Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 587
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Хвърлям ги, освен ако чакам да получа мили за полета, тогава хвърлям когато получа.
Но пък си водя дневник на полетите във flightradar24

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 11:42 от neuromancer

# 691
  • София
Wizzair какви са тези цени на билетите до Барселона? За края на юни ми дават цени от по 300лв. Гледам, че Ryanair дават добри цени (65E). Явно ще мислим за +2 дена престой. По-добре да ги дам тези пари за още 2 дена в Барса, отколкото на Wizzair.Thinking

# 692
  • София
Е, разбира се, че е по-добре. Затова има конкуренция и избор.
Когато имам и Уиз и Райън до мястото до което искам да пътувам, никога не съм имал случай Уиз да ми даде по-добра цена.

# 693
  • София
Е, разбира се, че е по-добре. Затова има конкуренция и избор.
Когато имам и Уиз и Райън до мястото до което искам да пътувам, никога не съм имал случай Уиз да ми даде по-добра цена.
И при мен е така. Да не говорим, че аз Раян ги предпочитам по принцип. Раян освен, че имат и по-добри цени, обслужването им е по-добро и всичкото. Така или иначе и с двете си като сардинка, поне да не се измекярства много. Simple Smile Та, потвърждавам и моите наблюдения са същите.

# 694
Мислите ли, че е редно за закупуване на билети за м.септември, краят, дестинация - Италия. Разцъках гугъл флайтс за всички известни летища, обаче цените изобщо не ми харесват - много високи - по 250-300  лв на човек, а на предната страница гледам 30/40€ на посока се споменава

# 695
Какво значи редно?
Има и по 70 евро, тоест точно 30-40 еднопосочно.

ПП Неапол

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 13:25 от neuromancer

# 696
О, добре. Все си мисля, че се разбира, но ще го коригирам и перефразирам тук:
Дали ценово ще ми е изгодно да купя сега или да изчакам, според вашите наблюдения. Преди 3 дни гледах в гугъл флайтс и цените бяха такива - 250 лв в посока.

Иначе благодаря,  ще погледна днес отново за Неапол.

И още един въпрос от някой наскоро пътувал до Куала Лумпур - ако сте следили предварително - в какви граници се движат цените на билетите? Гледам за август ~1000€.

# 697
За нискобюджетните прекалено напред във времето е по-скъпо сякаш - имам предвид 4, 5, 6, че и повече месеци.
За другите компании повече има смисъл да е доста по-рано от предвиденото пътуване купуването на билети, макар че и това не всеки път е вярно.

# 698
  • Beyond the stars
Септември е традиционно силен сезон - последни летни ваканции, ученици и студенти се прибират и т.н.
По-скоро бих се ориентирала към октомври, ако водещото е цена и плановете не са свързани с конкретна дата.

# 699
Никой не може да гарантира какво ще стане с цените. Ако те устройват 70 евро, смятам са добре.
Винаги има значение и колко ти е важен полета. Дали като изчакаш и цените скочат можеш да отидеш другаде или не. Смятам, че за края на септември, след ваканциите, цените много вероятно да паднат. Но гаранция няма.
За далечни полети на изток, гледайте и китайски авиокомпании, от Истанбул, Атина, Будапеща или другаде в Европа, те са по-евтини, защото не заобикалят Русия.
Но не летят от София.

# 700
Много благодаря на всички!

Вълшебство, изобщо не се бях сетила за това! За първи път сме с първокласник и изобщо не ми дойде на ум.
Септември е традиционно силен сезон - последни летни ваканции, ученици и студенти се прибират и т.н.
По-скоро бих се ориентирала към октомври, ако водещото е цена и плановете не са свързани с конкретна дата.

# 701
  • Русе
Търся самолетни билети до Тенерифе за началото на септември, но цените ми идват супер високи, около 500 евро на човек в посока. Тоест отиване и връщане малко над 2000лв. на човек. Търсейки полети попаднах на една авиокомпания, която има чартъри през лятото. Казва се Anima Wings. Прочетох, че авиокомпанията е румънска и в случая лети за Тенерифе от Букурещ, което напълно ме устройва. Притеснява ме обаче, че за първи път чувам за тази авиокомпания. Някой летял ли е с нея?

# 702
  • Sofia
Защо в Skyscanner цената на еднопосочен билет до САЩ е същата, като тази за двупосочен?! Аз ли не правя нещо правилно?

#BGMлоялнапрограма

# 703
Общо взето така продават билетите, политика. Преди да навлязат нискотарифните навсякъде беше така.
Ако наистина държите на еднопосочен, вижте нискотарифни от Англия (Norse) , Барселона (Level) и подобни. Или може да вземете отиване и връщане с право на промяна...

# 704
  • Sofia
Ужас! Mr. Green

Ами, ние по принцип искаме да пристигнем в един американски град, но да си тръгнем за България от друг, за да не се налага да се връщаме до първия. Съответно, цената да не е завишена, а да си е като за round trip.
Това не знам дали е възможно и как трябва да се въведе.

#BGMлоялнапрограма

Общи условия

Активация на акаунт