👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 311
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Велико Търново
Подозирам, че след като имаме победител мъж, а втори сезон - жена, сега е ред на етноса. Та отсега виждам Георги или Реджеп да се окажат невероятни таланти и на финала да размаха един от двамата чека. Георги даде заявка, а за Реджеп продължавам да мисля, че с чинията му беше постановка (като цялото шоу, де), изкарвайки го абсолютен некадърник. А и ролята му май ще е на супер дразнител и саботьор.
 За момчето в хладилника. Влязъл е, спрели са снимките, излязъл, посмели са се като идиоти...и хайде отново "екшън".
Все едно аз съм го писала. Само за Реджеп, че може да е победител, не съм си го помисляла. И то точно защото твърде много ме дразни.

без дори да почистят. Все пак е влизал с обувки вътре.
Аз даже им се "скарах", пък половинът ме изгледа странно за какво съм се развикала.

Всеки хукна нанякъде. Нито си разпределиха работата, нито нищо.
В темата сме на една вълнá. Коментирах същото вкъщи - толкова ли не са гледали предните сезони, че не знаят, че трябва да има един, който да координира нещата.
Ох, не знам защо въобще си задаваме разни подобни въпроси, като сме съвсем наясно, че е режисирано...

Кой ще е новото попълнение ще видим във вторник, но поне въпросът на лещичка защо са 19 силуета, получи своя отговор. Smile

# 346
Много са зле и мъже и жени, нямам фаворит някак са ми мега Анти.
Мислех си, що да не хване и да каже марш всички вън и да влизат нови отбори.

# 347
  • Велико Търново
Всички ще чакаме новото попълнение с надежда, явно.
Може да стане и всеобщ фаворит даже Satisfied

# 348
  • Испания
Аз нещо изпуснах и не разбрах за какво го удари Димитър, какво му каза Реджеп?🤔

# 349
  • Велико Търново
Това беше само капката, която преля чашата.
Бе голям дразнител е тоя Реджеп. И му беше малко това. Дано
Скрит текст:
да стане според първото предположение на shokomen и наистина да е изгонен
Не че Димитър ми е бил някакъв симпатичен и че кой знае колко съжалявам за него, де. Но се получи това, което снощи си коментирахме вкъщи след излъчването на промото за днес - че може един с думи да изкара всичките нерви, с които разполага другият и да го доведе до състояние, в което той макар и леко да го удари, но тъй като подписват договори и правилата са да няма физическо съприкосновение, си го отнася този, който е ударил. В случая всички видяха, че той е по-малко виновният, но...

# 350
  • Sunshine state
Малее, и аз бих му отвъртяла един на тоя мазен манго. 🤬 Откъде това самочувствие с тоя залепнал ориз?! То е ясно, че всичко е сценарий, ама.. Реджеп е бита карта, никой вече няма да го слуша, както се случи и тази вечер. Ай да го видим какъв лидер е, м?. 😀 Поля и на мен не ми харесва нещо, не мога да кажа още защо. Малко ми напомня на онази влюбената в Ангелов от първи сезон. 😬

# 351
  • ГО
Нещо този сезон не ми е интересен, сякаш. От рано почнаха да се карат, да се бият, от рано си показаха лицемериеро, некадърността и арогантността. Шефът и той ме дразни, че не е обективен. Трябваше и двамата да ги изгони. Все пак крушката си има опашка и Димитър не го ритна безпричинно.

# 352
Ако Реджеп ми каже тъпанар, на вторият път ще измета офиса с него. Димитър много издържа. За псуването съвсем дума няма да отворя.

# 353
  • Ню Йорк
И за мен беше малко прекалено да изгонят Димитър без да се провери случая. Сега тоя Реджеп ще се държи както му хареса.

# 354
😀 Поля и на мен не ми харесва нещо, не мога да кажа още защо. Малко ми напомня на онази влюбената в Ангелов от първи сезон. 😬
Прилича на противната Нина в по лек вариант, топи колегите, макар и да си го заслужават, но тя ръководеше отбора и трябваше да ги овладее...!

# 355
Айде и аз в темата.Изгледах трите епизода на запис,че у дома не го харесват това предаване .Интересно ми е как се разкриват хората в продължение на състезанието.А и научих как се правят пуширани яйца,синът ми ги харесва точно така.
    Реджеп ми е тотален дразнител.Само не знам що шеф си затваря очите за вербалната агресия,а вижда само физическата такава.
   Реджи  и Соня засега са ми най-анти.

# 356
Сигурно защото е убеден, че един самоуверен готвач задължително трябва да остава спокоен, както и колкото и да го провокират. Работата в кухните или калява нервната система и психиката, или те отказва от тази професия. Димитър трябваше да запази спокойствие. Да, Реджеп е ужасен дразнител с пасивно-агресивно отношение, но Димитър не трябваше да му се връзва. В крайна сметка, важно е кой точно ти поставя етикети, оценки, диагнози и пр. 
Никой силен кулинар не трябва да се поддава на провокациите на един слаб кулинар.

# 357
  • Pazardjik
Търсих , търсих , ноо не открих кой е блога на Соня . Някой знае ли ?

# 358
  • Другата България
Добре де, само аз ли се чудя и не виждам с какво тази Галя ли беше, учителката, е толкова добра като готвач, че и самочувствие вади, та до последно стоя снощи и не я предлагаха да излезе, в началото като разиграваха там поредната сценка? То сценарий ясно, ама тази жена освен сама да говори за себе си колко е добра аз поне не видях да покаже нещо кой знае какво, щом и Криско изкоментира как 30 минути джурка там един сос? Тя наистина само това правеше! На какво се дължи това толериране от останалите? Освен на сценария? Или само на него всъщност...
Освен това е и леко нелицеприятна.
Не мога да преценя коя най-добре се проявява от жените, аз и имената още не съм запомнила. Поли не става за лидер, показа го. Тази Михаела, която все още харесвам е доста плаха, и да е добър готвач, досега не го е показала. Гергана като че ли има заложби /дано не бъркам името/, ама то едно лутане, крякане, хвърляне, не мога още да се ориентирам в обстановката.
Реджеп е мега дразнител, сигурна съм, че точно затова е и вкаран вътре, да провокира и да дразни. Не за да готви. Вече взе първа жертва, то и този Димитър не беше китка, но не можа да издържи. Възможно е да има и други ако този не го озаптят. Цветелин/Цветомир като че ли от мъжете най-кротък изглежда, и едно друго пълничко момче.
Но със сигурност ще има нови хора, то стана ясно, дори смятам, че няма да е само един.
От онази вечер, в сряда, още се хиля с един лаф на Ангелов към Соня : "Аз ако искам да гледам нещо хубаво, ще погледна в огледалото!". И после към нея май пак беше: " Какво е това кюспе?".

# 359
  • Sofia
Преди малко даваха инфо за др седмица и показаха един млад и симпатичен левент,сигурно той ще е новото попълнение сред тълпата несретници...

Общи условия

Активация на акаунт