Случи ми се нещо странно XXII

• 91 557
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте. Темата се измести към сънища май, но ми е интересно един тип случки дали са ви се случвали. Имали ли сте странни разговори с малки деца? Неща, които те не би трябвало да знаят, "спомени", които разказват и пр.?

Преди години бях гледала интервю с един български певец, който разказа, че детето му/децата му са казали, че преди да се родят са ги избрали за родители
С риск да звучи фантасмагория, аз имам конкретен "спомен" как е станало, как излизам от една река, близо до къщата на баба и отивам до хълм, в подножието на който е дядо ми (в спомена ми изстрелва горящи стрели) и се разбираме, че сега аз ще отида в това семейство. И после се материализирам. Който е имал подобни преживявания, знае усещането, за това, че има ненаучени уроци, заради които отива при това семейство и как му е дадено да избира. Аз поне, имам някаква кристална яснота защо съм се родила в моето шантаво, шантаво семейство и до сега всички проблеми, които живота с тях ми е довел до главата, са ми били от полза да стана това, което съм сега.

п.с. Този "спомен" е толкова ясен, че не отслабна като усещане през годините и си има статут на част от историята на живота ми.

Интересно! Имаш ли спомен от “Реалната, земна къща“ на баба си или е фиктивна къща, в която тя живее? Задавам въпроса, защото ми е интересно има ли някаква проекция или е изцяло като паралелна реалност? Аз лично съм и професионално свързава с точните науки (физика), но съм с вътрешно убеждение, че има наслагване на .. да кажем реалности. Дори имам вътрешна убеденост, че призраци, таласъми, Видения и т.н. са да наречем рядко явление при преплитане на различните реалности.

# 346
С риск да звучи фантасмагория, аз имам конкретен "спомен" как е станало, как излизам от една река, близо до къщата на баба и отивам до хълм, в подножието на който е дядо ми (в спомена ми изстрелва горящи стрели) и се разбираме, че сега аз ще отида в това семейство. И после се материализирам. Който е имал подобни преживявания, знае усещането, за това, че има ненаучени уроци, заради които отива при това семейство и как му е дадено да избира. Аз поне, имам някаква кристална яснота защо съм се родила в моето шантаво, шантаво семейство и до сега всички проблеми, които живота с тях ми е довел до главата, са ми били от полза да стана това, което съм сега.

п.с. Този "спомен" е толкова ясен, че не отслабна като усещане през годините и си има статут на част от историята на живота ми.

Интересно! Имаш ли спомен от “Реалната, земна къща“ на баба си или е фиктивна къща, в която тя живее? Задавам въпроса, защото ми е интересно има ли някаква проекция или е изцяло като паралелна реалност? Аз лично съм и професионално свързава с точните науки (физика), но съм с вътрешно убеждение, че има наслагване на .. да кажем реалности. Дори имам вътрешна убеденост, че призраци, таласъми, Видения и т.н. са да наречем рядко явление при преплитане на различните реалности.
Реката, хълма, те са близо до нейната къща като локация, но нали "споменът" е фрагмент, не стига до там, че да отивам и до къщата. Акцентът е в решението да отидеш при определени хора и обстоятелства, като ти е даден избор и знаеш какво печелиш и какво губиш.
Като цяло съм скептичен тип, но наблюденията ми върху човеците и живота ме навеждат на мисълта, че е възможно "душевната" част на човека да минава през серийно възпроизвеждане с цел израстване. Интересно ми е как другите са направили избор, в името на какво (какво стои от двете страни на везната за хората, които срещам). И в най-доброто семейство има предначертаност, с която човек трябва да се пребори, за да израстне, това винаги го следя как се развива.

А тези призраци, талъсъми и тн, нямам никаква опитност, възможно е и да си нямат работа с мен и за това да не се срещаме : ), но ми се случи на няколко пъти, в къщата на приятелка да спя в стая, в която съм чувала съвсем ясно, как от задния вход на къщата се отваря вратата и паркета скърца докато нещото спре пред моята стая и съм включвала лампи като обезумяла : ). Това два пъти. Може би са някакви негативни енергии, казано на твоя език на физиката, енергии, които не са намерили как да се "заземят"и за това обикалят докато това се случи : ). В тая къща и това семейство имат доста драми.

