Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 646
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Днес ми попадна тази страница в инстаграм https://instagram.com/govola_bg/ - уж има разни отстъпки за самолетни билети през Януари, наричат го "Евтинуари"... Някой запазвал ли е от този сайт?

По принцип в северното полукълбо януари е точно месеца с най-малко пътувания и е най-евтино, има най-много промоции и т.н.
В смисъл надали точно един-единствен сайт е мястото където да ги намерите.

Даже тук имаше някаква тема за Vola.

# 631
Здравейте, искам да попитам как намирате изгодни полети? Преди години най-редовно в Европа се намираха полети по 50-60 евро във всяка посока. Сега в едната посока ако е 50 евро, то на връщане е 200-300 евро. В момента търся за Париж през юли/август и пак подобна схема.

# 632
Юли и август е точно така - евтино да пътуваш до Западна Европа, скъпо да се прибереш в България, тъй като е голямо търсенето.
Евтините билети са в слабите сезони или на попадение. С конкретни периоди много рядко съм намирала изгодни полети, по-скоро ако изскочи нещо, планирам пътуване.

# 633
Здравейте, искам да попитам как намирате изгодни полети? Преди години най-редовно в Европа се намираха полети по 50-60 евро във всяка посока. Сега в едната посока ако е 50 евро, то на връщане е 200-300 евро. В момента търся за Париж през юли/август и пак подобна схема.
Има си около 100 и нещо евро двупосочен. 09.07 - 16.07

# 634
  • Варна
Да. През седмица не става, трябва да са през две и тогава е изгодно.

# 635
Да. През седмица не става, трябва да са през две и тогава е изгодно.
7 дни е в случая. Не е ясно тя за колко дни иска, но е факт, че се намира без усилие или врътки.

# 636
Не намираме...
За прости неща, като София - Париж с гъвкавост в датите - Гугъл флайтс. Аз обаче за юли нямам гъвкавост на датите и цените са кошмарни...

# 637
  • Mediterraneo
А пък и кой ще откара седмица в Париж Simple Smile Повечето подобни пътувания са 3-4 дни.

# 638
въпросът е, кой може да си позволи да е гъвкав в датите
останалото е време, търпение и търсене

# 639
  • Sofia
А пък и кой ще откара седмица в Париж Simple Smile Повечето подобни пътувания са 3-4 дни.

Е, защо пък? Simple Smile Аз за 3-4 дни въобще не бих се занимавала да ходя някъде. Само стягането на багажа и останалата хамалогия по отпътуването ми е около 2 дни. Минимум по седмица седим, където отидем – даже на повечето дестинации любимото ни е около 10-14 дни, че да имаме време щателно да изучим мястото и да посетим всички забележителности. И пак често не стига проклетото време...

# 640
  • В центъра на моретата
И аз съм на същото мнение. За по-малко от седмица и ние не ходим. Като е повече времето и програмата, която си правим за разглеждане е малко по-лежерна, и човек може да се наслади на всичко, което го заобикаля.

# 641
То всеки знае кое е хубавото, но седем дни в Париж са си цифра, да не говорим за 10-15 Simple Smile
Ние за 3-4 се чудим  сега как да спестим Simple Smile

# 642
  • Beyond the stars
И свободно време, освен средства да прибавя. Ако всяка дестинация ми е 10 дни, ще пътувам два пъти в годината.
Та 3-4 дни ме устройват идеално, багаж глася за 14 минути.Bowtie Програмата винаги е лежерна, ако ни хареса - повтаряме и разширяваме обхвата на разходката.
Те, затова доста често изгодните билети, са с по-голям времеви интервал на престой, защото масовото туристическо пътуване е 3-4 нощувки.

# 643
  • Mediterraneo
То всеки знае кое е хубавото, но седем дни в Париж са си цифра, да не говорим за 10-15 Simple Smile

Това имах предвид, ама хората ходят и не се притесняват от цените. Дъщеря ми изкара 5 дни в Рим преди Коледа. На 4-я вече им беше писнало, бяха обиколили всички неща, които искаха да видят.

# 644
Цифрата зависи от много фактори. Някои хора държат да са в центърО, а тарикатите и да виждат от балкона си Айфеловата кула. С изхранването е същото. Хора всякакви.

Специално за настаняването по 100-130лв/човек за нощувка не е цифра, ако човек не държи на лукс, без вкл. храна и не му е проблем два пъти през деня да попътува от-до хотела(да кажем 20мин с метро).  Да не говорим, че един и същи хотел може да струва различно в различните платформи.

Общи условия

Активация на акаунт