Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 849
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Никой не е писал. Ако още търсите - евтини пакети има до Кабо Верде от различни държави.

Благодаря за предложението.
Океана е студен по това време там и не става за плаж.
това не го знаех, последната седмица на ноември беше супер и не съм предполагала, че март - април е по-студено, сега научих.

Иначе пътувахме от Нидерландия с много евтини пакети, а от Лондон цените бяха още по-добри.

# 376
Здравейте! Имаме билети за Тенерифе през Лондон с easy jet за април месец. Не съм пътувала от години, кога трябва да вкараме данните на пътуващите в сайта?

# 377
Здравейте! Имаме билети за Тенерифе през Лондон с easy jet за април месец. Не съм пътувала от години, кога трябва да вкараме данните на пътуващите в сайта?
https://www.easyjet.com/en/help/booking-and-check-in/check-in

# 378
  • Somewhere far away
Аз не знам кога ще се сетят да пуснат директен полет до Швеция?
Пътуването да там е ходене по мъките и е  трагично. Това на нищо не прилича, държава в Европа и с години да няма директен полет.

# 379
Аз не знам кога ще се сетят да пуснат директен полет до Швеция?
Пътуването да там е ходене по мъките и е  трагично. Това на нищо не прилича, държава в Европа и с години да няма директен полет.
Има директни полети с Уиз от София до Стокхолм Скавста от декември 2022.

# 380
  • Somewhere far away
До Гьотеборг ме интересува.

# 381
или Стокхолм или Копенхаген и оттам по земя
до Гьотеборг директен полет от София е малко в сферата на мечтите

# 382
  • Somewhere far away
до Гьотеборг директен полет от София е малко в сферата на мечтите
Защо?

# 383
в София пазара е малък, има сума по-посещавани места без полети

# 384
По принцип не е невъзможно. От Скопие има полети за Стокхолм, Малмьо, Ваксьо и Гьотеборг, а от Ниш и Белград имат по поне 2 от трите, само София е с едни куци полети до Стокхолм и то от 3 месеца.
Но според мен няма да се случи скоро, явно не е рентабилно и няма достатъчно пътуващи.

# 385
  • Somewhere far away
Аз като съм ходила  , с прекачване разбира се, винаги е бил пълен самолета до Гьотеборг. та явно има и други причини, защото не е като да няма пътуващи.

# 386
Пълни самолети с пътници от София до Гьотеборг? Или примерно Амстердам до Гьотеборг? Щото е различно.
Нискотарифните режат бързо къде по-популярни маршрути

ама каквото и да си говорим е все тая
Има две близки дестинации в района, все пак това не е Италия или Германия

# 387
  • София
Полетите от Скопие към Швеция, от Косово към Швейцария ( 10+ дневно! ) и т.н, са заради големи диаспори / работещи там. Съвсем не е само до размер на градовете и държавите, нито до туризъм.

# 388
Привет,
Може ли да ме насочите с кои авиокомпании би било възможно пътуването до Копенхаген на разумни цени?
Интересувам се за отиване дата 23/24.6 и връщане 2-3.7.

# 389
то рядко нещата са фиксирани и може да се каже "летете винаги с ХХХ", просто хванете търсачка (примерно гугъл флайтс) и вижте какво е положението в момента. След време сигурно ще е друго.
За вашите дати дава Air Serbia, 23.6 - 2.7
Уиз имат директен полет и много високи цени в момента. Може да паднат, може и да не паднат.

Общи условия

Активация на акаунт