👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 281
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
За Реджеп
Скрит текст:
аз си имам едно наум след разказа на Шокомен от първа ръка.

# 301
За Реджеп
Скрит текст:
аз си имам едно наум след разказа на Шокомен от първа ръка.
Какво е казал Шокомен. Не съм чела.
Страшно ми е неприятен този Реджеп.

# 302
  • Пловдив
Джолева, Шокомен в пост 81 е разказал за преживяванията си по време на снимките.

# 303
Джолева, Шокомен в пост 81 е разказал за преживяванията си по време на снимките.
Прочетох сега.

# 304
  • Испания
Започна се, а са минали само два епизода.

Двама готвачи в люта кулинарна битка за лидерското място в Hell’s Kitchen България

Цитат
Последната вечерна резервация за седмицата ще постави отборите пред ново предизвикателство. Сред първите звездни гости на ресторанта за новия сезон ще видим музикалните идоли Криско и Тита, както и поп легендата братя Аргирови.

https://nova.bg/accents/view/2020/02/27/279432/%D0%B4%D0%B2%D0%B … 8uzzgi24B3Fclo6EI

# 305
# 306
  • Испания
Всеки хукна нанякъде. Нито си разпределиха работата, нито нищо.

# 307
Искам само да напомня, че на 22 февруари бяха 15 човека общо, а снимките са започнали от 7 февруари - 15 дни разлика. Още по-странното, е че в момента са 16 човека, а сме едва в 3тия епизод от шоуто Grinning Има нещо гнило тук хора да знаете.

Иначе по повод Реджеп
Скрит текст:
видях му куртката да се разнася от сценаристите, но като се замисля може и да е бил номиниран, тъй като не си го спомням в синия отбор да е бил, та може да е бил тогава в женския отбор като главен шеф или част от този отбор, защото там бяха 2 момчета
Скрит текст:

Не гледам предаването, че нещо не ми е интересно - куцо, кьораво и сакато са събрали там. Конкурентното предаване е класи над това - и по участници, и по ястия ако щеш.

# 308
  • София
Реджеп и на мен ми лази по "нервЕната система"

# 309
Не знам защо но на мен тая Поли ми е неприятна, все навъсена и със стиснати устни! Много мразя такива хора....

# 310
Реджеп е страшно дразнещ и арогантен.Не толерирам агресията,но и аз бих му шибнала един с кеф.Сигурно ще го изгони този Димитър ли как беше.

# 311
Ми заслужи си го. Плужек!

# 312
  • Пловдив
Не мисля, че трябва да пренебрегнат всички обиди дето наговори Реджепа на Димитър...и двамата са еднакво виновни.

А Соня кво дири там?

# 313
И аз бих шибнала един на мазника от Сърница

# 314
Насилено ми се видя напрежението между Реджеп и Георги.А за нервената му система евала.Дали успя да го ритне или не,но ...
Да шеф,ми дойде в повече.

Общи условия

Активация на акаунт