🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 3)

• 48 857
  • 1 059
  •   1
Отговори
# 810
Тя Ганка докато си събере мислАта и подготви лекциите, той семестъра свършил.. 😂

# 811
За Пепету не ми се коментира. Обичам интересни хора, грозновати, чалнати, но харизматични. При нея всичко е толково скучно, че откровено се чудя как някой би се абонирал да следи това моме дори в името на здравословния хейт!
И тиква обичам, но всяка вечер...то и хапове за затягане трябва да раздават.
Прави ми впечатление, че Тодор никога не критикува храната и колкото да предпочита бутилката, виждам, че уважително боде с виличката от всички бъркочи и сърцераздава 10-ки.

# 812
Ще ми бъде интересно следната петорка: Тошко, Коцето, Фънки, Денди и петия не се сещам кой да бъде.

# 813
Тя не преподаваше ли в НБУ мода ?
Такъв спомен имам аз.

Имаше такава новина, че ще бъде лектор по мода и стайлинг в аграрния университет.

Скрит текст:

Мис Силикон Джулиана Гани ще преподава мода от тази есен във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите в Пловдив. Тя ще води специален курс, в който ще дава съвети на студентите за мода и стайлинг. Тя ги насочва как да се държат пред камера. Освен че вече тръгва по пътя на академичната кариера, в момента Джулиана учи своето трето висше. Специалността е артмениджмънт, пише "Марица".

"В моя университет ми предложиха да уча тази специалност. Ректорът ми предложи да водя веднъж седмично лекции на тема мода и здраве. Ще каня мои известни приятели, които ще споделят своя опит. Надявам се часът ми да бъде доста посещаван", споделя Джулиана Гани. Ректорът на ВУАРР проф. Димитър Димитров споделя, че Джулиана била отговорна и много добра студентка. "Ще каня мои известни приятели, които ще споделят пред студентите своя опит", споделя още Джулиана Гани.

Прочети още : https://www.actualno.com/curious/djuliana-gani-shte-prepodava-na … -news_691547.html
© Actualno.com
Ни моа! rotfImao

# 814
Последните седмици само тиква , трябваше да прекръстят предаването на “Черешката на тиквата”. Толкова да нямат въображение.

# 815
Ще ми бъде интересно следната петорка: Тошко, Коцето, Фънки, Денди и петия не се сещам кой да бъде.

Жана Бергендорф? Да си има компания Коцето.

# 816
Аз искам да видя Урина, Ева Веселинова и Жана с двама нормални мъже.

# 817
Евгени Минчев за баланс.

# 818
Кви са тея златни дъждове, не бяхме ли в кулинарно предаване 😂

# 819
Eдин Къци Вапцаров за коректив Blush

# 820
  • София
С тая тиква... седмичното меню стана тиквенско отвсякъде.
Голяма скука настана.

Фънки спечели, защото всички дружно му се подмазваха и се пазеха от конфликти с него, а не защото сготви подобаващо.

А за Тодор Славков... някак ми е жалко, че е позволил да се превърне в това, което всички виждаме.

# 821
  • София

А за Тодор Славков... някак ми е жалко, че е позволил да се превърне в това, което всички виждаме.

Аз нищо такова не виждам.Преиграва Тошко Simple Smile

# 822

Нека има един трезвен и откачен, като Луна примерно. Grin

За Тошко, само аз ли не разбирам, когато говори - така ги завалва думите и излиза някаква нечленоразделна реч?!

# 823
О, сетих се кой да е петият - Кулагин Joy
Ще бъде екзотична седмица.

# 824
Аз искам седмица с Кулагин, Луна, Жана, Къци , Нора Недкова.

Общи условия

Активация на акаунт