Инаме, за връщането при близките си - сънищата, които сънуваме с наши починали близки,както и странни случки с тях са точно резултат от завръщането им. Тоест, те избират да не се преродят или на отидат на по-високо ниво, а да останат да бдят над близките си в последния си живот. Тук пак играе и егото при тях и не е много правилно, но е дълга тема

Интересно ще ми е да се включат и други хора, които имат понятие за какво говоря

Много интересна тема. От някои преживявания ми стана студено и страшно по това време. При мен странно нещо, което се случва понякога е да си помисля нещо и след време да се случи - за един приятел, че не е идвал на гости отдавна, скоро след това разбирам, че ще идва. Мисля си, че не съм яла диня това лято и скоро на работа черпят. Също съм имала преживявания със сънна парализа.

От нищото ми се появи този зловещ знак на ръката.От НИЩОТО!До преди малко го нямах!С маркер е, защото се отми с вода, но как така от самосебе си се е нарисувало.Някой с подобно изживявене?Поне да се успокоя, че не е нещо зловещо и не ми предстои нещо лошо