👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 273
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Върху хладилника имаше нещо, което според мен беше екран на термометър, най-вероятно показващ температурата вътре в хладилника. Показваше 5. А и ако хладилникът е изключен, защо ще има чак такава драма, че вратата му е оставена отворена. Не е толкова страшно, че е постоял на 5о за малко. Едва ли е било за по-дълго от 3-4 минути.

А бе страшно си е.От горещата кухна да влезеш директно на 5 градуса си е страшно.Представи си лятото,  от горещината като влезеш в стая с климатик на 20 градуса какво е,  а какво ли е да влезеш на 5 градуса.Разбира се,  това беше постановка,  защото този вътре може да се задуши ако остане малко повече вътре.

# 286
Аз защо си мисля, че въпросният хладилник не светеше вътре, което значи че е бил изключен.
Да, не свети.

# 287
Това с хладилника е абсолютно творческо безсилие.

# 288
  • Пловдив
В снощния епизод Цветомир и на мен ми допадна - освен това визуално ми напомня ня някого от втория сезон, но не мога да се сетя сега за име.

# 289
  • София
На мен ми беше много скучно и нагласено вчера.

# 290
  • Пловдив
Цветомир ми напомня на Цветелин от втори сезон.

Снощи ми беше малко странно колко много се замотаха двете момичета със скаридите за кулата на шефа. Имаха, според мен, хич немалко предимство откъм време, а много се забавиха.

# 291
Затвържвам. Визуално Михаил ми е любимец от мъжете. Като готвач Гергана и Соня се открояват много. Реджеп се надявам днес да го разкарат, че едвам го понасям от телевизора.
Гледала съм почти всички сезони на Американският формат. Всичко е заимствано от там. Но нашият Виктор Ангелов ги гали направо с перце в сравнение с Гордън Рамзи - той ги прави сами да си говорят.
Факт е, че всеки, участвал в този формат, не говоря само за Българският формат прави добра кариера. Simple Smile

# 292
Ако е предния сезон 70% от участниците ме дразнеха, този сезон %-та е около 40 Grinning Важното е, че най-неприятната личност възрастната готвачка от Слъчнев бряг я разкараха...тя беше най-неприятна и типичен представител на онова "по-възрастно поколение", което смята че по-младите са зле възпитани, но всъщност точно те са мега простаци.
Другият неприятен много е Реджеп, заявка за велик готвач, а първото му ястие беше залепнало за чинията..

# 293
Подозирам, че след като имаме победител мъж, а втори сезон - жена, сега е ред на етноса. Та отсега виждам Георги или Реджеп да се окажат невероятни таланти и на финала да размаха един от двамата чека. Георги даде заявка, а за Реджеп продължавам да мисля, че с чинията му беше постановка (като цялото шоу, де), изкарвайки го абсолютен некадърник. А и ролята му май ще е на супер дразнител и саботьор.
 За момчето в хладилника. Влязъл е, спрели са снимките, излязъл, посмели са се като идиоти...и хайде отново "екшън". Но защо се унижават уж добри готвачи, подписвайки, че ще са перфектните актьори с раздадени роли...явно има приличен хонорар. Мнозина се оказаха сезонни готвачи решили да изтикат зимата, ставайки за смях. Sad
Та според мено - това са си, едва ли е имало чак такъв наплив за участие, за да се появят нови 20 професионални готвача.Wink

# 294
Вкарването в хладилника е недопустима гавра, дори и да е изключен, нарушаваща човешките права, децата ни гледат и копират и после защо имало насилие сред тях!

# 295
  • Sunshine state
Изключено е Реджеп да е победител. Няма никакъв шанс според мен. Може би борбата ще е между Георги, Цветомир и Михаела/Соня за цвят. На мен Соня не ми харесва обаче.

# 296
  • Пловдив
Не мага още да си харесам някой и да му симпатизирам...няма такъв.

Е, майтапите на Атанаска и коментарите и бяха култови! Laughing  Само дето освен заради това не виждам за какво друго ги допускат? Онази дето само рева и си отиде и тя...

# 297
  • Sofia
Днес няма да гони друг ,според мен.За една седмица трима ще са много.Само ги сплашва,дано има ефект.

# 298
На днешното промо нещата са представени така че сякаш мъжете стигат едва ли не до бой.
Реджеп се заяжда с всички. Много на сериозно се е взел този псевдоиталианец

# 299
Все още нямам любимец от участниците, никой дори не се откроява, но не мисля, че ще изгони всички и ще наеме нови готвачи.

Ситуацията с хладилника си беше абсолютна гавра, но ми направи впечатление, че веднага след като изкараха момчето, при раха продуктите вътре без дори да почистят. Все пак е влизал с обувки вътре.

Общи условия

Активация на акаунт