Аляска,почти във всички твои коментари откривам и моето мнение.
Имате си много умело творци на колажи и хубава сговорна компания.
Тумба,специален поздрав от мен за горния пост!!!👏👏👏👏👏
На всички останало,прекрасен ден пожелавам.
,
.
.

А може и да си превключвал каналите, и да си видял някоя друга ГГ двойка 
Една жена, ако не обича, няма да си разранява пръстите до кръв да трие някакви техни си там символи на ВНЛ. Хич нямаше да се хаби да ходи до там и да реве, а щеше да си пие виното с Гедиз на удобния му диван. Не ми се изброява повече, защото няма смисъл, ама примери бол
Явно всеки гледа неговия си монитор
Не го приемай за спор, а за персонално мнение. 
А може и да си превключвал каналите, и да си видял някоя друга ГГ двойка 
Една жена, ако не обича, няма да си разранява пръстите до кръв да трие някакви техни си там символи на ВНЛ. Хич нямаше да се хаби да ходи до там и да реве, а щеше да си пие виното с Гедиз на удобния му диван. Не ми се изброява повече, защото няма смисъл, ама примери бол
Явно всеки гледа неговия си монитор
Не го приемай за спор, а за персонално мнение.
Само дето чистачки нямат.
Ти ако знаеш аз
Ако селянина не направи това най-добре ще е да се запише в клуба по делтапланеризъм или парашутизъм , защото накрая ще му се наложи и той да скача от скалата!
,
.
Както и да е ...

Гледам го как се оплита, като пате в кълчища и драпа да излезе от собственото си блато. Чак до дъното на ада не бих отишла с него, за разлика от Гедиз, който го обича повече и от брат
но с характера на Санджар, често навлизат в противоречие.
/ де що има човек в това село харесва или обича Санджар ефе, Гедиз е готов да го последва в ада, Наре вече го е последвала в ада, и Мелек поддаде за нула време
а драгия зрител в по-голямата си част едва го диша

ама правя големи напъни в това отношение
Надявам се скоро трансформацията му да започне, че се изтощих да му адвокатствам

Препоръчани теми