Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 123

• 46 849
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте Simple Smile,
Сега...това, че го критикувам Санджар не значи, че го смятам за лош човек. Явно е, че има своите положителни качества, но съм съгласна, че още не ги е разкрил. Хората го уважават, но и се плашат от него. Мисля, че си е сложил една маска на груб човек, защото така се опитва да се защити, така крие, че е раним. Забогатяването предполагам не е станало само на основа на измами, но може би е имало една таква, както и връзка с контрабандисти, но това не значи, че двамата са престъпници, тепърва ще видим. Разбирам Санджар за детето и гневът му, че Наре я е крила от него, но той трябва да се запита за причината. Разбирам го и за теста, всеки би искал да е сигурен за това. Предполагам, че и самата Наре е правила такъв, защото е можело и Акън да е бащата. Тя е нямало как да е сигурна. Разбирам го и за това, че не му се иска да живее пак без детето си и ми се щеше Наре да му разкаже за Акън и защо е била принудена да му я повери. Мисля, че тогава нещата щяха да са по-различни.
Simple Smile

# 136
  • София
Здравейте Simple Smile,
Сега...това, че го критикувам Санджар не значи, че го смятам за лош човек. Явно е, че има своите положителни качества, но съм съгласна, че още не ги е разкрил. Хората го уважават, но и се плашат от него. Мисля, че си е сложил една маска на груб човек, защото така се опитва да се защити, така крие, че е раним. Забогатяването предполагам не е станало само на основа на измами, но може би е имало една таква, както и връзка с контрабандисти, но това не значи, че двамата са престъпници, тепърва ще видим. Разбирам Санджар за детето и гневът му, че Наре я е крила от него, но той трябва да се запита за причината. Разбирам го и за теста, всеки би искал да е сигурен за това. Предполагам, че и самата Наре е правила такъв, защото е можело и Акън да е бащата. Тя е нямало как да е сигурна. Разбирам го и за това, че не му се иска да живее пак без детето си и ми се щеше Наре да му разкаже за Акън и защо е била принудена да му я повери. Мисля, че тогава нещата щяха да са по-различни.
Simple Smile
...и ми се щеше Наре да му разкаже за Акън и защо е била принудена да му я повери. Мисля, че тогава нещата щяха да са по-различни.
Че Наре му каза за Акън. Каза му няколко пъти, че е изнасилена, но той въпреки това не и повярва и най-брутално я изхвърли от колибата. Санджо въобще не иска да изслушва. Той е зациклил на едно и само него си повтаря. Колко е излъган, колко е нещастен...

# 137
Разбирам го и за това, че не му се иска да живее пак без детето си и ми се щеше Наре да му разкаже за Акън и защо е била принудена да му я повери. Мисля, че тогава нещата щяха да са по-различни.
Simple Smile
Аз не мисля, че на този етап ще й повярва, че пак Акън... че го е намушкала и смятала за мъртъв....нищо, че я видя на скалата. Колко пъти откак се е върнала тя повтаря, че не го е предала и се е разбила в земята, но той пак си знае своето и казва, че го лъже.
Не иска да живее без детето си, а иска тя да го направи. Ами не го разбирам...в тази възраст детето се нуждае повече от майка, отколкото от баща, който е създал семейство. И той би трябвало да мисли за доброто на дъщеря си.

# 138
Единственото за което не съм съгласна с Наре е да си вземе детето и да си замине както тя каза "все едно не са съществували"... еее няма как да стане!Слудиха го това слъдкишче,то не е предмет!
Не съм съгласна, не с това че иска да си замине, а че допуска мисълта - заминавам и всичко идва по старо му....За мен няма такъв вариант,и да го направи нищо няма да промени между Гедиз и Санджар.
Отделен е въпроса,че  към момента нито Санджар заслужава дъщеря си ,нито пък баба й с това поведение към майка й.

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 18:35 от Adelina14

# 139

Не съм съгласна, не с товаче иска да си замине, а че допуска мисълта - заминавам и всичко идва по старо му....За мен няма такъв вариант,и да го направи нищо няма да промени между Гедиз и Санджар.

Ади, тя не знае, че Гедиз е влюбен в нея и си призна на Санджар. Никой от присъстващите не чу разговора им при боя. Мисли, че проблемът им е само, че я взе на работа. И като няма Наре, няма и проблем.

