НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 133

• 43 977
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Разбира се че ако става дума за два моркова все тая, но не може да са в големи количества точно при този режим.

# 151
Това е ясно.
Все едно да изям 8 кюфтета със салата Mr. Green
Излишния протеин ще се преработи във В.

# 152
  • Пловдив
Разбира се че ако става дума за два моркова все тая, но не може да са в големи количества точно при този режим.
е, колко големи? Stuck Out Tongue Winking Eye
Не ядем по кило моркови.

Елора, това с кюфтетата не го разбрах...?

# 153
В темата съм от 5-6 години. Забелязала съм, че тези, които се вманиачават, обикновено се провалят.

# 154
Аз па точно това с кюфтетата разбах. Разгеле.

# 155

Елора, това с кюфтетата не го разбрах...?
Нали съм го написала.
Кое не разбра?

# 156
Здравейте
Искам да се включа при вас .
На този вид хранене съм от 6 януари.
Имам да свалям 20 килограма ,като До момента съм свалила 4 .
Освен това от искаме още едно дете ,Но от година не се получава. Надявам се режима да помогне.
Имате ли наблюдения дали помага за забременяване ?

# 157
  • Благоевград
Когато започнах този начин на хранене си бях свалила едно приложение за ГИ на храните и си ги проверявах. Ако е с нисък, перфектно, ако и среден - в ограничено количество (за вкус), ако и висок - не ям. Тъй като съм с ИР, наистина ми беше от помощ. Казвала съм и преди-никога не съм била стриктна, но за 2 месеца свалих по 3 см отвсякъде, без да се лишавам от нищо. Даже и шоколадов бонбон съм яла, е така, за кеф И без грам вина. И на сватбата ни изглеждах доста добре. Е, нямах мускули, но се харесвах. За 4 години съм имала много малко резки промени в теглото-заради хормоните. Иначе забелязах, че от доста време държа 63 кг и изглеждам пухкава, да не кажа към дебела. Липсата на тренировки се отразява. Имам да преборя тези 3 кг и да започна активен спорт, поне по 10 минути някаква гимнастика, че само с 30 минути разходка на обедната почивка нищо не става.
И да се оплача - продължавам да съм на Урбазон, няма такова мъчение. Така ми вдига кръвната захар и все едно имам бучки захар в устата. Водата ми сладнее. Отделно, мога да ям Само определени и ограничени храни-свинско, пилешко, краставици, чушки, тиквички, картоф, морков, лук, бекон, пастет и маслини. Постоянно съм гладна. Такъв апетит, такова чудо, чувствам си ужасно. Следобяд ми се доспива, яде ми се сладко. Вече се чудя какво да ям. Трябва да избягвам яйца поне още 10 дни и да се захраня внимателно, че не знаят дали не направих алергия към тях. Трябва да внимавам с алергичните храни и да включвам нова храна на 2-3 дни. Дайте идея за ястия с горните продукти, че всеки ден ям едно и също. Хем съм гладна, хем изнервена, налитам и на хляб и оризовки.

# 158
Ох, уж е палео темата, ама все има някой, който да заклейми я моркови, я лук, я незнам си какво нищо толкова въглехидратно и убийствено. Наистина е прекалено вманиачаването. В темата за ИР по го разбирам.
Другия месец правя една година на режима, като само първата половина беше по-стриктен.
А пък под 40 кг да тежиш не го приемам за нормално, без значение каква ти е структурата.

# 159
Привет на всички 100% е "дъвкано" вече питането ми , връщах вече 2 теми назад да откия това ,за което питам ( не съм чела подробно ,няма как) ,но къде е точно разликата между този режим и така нашумелия на Насето Узунов?Във началото на темата от описаното ,предобих известна представа ,че тук В са като количество повече разрешени за консумация ,както и забранените храни по-малко.Чета ,че някои закусват ,мен лично това ме притесняваше при другия режим(на AУ) ,бях в зоната доста време и там ядеш още с отварянето на очите ,свикнах доста ,буквално съм гладна 10 мин след ставане.
Какво обикновено закусвате  ? Както и стевията тук разрешена ли е? Малко дълго стана ,но искам да си сверя часовника и да се включва в редиците.мерси❤

# 160
Закусвам това, което и обядвам /вечерям :яйца - бъркани, варени, омлети, пържола, риба тон, френски терин (Лидл), маскарпоне, кашкавал с масло... Т. е., каквото ми се яде. Пия кафе с кокосово масло.       Подсладители не се препоръчват. Ама ако някой не може без...

# 161
Франзоаз* салатата присъства ли в храненията ти или дори В от салата ограничаваш ?

# 162
Франзоаз* салатата присъства ли в храненията ти или дори В от салата ограничаваш ?
Нищо не ограничавам  аз....   Smiley  щом е от позволените храни.Просто сега няма хубави зеленчуци и почти не ям...освен на гратени или задушени.Имам печени чушки в камерата, като се сетя размразявам и ям по 1-2 чушки на хранене.Ям и готнети моркови, ако съм добавяла към яденето...
Лятото си ям домати, краставици, лук, чушки...
Както писах, не се вманиачавам.Не изяждам по 1 тон моркови наведнъж, че да го правя на проблем.

# 163
Разликата в режима на Гуруто и в реалния НВ ВМХ е точно липсата на вманиачаване..
Ако познаете някой качил или не свалил от 1 морков в тенджера супа кажете го кой е😂🤭
Лук ям и морков ям и салата зеле с морков ям.
Ако ми влиза в дневния грамаж на В, който целя всичко ми е разрешено на мен:) Без захар, брашно и прочие.
Тук някои сме с ИР други без така че има разлика в стриктността.

# 164
На мен също не ми пречат и моркови и тиква, за лук пък да не говорим. Повече салати ми помагат, но всеки е различен.

Общи условия

Активация на акаунт