Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява "синдром на вена кава"?
Какви са препоръките за бременни жени относно тютюнопушенето?
Какви са алтернативите за обезболяване при раждане, ако не е налична епидурална упойка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява "синдром на вена кава"?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно тютюнопушенето?
-
Какви са алтернативите за обезболяване при раждане, ако не е налична епидурална упойка?
-
Защо коремът на бременната жена може да се спусне надолу преди раждането?
-
Какво представлява „Училището за бъдещи родители“ и какви теми се обсъждат там?

На път съм да се откажа от идеята да я оставям да спи, както тя реши и днес я будя на 3 часа - много е смешна като е сънена. Да видим тази нощ как ще я караме....
.Много да ги радват да слу6кат и папкат
.
слу6аь една маика като ражда тя не издаде и звук а бе6е без упика(бяьме полсе в една стая) аз нали сам си 4уствителна и като изплака бебока и се разплаках,като знам 4е 6те гу6кам моя скоро.И така жклу4иха ме на системи нямах никакви болки,сътоях и 4аках
за мои касмет оправяха са6тия ден климатика не бяь яла и пила ни6то, а такава жега
.После ме ьприместиха в пред родилна маика ми и мага ми се сменяха и 4акаьа с мен тук е позволено.Като стоях и слу6аь как викат
се побарках.И кам 16.00 наи-после запо4наха да ме приготвят,слогиха ми катетар и антиботици.И с легалцето кам операционата
но рагданто на нов гивот е не6то незабравимо,а траката неопесуема.Погелавам от сарце да гу6кате наи-сладките бебоци.Няма по-хубаво не6то от това да стне6 маика
.