Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 609
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Azair според мен е бъгав
А може и да показва кеширани цени, които не са актуални. Имаше етикетче което показва колко стара е тая цена, но отдавна не съм ползвал.
Аз харесвам Гугъл флайтс.

# 676
  • София
Azair според мен е бъгав
А може и да показва кеширани цени, които не са актуални. Имаше етикетче което показва колко стара е тая цена, но отдавна не съм ползвал.
Аз харесвам Гугъл флайтс.
Мда, колкото повече се приближава периодът, става по-неточно, особено при Уиз. Но чудо - вчера намерих билети, по-евтини от това, което показва.

# 677
  • пловдив
Здравейте, дайте насоки за самолетни билети на изгодни цени до Италия през март или април.
Преди няколко седмици изпуснах една оферта с ниски цени до Милано , но напоследък не откривам подобни.

# 678
Ами хвани някоя търсачка, примерно Гугъл флайтс, пиши от София до 4-5-6 летища едновременно и гледай календара какво излиза... То се мени с времето, ама за март и април няма много да падат...
Кажи какво си си харесала и може някой да измисли по-добро.
До Бари излизат най-ниските цени, по 30-40 евро за седмица.

# 679
Здравейте, дайте насоки за самолетни билети на изгодни цени до Италия през март или април.
Преди няколко седмици изпуснах една оферта с ниски цени до Милано , но напоследък не откривам подобни.
Какво за теб е изгодно? Колко дни? В какви часове беше(излитане отиване/връщане)?

# 680
  • пловдив
Интересувам се за периода 29.03 до 05.04 или 18.04. До 21.04.25г.
За Милано за Великден имаше оферти около 200 лв двупосочно на човек, сега станаха над 300 лв ....
Като цяло ми се иска северна Италия - Венеция, Милано или пък до Рим.
Ще разгледам и за Бари.
По - скоро сутрешни полети ме интересуват, тъй като ще сме с деца.

# 681
  • Сф
Раянеър имаха доста ниски оферти за пролетта за ИТалия.

# 682
За Милано за Великден имаше оферти около 200 лв двупосочно на човек, сега станаха над 300 лв ....
Като цяло ми се иска северна Италия - Венеция, Милано или пък до Рим.
Ще разгледам и за Бари.
По - скоро сутрешни полети ме интересуват, тъй като ще сме с деца.

примерно отваряш Гугъл флайтс и избираш летища

после цъкаш на датата и гледаш календара

като избереш дати, цъкаш на търсене и ще ти даде полетите
Може да пробваш няколко пъти с различна продължителност, понякога като търсиш отиване и връщане гледа 1 седмица, а ако искаш 2-3 дни са други най-добрите дати. Или да търсиш два еднопосочни, ама гледай да не оплетеш летищата.

# 683

Това са дати на ваканция и Великден. По-ниски цени няма да има вече.

# 684
  • София
А според вас цените от 20-ти юни за Сицилия дали ще намаляват поне до определен период преди излитането?

# 685
  • Sofia
Въпрос от серия "Тъпи" (Grinning) – какво правите с бордните карти след пътуване? Унищожавате ги по един или друг начин, предполагам? Те не са необходими за нищо по-натам, нали?

# 686
  • Beyond the stars
Не помня кога последно съм имала хартиена бордна карта, но ги хвърлям без да се замислям. Не знам за какво биха могли да са необходими след като пътуването е минало.

# 687
  • Sofia
И аз винаги досега съм ги хвърляла, но не знам защо сега се замислих. Simple Smile
А защо не получаваш? Май не ми се е случвало да не ми дадат последните години.

# 688
  • Mediterraneo
що за въпрос, Коте Simple Smile Simple Smile

# 689
  • Sofia
Ами, аз споменах от коя категория произлиза... Satisfied

Шегата настрана, вече свикнах да питам за всичко, че не знам кое кога ще потрябва. Flushed

Общи условия

Активация на акаунт