НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 133

• 44 308
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
Обожавам сирена със сушени плодове. Heart Най-любимите ми са с боровинки и кайсии. Но те са си направо десерт. С тях се пирува.
Скрит текст:
.

# 511
абсолютно обикновено
натюр ми е миризливо, но печено със сладко.....

# 512
Не съм пробвала показаните, но при повод харесвам миризливото сирене натюр с чаша червено вино Sunglasses
Изкушението откритие за мен е домашния шоколад от кокосово масло, какао и стевия. Единствения, от който не искам и още и още..Стигат ми две дозички от формата за лед, в която го сипвам да стегне. Този номер с купешки черен никога не ми се е случвало и обикновено прекалявам. От месеци не съм купувала.
https://chocolatecoveredkatie.com/2012/01/15/three-ingredient-chocolate-bars-1/

# 513
Как може да ги ядете тия миризливите сирена, не ми е ясно... пък и в комбинация със сладко. Прилича ми на комбото кекс с шпеков салам, която ядеше моя съученичка едно време Grinning

# 514
ММ ги яде Simple Smile
 от жалост да го изхвъля го изпекох, след консултация с гугъл с какво Laughing
млечни аз почти не ям
кекс с майонеза ядеше моя съквартирантка, диня със сирене - баба ми Simple Smile

# 515
Тези, които аз ям не са миризливи. Simple Smile

# 516
  • София - Рим и обратно
Аз винаги съм си падала по комбинация сладко и солено. Синьо сирене с круши е класика. Козе меко сирене с кайсии съм открила и аз във Фантастико и си го купувам понякога като десерт. Едно време любима закуска ми беше макарони със захар и сирене, пържени филии с мед и сирене. Моите никога не са харесвали и яли така.

# 517
И аз обичам сирена вк. и миризливи.

# 518
Ееее, диня със сирене е класика Heart Eyes

# 519
Обожавам сирена със сушени плодове. Heart Най-любимите ми са с боровинки и кайсии.
Обожавам ги и аз. Най-любим ми е чедърът със сушени боровинки и едно испанско меко сирене Castello с ананас и ядки. Уникални са.
В интерес на истината нямат толкова много нетни въглехидрати. Към 20 %, което е по-малко от хляб или сладкиши.
Аз повече от 30 гр. на едно хапване не мога да изям, което е цифром и словом 6-7 гр. въглехидрати, т.е. съвсем приемливо.

# 520
Здравейте Момичета, направих 1 месец на режима.  Резултата 3.600кг. надолу с 3- 4 прегрешения за този период.  Дали е добре?

# 521
Естествено, че е добре!

# 522
И аз на 20ти ще се похваля с резултати. Знам, че е малко рано. Позволявам си и по някой плод, но сладко и тестяно не. Правя и упражнения поне 4 пъти седмично. 30 мин въртене обръч + коремни,клекове,упр за дупе и паласки.

# 523
  • София
Всякакви сирена харесвам и аз. Но не мога да смесвам сладко със солено.
Сладко по принцип недолюбвам.

# 524
От къде ги взимате тези сирена с плодове? Ммммммм

Иначе по повод мазното.
- омлет от 4 яйца с малко сирене, масло, маслини, гъби и обилно количество кашкавал.
-изключително сланинести ребра около 400гр + гриловани гъби и чушка
- домати със сирене около 100гр+около 300гр изключително мазни пържени в зехтин тиквички и патладжан.

За мен като количеатво на едно ядене това идва много, не мога да ви опиша мазнотията. И не мога да си обясня ударната вълна за сладко половин час след консумация.
Днес за обяд хапнах около 50гр емемтал. И ми няма нищо. Нито съм гладна, нито потрепервам за сладко. Сега си готвя свинска кайма във тиквички с много масло. Ще се освиня (фаствам и ям до 18:00)  и направо ме е страх за яростното чувството за сладко след това.

Общи условия

Активация на акаунт