Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява "синдром на вена кава"?
Какви са препоръките за бременни жени относно тютюнопушенето?
Какви са алтернативите за обезболяване при раждане, ако не е налична епидурална упойка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява "синдром на вена кава"?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно тютюнопушенето?
-
Какви са алтернативите за обезболяване при раждане, ако не е налична епидурална упойка?
-
Защо коремът на бременната жена може да се спусне надолу преди раждането?
-
Какво представлява „Училището за бъдещи родители“ и какви теми се обсъждат там?

.Иначе аз от два дни се чувствам доста зле-имам ужасни болки в таза и в стомаха,много ми се вие свят и на моменти чак се задушавам.Доки тази седмица е в отпуска и няма да мога да ходя на консултация,та се надявам до другата всичко да е наред
А за у-щето -- знаеш....местенце и за мен....
Бебчо не иска да излиза, определено има мнение и проявява характер като истински Лъв 

От 6 ч. съм на крак.Преизпълних вси4ки графици.Сутринта ходихме да се срещнем със стриоителната фирм,от която ще купуваме апартамента и ...го капарирахме
Изпросих си необходимата ми документация за да си придвижа нещата с банката.От там хукнах към Шейново.Правихме запис на тоновете на бебка.Добри са,но...само в на4алото шаваше,а после- явно задрема и въпроки подканите от наша страна- не иска да се рязбуди за по-ефективен запис.Така или ина4е - нищо притеснително в записа.НЯмам и контракции.После ме гледа за разкритие и т.н.( абе- неприятен си е прегледа
( поне така обеща).А в противен слу4ай- каза 4е удари 1-2 шева за радост на мъжо
Със сетни сили се добрах до вкъщи ,като в колоните си мислех..."ами ако сега тръгна да раждам- какво правя
Дано се "съживя".Исках и друго да пиша,но.....от прегряване съвсем забравих