🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 1

• 36 117
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Виолинчето е сладурка, не ме подразни, за разлика от Севда.

# 601
  • addicted
... Къде е тръгнала, като не е подготвена? За да се явят на подобен формат, би трябвало да изгледат по няколко пъти всички сезони, да са изчели тонове кулинарна литература  и да използват различни техники и със завързани очи...

Точно.
Имам чувството, че масово са хора научили се да правят едно единствено нещо, колкото да минат на кастингите за 'да ги дават малко по телевизора'.
Жалка картинка.

# 602
  • Мюнхен
Много обичам тиквичка, но аз не се сещам какво солено може с нея да се направи, аз много обичам да си приготвям набързо кремчета.

Morella, този тип тиква, която им дадоха, се нарича butternut squash и напоследък в YouTube е фрашкано с рецепти за солени неща като паста, ризото, крем супи, дори печена заедно с други зеленчуци...Не съм пробвала нищо, защото не обичам тиква, но разгледай, може да ти дойде някоя друга идея Simple Smile

# 603
Лично на мен искам да ми е приятно, а засега най-неприятна от първата секунда ми е Теодора, страшна джофра... маниер, изказ... непоносима е! Представям си, ако трябва да работя с нея или недай си боже лошата карма да ми е шеф....

Сега се сетих- много прилича на една от миналия сезон, все едни физиономии с устни правеше, ама коя беше... чак да седна да се ровя- няма, но съм сигурна, че феновете ще се сетят кого имам предвид.

# 604
  • Испания

Сега се сетих- много прилича на една от миналия сезон, все едни физиономии с устни правеше, ама коя беше... чак да седна да се ровя- няма, но съм сигурна, че феновете ще се сетят кого имам предвид.

Таня 

# 605

Таня

Тази лигла Таня не я понасях! И най-доброто да сготвеше, не ми ставаше по-симпатична! Отблъскваща много!

# 606
А, баш!!!

# 607
  • Майничка
Първото, за което се сетих с тиквата, бяха палачинки с тиква, карфиол и киноа, с гуакамоле или песто за гарнитура. Можеше и топла салата, поръсена с ядки, основно - къри с тиква и карфиол и гарнитура от киноа с ядки, дори класическа крем супа от тиква с карфиол да беше спретнал някой, щеше да блесне на фона на веганските десерти. Имах чувството, че при вида на кошниците, на всички им се задвижиха едни и същи вериги в мозъка "Роу - веган - десерт - щрак!".

# 608
Момичета, да ви споделя нещо интересно днес ходихме с мъжа ми в ресторанта на шеф Михалчев да пробваме храната и хоп изненада знаете ли кой работи там като готвач Красимир (момчето което сега участва).

# 609
Той не се ли представи за безработен?
Или е отпаднал и Михалчев го е взел на работа.

# 610
  • Мюнхен
Предвид, че всички епизоди без финала са заснети, силно вероятно да е отпаднал и Михалчев да си го е обучил и взел на работа. Няма лошо Simple Smile

Интересно ми е много какво става с Теодор от миналия сезон, мисля, че Токев го взе под крилото си.

# 611
Дали наистина всички епизоди за заснети. Тъй като една от участничките скоро бепе в София предположих, че за снимки.

# 612
  • Мюнхен
Дали наистина всички епизоди за заснети. Тъй като една от участничките скоро бепе в София предположих, че за снимки.

Е, хората ходят в София по всякакви причини, но не е изключено скоро да са снимали финала, където трябва да са всички участници. Но да, доколкото знам всички епизоди са заснети, няма как иначе. Дори един епизод е сложен и дълъг снимачен ден, а пък монтажа после... Журито опитва чиниите студени впрочем, доста след като са приготвени. Трябва да се направят хубави кадри на всяка чиния, да се изчисти кухнята (вижте, че винаги опитват на чисто)

# 613
  • София
Всички епизоди са заснети, а в събота снимаха финала.
Това с опитването на готовите чинии е само за пред камерите. Реално журито опитва докато участниците готвят и преди да “плейтнат”.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 11:19 от rosi_ta

# 614
  • Разпиляна във въображението
Ето това е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт