Би било интересно, но не вярвам сериалът да се развие в тази посока. Ще видим.

Защото и самата история с религиозната сватба и последвалите събития, и тия пишман комисари, са ми дупка в сценария.

Защото и самата история с религиозната сватба и последвалите събития, и тия пишман комисари, са ми дупка в сценария.
, и аз винаги те чета с удоволствие. 

/, затова ще бъда кратка.
благодаря ти за поста, връщаш ми вярата в сериала, която изчезва като чета постове, в които се говори за отношението на фенове към развитието на сюжета и негативите за Санджар в интернет пространството.
има ли такива мъже
и то сингъл
То бива, бива ама чак толкоз, хади бе ! Досега тълпи от мацки щяха да го следват , а той самотен
Богат, привлекателен/ модерен/, забавен, чаровен, спокоен, доброжелателен, обичащ традициите ..... да спра , че списъка е прекалено дълъг. И досега къде се е крил, че се е съхранил непокътнат, не вярвам да е бил в изолация 15- на години. Нещо не мога да повярвам в този герой, сори, нереален ми е. Да, готин, но нереален

Емир беше злодеят в приказката, но той имаше толкова много фенове, при това жени, които страстно защитаваха това, което прави, че ума не ми го побираше
Ама факт - искаха накрая Емир и Нихан да се съберат...

Благодаря за хубавите постове 

Ей, на - субективна ра'ота.
Па на всичкото отгоре и ги върнали, с лихвите.
Щом им се полагат, защо са ги откраднали? И щом са ги върнали, защо ще лежат в затвора? Или и тук се сблъскваме с проблем в държавната администрация? Интересен ми е този казус...
, не си представям една изнасилена жена да позволи на който и да е мъж да я докосва толкова скоро след такава травма. Не съм психолог, но това е нереално за мен в случая. Мога да предположа, че има момент на желание да забрави, да потисне този кошмар, който е преживяла, но пак ми е измислено... Иначе няма нищо лошо в религиозната сватба, стига и двамата да я искат и да разбират смисъла й.
Много го заплетоха, дано го разплетат логично. Препоръчани теми