Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява "синдром на вена кава"?
Какви са препоръките за бременни жени относно тютюнопушенето?
Какви са алтернативите за обезболяване при раждане, ако не е налична епидурална упойка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява "синдром на вена кава"?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно тютюнопушенето?
-
Какви са алтернативите за обезболяване при раждане, ако не е налична епидурална упойка?
-
Защо коремът на бременната жена може да се спусне надолу преди раждането?
-
Какво представлява „Училището за бъдещи родители“ и какви теми се обсъждат там?
Бързо възстановяване и много радост с бебчо!

ДОбре дошла отново!
Прибрах се по обед и цял ден седя вкъщи ,в търсене на хладина.Навън е нетърпимо
Тази ве4ер съм сами4ка- мъжът ми ще ходи да посреща зет си на летището( в момента е там) ,и после ще го откара до Плевен.Е- веднага след това се връща,но...поне 3-4 4аса няма да го има в СОфия.НАдявам се да не тръгна да раждам през това време
А то4но в този момент не искам да се 4увствам зависима и безпомощна.Абе- шегуват се с мен 4е като тръгна да раждам само ще се откарам,но...има доза истина и немалка вероятност 

оещ нещо исках да пиша,но.....не се сещам в момента.АМи - ще досаждам пак! Чао за сега от нас 

И на щастливите татковци.Много радости да има 

Добре са се погрижили за тебе, а ние тука и пари даваме и нямаме такива екстри:) Бързо се възстановявай и бебо да расте
И ако до 17.08 не родя ще предизвика раждането. Но другата седмица като отида пак ще се види със сигурност какво ще се прави. До като чаках в кабинета една мама му се обади и каза , че почвала да ражда
предлагат ми такъж но на САМ и заради марката струва около 350лв а този на каква цена е?