и фантазия на Санджар. И липса на доверие, да.

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 23:13 от Еванджелин

# 132
Добра вечер дружки Hug
Много неща сте споделили , с удоволствие ги изчетох .С някои съм съглсна , с други не , НО и аз също чакам промяната на Санджар , даже съм убедена ,че вече ще започне .

А нашите прегрешили момчета ще ги пуснат , няма цял сериал да ги гледаме в затвора ,я .
Лека нощ Heart

# 133
  • между морето и небето

И аз тъй Hands Facepunch

Ох, стига да не ми омръзне да чакам, докато го избелят. И колко ще се промени🤔, или ще продължаваме да гледаме как рони сълзи и си блъска главата - сега от егоизъм и самосъжеление, а после от болка, породена от търсенето на прошка.

# 134
Аз също бих постъпила като Наре , след всичко , което преживя напоследък , и всичко , което е преживяла въобще ,е нормално да си вземе детето и да замине далеч от всички . В никакъв случай не мисля ,че манипулира околните , използвайки детето .

Общи условия

Активация на акаунт