Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява "синдром на вена кава"?
Какви са препоръките за бременни жени относно тютюнопушенето?
Какви са алтернативите за обезболяване при раждане, ако не е налична епидурална упойка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява "синдром на вена кава"?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно тютюнопушенето?
-
Какви са алтернативите за обезболяване при раждане, ако не е налична епидурална упойка?
-
Защо коремът на бременната жена може да се спусне надолу преди раждането?
-
Какво представлява „Училището за бъдещи родители“ и какви теми се обсъждат там?
,чак сега се включвам пак че следобед в тази стая е супер горещо и не мига да издържа.
гледах някакви филми заспивах през час и така сега чакам татито да ни води на рзаходка ама и той май ще закъснее)
даже не един само бебката да реши да идва-благодаря ви момичета

Не се замислям за това дали издържам на тоя темп.Само знам 4е - ТРЯБВА!!!ЛЕле- майка ми в4ера идва в София и направо се втрещи
АМа- нямам такова( за сега).При вас след този преглед за разкритие имаше ли го въпросното кървене и какво представляваше?Или пък не е задължително

, аз съм направо
. Вчера за малко да припадна, беше страшен задух точно преди за завали. 

Дано скоро има хубави новини за нови бебоци 

И така вече всичко е готово, остана само да се сглоби кошарката на бебо, но това е лесна работа 
и ми става малко неудобно за придвижване,но...поне ще видя хора по улиците;-),4е само псувам по задръстванията 

. просто мускулния ти тонус е на ниво и ще ти помогне много в родилния процес /за разлика от моя, тъй като от два месеца съм се залежала/.според мен не трябва да спираш. Поздравления за жилището!