Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 636
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Браво! Доста смятане е било, но накрая си е заслужавало. Дано и ние да можем да се похвалим така след време ✌️! Окуражихте ме! 😉

# 106
  • гр. София
Транспорта излезна на смешни цени (дори звънях на чешките железници, защото не можах да повярвам). Много ми помогна форумът тук, но и този на магеланците. Утре ще добавя цените (по спомен на семейство (2 възрастни с 2 деца) транспорта излезна около 250 лв. тотал).

Peд.: София - Братислава - София 159.92  BGN (без запазени места и багаж).
Летище Братислава - Виена централна гара - 12 EUR (промоция по 1 ЕUR за върастен, 5 EUR за дете) slovaklines.sk
Vienna, Hbf - Prague, main train station   Price: 41.10 EUR  (regiojet.cz)
Prague → Bratislava (RJ, RJ 1043) Price: 32 EUR
326.38 лв. за цялото семейство (билета на България еър беше о/о 360 лв. двупосочно до Прага само за 1 възрастен).

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 08:44 от Lina_n_n

# 107
Кога е най-препоръчително да купя билети за Виетнам? Ще пътуваме началото на юли, а връщането е началото на септември. До сега моят мъж е пътувал само до там и винаги с катарците. Сега ще сме аз и детето с него и сумата е сериозна.

# 108
Проверихте ли с Turkish ?
Мои приятели ще пътуват края на Март заради Формулата и мисля че гледаха и турците до там .

# 109
Може ли един въпрос - пуснах си търсачката на райанеър за търсене на цени на полети и ми дава за една дата цена от 7,12 евро, а когато вляза вече да търся определен полет точно на тази дата, вече цената е двойна Frowning1 Аз ли не правя нещо както трябва ?

# 110
desniki, знам че най-добрите цени били около 40 дни преди желаната дата. Долу-горе от тогава трябва да се следи стриктно. Цените се променят на ден по няколко пъти.

Джина, сигурни ли сте, че обявената цена не е веднъж в евро и после калкулирана в лева? Така става двойна и хората често се заблуждават...

# 111
desniki, знам че най-добрите цени били около 40 дни преди желаната дата. Долу-горе от тогава трябва да се следи стриктно. Цените се променят на ден по няколко пъти.
Това се отнася за нискотарифни полети за Уиз и Райън. За дълги полети обикновено е колкото по-рано, толкова по-добре, като не се броят промоциите. Не знам януарската промоция на катарците дали не свърши вече

# 112
Аха, ясно. Не знаех.  Ще го имам предвид, когато и ние си избираме  някой ден по-далечна дестинация. Благодаря! Simple Smile

# 113
  • Сф
На Катарците вчера им свърши промоцията. Днес са  с по 200лв нагоре

# 114
Джина, сигурни ли сте, че обявената цена не е веднъж в евро и после калкулирана в лева? Така става двойна и хората често се заблуждават...
Предполагам, че са свършили билетите на тази цена вече Flushed Няколко пъти влизам и тези, за който е имало на по-ниски цени, после ми изчезват и се вдига цената.
А да ви попитам и друго - понеже темата е за изгодни цени на билети, но някой може ли да ми даде съвет и за изгодна дестинация, от възможните опции от София, за нискобюджетините ( то е ясно де, щом търся евтини Simple Smile ).
Питам, защото добре билета до Виена е 7 евро, но там като гледам цените за настаняване, почти няма под 100 лв. на вечер за двама. И като се добавят никак евтините входове за забележителностите, си идва доста добра сума.
За всички градове ли е така или може да се избере някаква по-никобюджетна дестинация Flushed
Досега не сме летели със самолет само да уточня.

# 115
Джинa, скъпки са си хотелите по Европата. Все пак има разни промоции, особено извън сезон.
Аз следя този сайт, излизат добри цени за хотели понякога, даже има и комбинации с полети. За Виена намирам промоция на хотел за 18 евро на човек:
www.fly4free.com

Ето нещо изгодно като комбинация:
https://www.travelsmart.bg/%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%b8- … 1%84%d0%be%d1%81/

# 116
Сестра ми миналата година ходиха в Барселона семейно. Беше харесала един апартамент в центъра и  бяха избрали дати. Тогава ми каза, че от Еsky им е  излязло по-евтино чрез опцията полет+хотел, отколкото поотделно да ги плати двете. Т.е. понякога явно има някакви промоционални офери. Просто иска много ровене и пресмятане Wink.

# 117
О, да, ясно, че е скъпо, но например сравнявам цени за Прага и Будапеща  - там има за 120-150 лв. за три нощувки, затова си мислех, че може би просто Виена си е скъпа дестинация Rolling Eyes
Това за Кипър е идеално като цена, но не искам Гърция (доколкото Кипър е Гърция Simple Smile ) и Италия, защото сме ходили, искам нещо друго Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 13:46 от Джинa

# 118
  • гр. София
Стандартът на живот в Австрия е по - висок от този в Чехия и Унгария. За цена около посочената - поне 3 месеца предварително запазване (с предплащане), извън сезон.

# 119
Да, Виена е скъп град. През октомври ходихме. А в Чехия,Словакия,  Унгария, Румъния и т.н като страни от бившия соц-лагер е доста по-евтино.

Общи условия

Активация на акаунт