🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 3)

• 48 836
  • 1 059
  •   1
Отговори
# 840
Мари, много симпатична Черешка сте си направили! Gift Heart

# 841
Мен пък ме шокира, че Джулката кара трето висше. Вече за нищо го нямат образованието- някак си в кафе паузата  го карат.
Трето...тя едно не заслужава...!

# 842
  • София
Тодор и Денди може и да са алкохолици, но биха водили много интересни разговори въпреки различните си виждания. Денди е изчел сумати книги за Царска България, би могъл да разкаже любопитни факти.

# 843
  • София
Искам Луна президент да сготви нещо, поканете я тая жена де...

Луна и Захажаева са добра идея, да.

# 844
Забравяте, че това е кулинарно предаване, а участнците, които искате да гледате в 90%, не могат да готвят

# 845
  • Испания
Луна вече прави панаири в Черешката.

Луна и Нордел се замерят с хляб по време на заснемането на "Черешката на тортата"

https://dev.gospodari.com/%d0%bb%d1%83%d0%bd%d0%b0-%d0%b8-%d0%bd … 0%b5%d0%bc%d0%b5/

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 17:16 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 846
  • София

А за Тодор Славков... някак ми е жалко, че е позволил да се превърне в това, което всички виждаме.

Аз нищо такова не виждам.Преиграва Тошко Simple Smile

Всъщност аз съм му голяма фенка.. Жалката картинка е алкохолния ореол, в който плува...

# 847
  • софия
Ще ми бъде интересно следната петорка: Тошко, Коцето, Фънки, Денди и петия не се сещам кой да бъде.
Калканджиева, Йоана или Йожени Минчев

# 848
Ще започна с Тошко. Убедена съм, че носи добра душа. Много ме е жал за него. Колко е ужасно да останеш сам на 10г сред вълци. Дядо ти, колкото и да е обичан, толкова е и мразен. Имам подобно петно от роднина в живота (Не същото, но има връзка) и тежи, ама ужасно тежи. Ти нищо не си направил, но то си е там винаги те придружава. Аз се научих да не ми пречи, но аз имам уникална майка, която винаги е била до мен. Той е останал сам на 10г. Прекалено много очаквания е имало от всички, вероятно е бил притиснат до задушаване. Пример от кой да получи? От неговия баща? Ами, горе долу е възприел пиенето от него. И в един момент си болен човек   (За мен алкохолиците са такива), не е намерил някаква голяма любов, добре че има поне дъщеря. И пак е изключително възпитан и не обижда никого. Добър човек с нелека съдба. За това и от всичко това са последвали грешките в живота му. Не, че е ангел, но не е и човек, който ще седна да съдя.

Пепе я хванах да послъгва и по принцип тя за това дразни. Каза, че живее от години тук с родителите си, е нали живееше с бившия си в квартира, после се мести, сега вече не знам къде се подвизава. И не си призна, че има връзка, а змота въпроса, при условие, че в някои социални мрежи вече се показва с друг мъж. Говори, че готви всеки ден на децата, дрън, дрън, сторитата са пълни с хранене в ресторант. Не ми пречи, но защо лъжеш. Аз също взимам храна от  детска кухня и ми помага в разнообразието и здравословното хранене, хапват и от вкъщи, но си подпомагам. Не сядам обаче да лъжа. Май още веднъж я хванах, но не ми се занимава пак да я слушам.

Гергана, със смесени чувства съм, интелигентна жена, но малко заядлива и хитра ми изглежда. И все пак като цяло ми допадна нейното представяне.

Стоян Според мен за мъж се справи съвсем нормално, при това ерген.

Джулиана пак се изложи. Но не мисля от злоба, а просто от тъпота.

# 849
Тодор и Денди може и да са алкохолици, но биха водили много интересни разговори въпреки различните си виждания. Денди е изчел сумати книги за Царска България, би могъл да разкаже любопитни факти.
Денди е много по-деградирал от Тодор. На мен той не ми е интересен. Освен това е ужасно лигав.

# 850
Ще ми бъде интересно следната петорка: Тошко, Коцето, Фънки, Денди и петия не се сещам кой да бъде.
Ако ги селектираш по алкохол, мисля, че Роси Новева (ако я помните от Биг Брадър) ще е идеална. Даже ще ги надпие всичките.

# 851
  • Sofia
И Жени Кърканджиева не би се изложила в таз компания,може и да ги надпие Sunglasses

# 852
Новева живее в Щатите и има бебе, едва ли ще се върне за Черешката, иначе щеше да е интересно с нея. Smiley

# 853
  • софия
Дано е добре тази жена (Новева). И тя, като Тодор, не пиеше от много фън.

# 854
Дано е добре тази жена (Новева). И тя, като Тодор, не пиеше от много фън.

Карал я е някой да ди ляга със 100-годишен дядо.

Относно въпросите кой ги гледа лъжливите овчарчета - хлапетата, разбира се. Ти кого ще слушаш - майка ти, която ти казва да внимаваш със силикона, бременностите и браковете или някой, който ти казва "прави, каквото искаш, всичко е чудесно".

С Тодор преди 2 седмици бяхме на една топла витрина да пазаруваме. Беше дегизиран от глава до пети, но не мога да му объркам гласа. Супер мил и любезен с продавачката, сигурно 200 пъти й каза "благодаря ти".

Общи условия

Активация на акаунт