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 00:26 от savovas

# 140
А добър ви вечер мацки.
Нещо трудно се фокусирам върху това което сте писали ( на няколко Мерита съм), та може ли да ми обясните, какво е това ако не е манипулация, използването на Мелек, чрез шантавата снаха Елван, да кара баща и да танцува зайбек ли зейбек за да сдобрява 2-та коча и така да изработи дръпнатите очички и подпише договор с тях? Кво общо има договора с приятелството? Ако едно приятелство се крепи на сделка или пари, пишете го убито! Rage
Приятна ви вечер и умната ей!

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 12:19 от Не се сърди, човече

# 141
БлагаВест Simple Smile под истината за Акън имах предвид - да му разкаже за намушкването и за мисълта й, че той е мъртъв, а тя - убийца, която ще лежи в затвора дълго време.
savovas Simple Smile, дали ще й повярва Санджар или не, тя трябваше да му каже истината, защото иначе човек (който и да е той), когато няма обяснение и/или информация по даден въпрос, е типично да започне да си "измисля" неща в които да се убеждава. Ако тя беше казала за Акън, дори и да не й повярва в началото, можеше постепенно да размисли. Можеше и да подпита по заобиколен начин Мелек, без да говори конкретно и така да се убеди. Лично за мен, казването на истината е важно, независимо дали другият ще повярва или не. Защото кажеш ли истината, оставяш "топката" в полето на другия и даваш шанс за правилна постъпка, но ако излъжеш или премълчиш нещо, то тогава трудно можеш да изискваш или очакваш правилна реакция, особено в объркана ситуация като тази на нашите ГГ.
Лека нощ от мен Simple Smile

# 142
Дана, ами според мен си има причина да не му каже. След като той не размисли и не й вярва за първото, казано му и сега няколко пъти, то и няма нужда от повече обяснения. Пък той да си мисли, каквото си ще.

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 01:02 от savovas

# 143
  • На луната
Добро утро Coffee
Дана, и аз мисля така Flowers Hibiscus
Дана, ами според мен си има причина да не му каже. След като той не размисли и не й вярва за първото, казано му и сега няколко пъти, то и няма нужда от повече обяснения. Пък той да си мисли, каквото си ще.
Причини за една лъжа винаги могат да се намерят. Та дори и за благородната, но това не променя факта, че е лъжа. И ако вече веднъж са премълчали пред теб истината, след това пак, няма как да не станеш мнителен. Противното граничи с наивност и глупаст.
Лично аз Санджар го обвинявам за неадекватната реакция в ПБН, но за липсата на доверие, не чак толкова. Още повече, че Наре продължава да го лъже, а това в никакъв случай не помага. Simple Smile

# 144
  • Плевен / София
Добро утро Coffee
Дана, и аз мисля така Flowers Hibiscus
Причини за една лъжа винаги могат да се намерят. Та дори и за благородната, но това не променя факта, че е лъжа. И ако вече веднъж са премълчали пред теб истината, след това пак, няма как да не станеш мнителен. Противното граничи с наивност и глупаст.
Лично аз Санджар го обвинявам за неадекватната реакция в ПБН, но за липсата на доверие, не чак толкова. Още повече, че Наре продължава да го лъже, а това в никакъв случай не помага. Simple Smile
Не съм съгласна, че Наре е лъгала Санджар или е премълчавала....Той просто не иска да чуе казаното от нея....Когато не ми вяпват, не смятам за нужно да обяснявам....Ако един мъж 9 години не е помислил, че ПБН може да има последсвия няма право да иска дъщеря му да живее с него, а не с майката....
Сега вече мога да кажа Здравейте момичета
Да пием по кафе и да работим на по бавни обороти....петък е нали....

# 145
  • София
Аз също няма да седна да му се обяснявам на Санджар. Той ще ме гони, ще ми казва да му се махам от очите, а аз ще му се оправдавам. Нещата трябва да са взаимни. Не виждам никакво желание от негова страна за разговор. Написа си телефонния номер на телефона на Наре и каза да не идвала при него. Ако имало нещо да му звъннела. Е така ли ще се води диалог. Опита ли се да я поразпита, защо се е метнала?  Не!  Гони, бута, крещи... Хайде баста. Той не пожела да и повярва за изнасилването, защо сега трябва да споделя с него. За каква лъжа говорим. Тя не го е излъгала за нищо, просто не е споделила. Това не е лъжа. Не може да споделя с човек, който я гони и се държи грубо с нея, при това имат и дете. Впрочем, кой е той за да я гони от града? Да и пречи да работи. Голям дерибей се извъди. Не, не го оправдавам. Да си обуздае агресията и тогава да търси сметка.