# 347
Ей че се уплаших днес. Влизам в спалнята да се преоблека следобед и виждам човек ме гледа през прозореца. На трети, последен етаж сме, подскочих.
Качват се майстори да оглеждат покрива, не моите гърди, смя ми се ММ.
Подкосиха ми се краката.

# 348
  • България
Ауууу, това ме подсети как преди 10г. си спим с дъщеря ми на спалнята 8-ми последен етаж.Стряскам се от шум-падане на простора с дрехите на терасата.Скачам и гледам човек.Не знам как не припаднах.
А той от тези дето ремонтират нещо и висят отвън и без да иска ми скъсал простора....и ми се извинява,  а аз стоя в в ступор и не мога да реагирам.
Малко изместихме темата Simple Smile))

# 349
Покрай вируса се присетих за два мои кошмара, като единият е от детството, някъде 3ти, 4ти клас, постоянно го сънувах: По целият свят беше пламнала епидемия, която се разпространяваше чрез докосване и близък контакт, следствие болестта, заразените ставаха на сребристо-сини люспи. И другият, беше преди година или две, не помня. Пак епидемия по света. Хората се заразяваха чрез ръкостискане и близък контакт, но този път не ставаха на люспи, нямаха видима физическа промяна. Смъртността беше висока, а аз бях изплашена много за своите близки. Бях единствената незаразена в света, докато най-накрая не се заразих и аз и си спомням, че бях много тъжна. И се чудех какво ли ме очаква, дали ще умра, и се събудих. 😁

# 350
Тъй като наскоро разсъждавах върху темата, та да попитам и тук. Знаете ли какво може да означава, когато често (около 2 пъти в годината, и при това в точно определени дни) сънуваме починала близка, и изведнъж тя просто спира да се явява. В тези дни, когато традиционно е сънувана или е давала някакъв знак, че е още е нас, този път не сякаш няма никакъв сигнал, че е тук. Аз имам две версии, но искам да чуя и друго мнение. Ще ви помоля да не ми се смеете. Имаме традиция с наша прабаба да "общуваме" така. На който му се е случвало знае за какво става дума 🙂

# 351
Ако ти казва нещо, или ти праща някакви знаци чрез сънищата, са подсказки. Но ако просто се явява като образ , знам ли може би отвреме на време ви посещава

# 352
Като започнахме темата за сънищата, не знам дали има нещо свързано с вируса в момента, но точно преди да съобщят, че тук има заразени сънувах, че идва някакъв мъж( починал) и ме хвана и ми каза '' идва, пази се''. Доста се стреснах. Аз попринцип имам пророчески сънища.

# 353
Тъй като наскоро разсъждавах върху темата, та да попитам и тук. Знаете ли какво може да означава, когато често (около 2 пъти в годината, и при това в точно определени дни) сънуваме починала близка, и изведнъж тя просто спира да се явява. В тези дни, когато традиционно е сънувана или е давала някакъв знак, че е още е нас, този път не сякаш няма никакъв сигнал, че е тук. Аз имам две версии, но искам да чуя и друго мнение. Ще ви помоля да не ми се смеете. Имаме традиция с наша прабаба да "общуваме" така. На който му се е случвало знае за какво става дума 🙂

Може би сега нямате нужда от помощ или напътствия и затова не сте я сънували. Тя с такива послания ли ви се е явявала?

# 354
  • Варна
Две вечери поред бушонът ни пада по едно и също време. Ясно, че вероятно е повреда някаква, но защо пада, когато си легнем, т.е. няма някаква внезапна консумация, която да го претовари? Ако и днес падне по същото време не знам...

# 355
Оххх, от неспокойствието покрай този проклет вирус сънувах кошмари, гробове, заравяне на живи близки и какви ли не страхотии нощес. За човек, който не гледа филми на ужасите, мозъкът ми се справя изненадващо добре.
Събудих се изнервена... То не е едно!
Rage

# 356
Всички почнахме да сънуваме кошмари. Споко!!! И аз изпуших, но е временно! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 357
  • Sofia
Затова си лягам максимално късно,гледам комедии или музикални клипове,пръскам успокоителни капки под езика и съм ок.

# 358
Мисля, че действителността в момента е много натоварваща, дайте да не се товарим и със чужди сънища.

# 359
  • Deutschland
Аз си ограничих престоя във фб и новинарските сайтове и ми е много, много по-спокойно

Общи условия

Активация на акаунт