Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 690
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря.
Намерих код за 5% отстъпка - TAKEOFF5, който учудващо работи, не е нещо кой знае какво, но пак е нещо Grinning Гледам и турците, но конректно до Пукет, Тайланд цените им са по-високи от на Катарците.

# 571
До много популярните дестинации съвсем рядко правят промоции.
Може да пробвате билетя до Куала Лумпур например и оттам къс полет...

# 572
  • Варна
Дали има шанс за средата на юли да издебна самолетни билети на добри цени за Виена?
Може от Варна, Бургас,  а и от София бих. Днес ни се отмени почивката за юни и след 15.07 мислим за Виена.

# 573
  • София
От София с Раян могат да се направят различни комбинации за около 100 евро двупосочно. Това е съвсем добра цена.

# 574
Здравейте!
Мисля да взема билети за след 6 месеца с катарските авиолинии, но понеже до тогава не се знае какво ще стане, някой знае ли, ако реша да канселирам полета, връщат ли някаква част от парите? Става въпрос за икономичната класа. Вероятно има значение и колко по-рано го канселирам, но дали изобщо биха върнали някакви пари?

# 575
Гледайте внимателно какво пише по условията, има разлики според тарифата на билета, тоест така най-общо никой не може да ти отговори. Търсете дали пише nonrefundable например. Най-евтините билети обикновено не позволяват отказ.
Ако имате билет без право на отказ и го откажете, в най-добрия случай връщат летищните такси (20-50 евро).

ПП ако ви трябва гъвкавост, търсете специално flexible ticket, но те са доста по-скъпи. Има и застраховки за отмяна на пътуване, но предполагам трябва да има някакво документирано събитие за да ви платят (примерно болест). Правят се почти веднага след покупката на билета. Може и просто да изчакате докато стане ясно дали ще пътувате.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 16:30 от neuromancer

# 576
Здравейте, предстои ни пътуване в средата на октомври до Барселона. Търся информация кога и къде да търся изгодни самолетни билети. Ще пътуваме около 10 човека и за първи път ще посетим страната. Също ще съм благодарна и за удобни хотели за настаняване в Барселона.

# 577
Здравейте, предстои ни пътуване в средата на октомври до Барселона. Търся информация кога и къде да търся изгодни самолетни билети. Ще пътуваме около 10 човека и за първи път ще посетим страната. Също ще съм благодарна и за удобни хотели за настаняване в Барселона.
Къде да търсиш е описано в първия пост на темата. Какво за теб е изгодно? В момента може да се купи за отиване и връщане за около 160лв., ама зависи колко време ще сте там.

# 578

Страшно много сме писали за търсенето на билети. Като за неопитен, хващаш някоя търсачка като Гугъл флайтс или Скайсканер. Само че те са за малко количество хора. За голяма група става доста по-сложно и цената със сигурност няма да е същата. Може да разделяте на групи, за да видите по-реални цени.
Ако сте с нискотарифни може да купите малка група на ниска цена, после цената ще се вдигне, вие да изчакате да падне и да купите за друга група и т.н., обаче това изобщо не е за хора със слаби нерви.
Ако искате да ви е лесно, но по-скъпо телефонирате в авиокомпанията и питате, после ако ви харесва - купувате.
За самата Барселона си има отделна тема.

# 579
Имате ли поглед относно полетите на Ryan air? Престои ни пътуване от Барселона до София на 23.10 и цените са доста високи. В този ден това е единственият директен полет за София и се чудя дали изобщо мога да очаквам да падне цената…

# 580
  • Сф
До Барселона винаги са скъпи билетите. Често дори се разпродават за конкретни дни. Няма да паднат

# 581
До Барселона винаги са скъпи билетите. Често дори се разпродават за конкретни дни. Няма да паднат
Ние сме в обратна посока, но да разбирам, че няма смисъл да чакам и е по-добре да купя сега

# 582
Не съм съгласна, че винаги са скъпи билетите до Барселона. Точно обратното, много често има много евтини билети.

# 583
  • Сф
Моите наблюдения са все за много скъпи.

Ползвали ли сте Mytrip за резервиране на самолетни билети? Дават ми по- ниска цена дори от сайта на самия авиопревозвач

# 584
  • varna
Ползвала съм Варна-София. Всичко беше ОК.

Общи условия

Активация на акаунт