Случи ми се нещо странно XXII

• 91 555
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте,
Искам да попитам някой може ли да даде линк за темата със сънищата, че има много какво да разказвам, а не я откривам. Откакто се помня сънувам починали и все ми казват нещо. Баба ми кърпа нямала да си избърше лицето, на една позната мъжа и самобръсначка забравили да му сложат и тн. все такива. Тази тема я следя с интерес и на някои истории направо тръпки ме побиха. За да не съм съсвсем офф : Свекърва ми ми е разказвала, че когато мъжа ми бил малък на около 2-3 години няколко вечери подред докато спяли се събуждала от отчетливи тежки стъпки в стаята.Това продължило няколко вечери и след това само спряло. Не е имало домашни любимци по това време в семейството.

# 361
Здравейте,
Искам да попитам някой може ли да даде линк за темата със сънищата, че има много какво да разказвам, а не я откривам.
Сънувате ли починали ваши близки

# 362
Здравейте,
Искам да попитам някой може ли да даде линк за темата със сънищата, че има много какво да разказвам, а не я откривам. Откакто се помня сънувам починали и все ми казват нещо. Баба ми кърпа нямала да си избърше лицето, на една позната мъжа и самобръсначка забравили да му сложат и тн. все такива. Тази тема я следя с интерес и на някои истории направо тръпки ме побиха. За да не съм съсвсем офф : Свекърва ми ми е разказвала, че когато мъжа ми бил малък на около 2-3 години няколко вечери подред докато спяли се събуждала от отчетливи тежки стъпки в стаята.Това продължило няколко вечери и след това само спряло. Не е имало домашни любимци по това време в семейството.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1179346.new#new

# 363
Възможно ли е да се усеща левитация?
Тази нощ на три пъти имах странни усещания/ преживявания. После може и да разкажа.

# 364
  • Viena
Разкажи, разкажи.

# 365
По- късно, че  излизам сега.
Изтрещяхме с тази карантина, хаха.
Simple Smile

# 366
  • Карлово
Дари "Да не излиза! Да разказва!"

# 367
Тъй вярно, явявам се!:)
Слагам в скрит текст, че може да е дълго.
Скрит текст:
Легнах си към 01.00, като си пуснах сериал да гледам. Унесла съм и в просъница чувам финалната мелодия на епизода, като в същото време бях легнала на една страна и усещам зад гърба ми някой плътно да е опрян в мен, като поза " лъжички". Усещането беше прекрасно, не смеех да помръдна. Мелодията свърши, а аз не исках да прекъсвам това усещане на, как да го кажа, защитеност, и да пусна следващата серия на сериала. Да съм седяла така минута, мозъкът ми работи и аз не искам да помръдна. Подсъзнателно знаех, че зад мен е бившият ми. Реших, че си въобразявам. Станах, пих вода и пак съм се унесла.

Лежах по гръб и в един момент започнах да усещам как се издигам. Досега съм усещала прословутото " падане" като с асансьор в бездна, но да се издигам- никога. Знаех, че мозъкът ми беше буден, знаех, че се намирам над половин метър над леглото ми, и ми беше хубаво. Нищо не виждах отгоре, знаех, че просто не съм изплашена. Реших да си отворя очите, подсъзнанието ми казваше, че е абсурдно. Знаех, че не спя и не си измислям. Пак около минута да е било. Аз го прекъснах.
Станах и ходих до тоалетна.

Пак легнах по гръб и реших да предизвикам отново това усещане. Започнах да се унасям, и този път гледах от тавана- бях нависоко. И какво видях- детето ми, което ядеше две кюфтета, а баща му щъка покрай него по боксерки. После се облякоха и излязоха от стаята. Но не бяхме в моята стая, а в някаква със зелени завеси.
Хайде, тук по може да се каже да съм сънувала, но за първите две случки, Бога ми, бях в пълно съзнание. Убедена съм.
Не се изплаших, даже тая вечер пак мисля да се пробвам.

п.п. Бях само на чаша вино, да не си помислите, че съм прекалила с дезинфекцията.Simple Smile

# 368
  • Deutschland
За мен звучи плашещо

# 369
И аз имам 2-3 странни случки- и реални, и насън Simple Smile
Прибирахме се от работа с 3 колежки с такси и първо оставят мен защото живеех най-близо до работа.Тогава живях във вилна зона във Варна следователно до нас има няколко къщи и гора и треви.Живях там повече от 10 години и познавам всеки,който живее в околноста.И така де минаваме с таксито и отдалеч виждаме жена по комбинезон(от едно време знам от пра-баба ми носеше такива) и боса.Шофьора намали помислихме,че се е загубила или има нужда от помощ спряхме светнахме дори свирнахме с клакосон,но тая жена не реагира,все едно не ни вижда,а ние всички я виждахме.Беше 3 часа посреднощ и много се учидихме какво ще прави сама жена по нощница по средата на нищото и в крайна сметка помислихме,че е някаква луда и я подминахме.Но имаше нещо странно и си мисля,че не беше точно жив човек,но аз съм си малко филмирана попринцип Simple Smile

Другите случки са свързани със сънищата и не са за тази тема Simple Smile

# 370
  • Варна
Недейте така, че и аз съм във вилна зона във Варна и никакви такива не искам да виждам! Joy
Съжалявам за спама, но и без това много ми идват кошмарите напоследък.

# 371
  • Варна
Според мен просто не е била добре жената. Кой знае кой и къде я е търсил, трябвало е да спрете и да проверите.

# 372
Здравейте, снощи докато спах ми се случи нещо странно, не знам дали е сън, но беше много реално. Усетих, че някой ме докосва по ухото и се събудих от това и много се изплаших, но си заспах защото си мислех, че е сън или че съм си въобразила. Не мога да си го обесня

# 373
Здравейте! Прочела съм всички теми и следя с интерес. Знам, че темата не е за сънищата, но... Имах буца в гърлото от тогава и такива тип сънища никога не съм сънувала.
На кратко: баба ми беше на 80 г., абсолютно здрава, но...рака я повали преди 5 месеца и от 2 месеца положението стана много зле. Тя беше при нашите в родния минград и последно я видях по Коледа, бяхме си там с тогава.
Преди 2-3 седмици сънувам, че съм в колата на баща ми на шофьорското място, пред блока в родния ми град. И изведнъж видях, че баба ми е на задната седалка. Попитах я какво прави там, и тя ми каза, че е дошла да се сбогуваме. Аз й казах, че тя ще се оправи и ще се видим пак (в съня знаех, че е болна и не сме се виждали от Коледа), но тя ми каза: "Не, бабе, няма, да се видим..аз края на Март ще си отида" . На 30 март я приеха в болница, доктора е казал, че може да я стабилирират за кратко, но..... Вчера почина, на 31 март.... Бяхме много, много близки.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 08:34 от toni1189

# 374
Моите съболезнования ! И все пак е намерила начин да се сбогувате за последно. Прегръдки и кураж Hug

Общи условия

Активация на акаунт