Я как се грижи нашето слънчице за Кадир   Cupid

# 146
  • между морето и небето
Привет 🤗 и успешен последен работен ден!

Аз също няма да седна да му се обяснявам на Санджар. Той ще ме гони, ще ми казва да му се махам от очите, а аз ще му се оправдавам. Нещата трябва да са взаимни. Не виждам никакво желание от негова страна за разговор. Написа си телефонния номер на телефона на Наре и каза да не идвала при него. Ако имало нещо да му звъннела. Е така ли ще се води диалог. Опита ли се да я поразпита, защо се е метнала?  Не!  Гони, бута, крещи... Хайде баста. Той не пожела да и повярва за изнасилването, защо сега трябва да споделя с него. За каква лъжа говорим. Тя не го е излъгала за нищо, просто не е споделила. Това не е лъжа. Не може да споделя с човек, който я гони и се държи грубо с нея, при това имат и дете. Впрочем, кой е той за да я гони от града? Да и пречи да работи. Голям дерибей се извъди. Не, не го оправдавам. Да си обуздае агресията и тогава да търси сметка.
Скрит текст:
Я как се грижи нашето слънчице за Кадир   Cupid

И аз така ги виждам нещата. Дори ми се иска Наре да е още по-смела. Какво се озърта през оградата и се промъква през конюшнята. Направо на централния вход! Ама така според СЦ е по-романтично. Търсят препрадка с миналато чрез историята с Гадже.

# 147
  • На луната
Не съм съгласна, че Наре е лъгала Санджар или е премълчавала....Той просто не иска да чуе казаното от нея....
Гостенка, Simple Smile написах това, което видях.
Естествено, че е премълчавала много неща, Наре. Първо премълча за изнасилването, после премълча за намушкването на Акън, а той я пита поне няколко пъти. Разбира се тя ще реши дали да му каже или не. Нейно право си е. Но той го усеща. И недоверието му се задълбочава. Премълчала е за детето. Като дойде и му връчи Мелек, го излъга, че е завинаги, а на другия ден дойде и си я поиска. Сега го лъже, за да ги сдобри с Гедиз.
И дори да е права, това не променя нещата.
Предполагам, че поста ми прозвуча като обвинение към Наре, но не това ми беше целта. Просто излагам фактите.
Както казах, причини за една лъжа винаги могат да се намерят, но това не значи, че тя ще се превърне в истина. Остава си пак лъжа. И кагото един човек и без това не ти вярва, това няма как да оправи нещата.

# 148

Естествено, че е премълчавала много неща, Наре. Първо премълча за изнасилването, после премълча за намушкването на Акън, а той я пита поне няколко пъти. Разбира се тя ще реши дали да му каже или не. Нейно право си е. Но той го усеща. И недоверието му се задълбочава. Премълчала е за детето. Като дойде и му връчи Мелек, го излъга, че е завинаги, а на другия ден дойде и си я поиска. Сега го лъже, за да ги сдобри с Гедиз.
И дори да е права, това не променя нещата.
... Просто излагам фактите.
Това, че е премълчавала, не значи , че лъже. Не го излъга и като му повери детето. В този момент тя мислеше, че е убийца и идеята й беше наистина завинаги. Много ясно, че като нещата се промениха, да се промени и това. И тя щеше да му кажа причината, ако той я беше изслушал при колата след скалата. Обаче той отново й се нахвърли. Е, как да споделяш с човек, който не иска да те чуе.
Всичко, което Наре не казва...и казва е провокирано от думите и действията на Санджар. Ако той не й пречеше да работи и изгради живота си, въобще и нямаше да се стигне да ги помирява с Гедиз. Това са фактите за мен.

Привет, момичета

# 149
Здравейте, момичета и Тумба Hug

Васе Hands Facepunch

Общи условия

Активация на акаунт