👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 236
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Новият младеж Атанас ми е съмнителен😜Доста е опитен, прилича ми на тайно оръжие по сценарий.

# 466
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

ЗА МОБИЛНИ

За МОБИЛНИ

За МОБИЛНИ

За МОБИЛНИ

# 467
  • Sunshine state
От къде пък точно Александър се пръкна, а един Реджеп или Маргарита са били избрани пред него?! Съвсем ни взеха за балами, еййй. ..Той сега ще го играе любимецът на Ангелов, както Никола в предния сезон. Колко предвидимо и еднотипно. Трябваше да разнообразят сценария тази година, съгласна съм.

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 02:06 от Pupitka

# 468
  • Ню Йорк
Тая с изкуствената перука как се залепи на новото момче Rolling Eyes  Изключително ми е противна, дано си ходи скоро.

# 469
  • ГО
Не гледах снощи, ама и аз това се чудя - в каста е имало кадърни, млади, възпитани хора, а са взели Атанаска, Маргарита, Реджеп???
Още повече се затвърждава мнението ми, че не се взимат кадърни хора, а такива, дето да правят шоу и сеир.

# 470
  • София
На това му се казва да. дадеш шанс на обикновения човек.

# 471
  • ГО
На това му се казва да. дадеш шанс на обикновения човек.
Да, но това не е конкурс “Най-красиво изпържена цаца” в Равда, например, а са избрани, уж, най-добрите от най-добрите професионални готвачи. Не е любителско кулинарно състезание, а шефове (буквално) срещу шефове. Пък те - не стъпвали в кухня (блогърката), готвачка през лятната ваканция, готвачи в знайни и незнайни ресторанти и места.

# 472
  • София
Хубава работа, ама нашенска.

# 473
  • Пловдив
Реджеп снощи по едно време много ми заприлича на Марко от първи сезон - и като поза, и като поглед, когато нещо е сгафил.

# 474
Само аз ли приех пренебрегването на задачата и поднасянето на тази фокача точно на празника, за лично отношение?

# 475
  • Испания
Само аз ли приех пренебрегването на задачата и поднасянето на тази фокача точно на празника, за лично отношение?

За мен беше пренебрежително отношение към задачата, да. Но си мисля, че е по сценарий.

# 476
Какво значи "по сценарий"? Кой доброволно ще се съгласи да го хокат и да се излага в името на нечии чужди интереси?

# 477
  • Испания
В името на това да се показват по "телевизора", хората са способни на всичко, независимо от цената.

# 478
Би могло да се приеме като лично отношение в обратния ред.
3 март е празник на освобождението.. Реджеп обаче е с произход от турски етнос. Предполагам по-нататък е ясно защо не е спазил задачата.. А щом не я е спазил, няма как и да получи оценка. 🤓

# 479
Това имах предвид, Emilly'.

Общи условия

Активация на акаунт