Таз година високосна, нека да е бебеносна! - Бебеправене 368

• 27 736
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Ех, наистина много постна е тази тема откъм положителни тестове... Дано сега се засилят нещата  накрая. Ако някой случайно се крие, бързо да показва Joy Аз си търсих преди малко моя от миналата година да си оплакна очите. Понеже правех за първи път на дърти години, и уж прочетох указанията, но излезе втора бледа черта и се паникьосах, и звънях на майка в 5 сутринта за консултация дали и тя я вижда....Rave, аз за съжаление тук съм свикнала на такива “прегледи” от специалисти, чакам по 6 месеца за час и накрая за 5 минути ми се накарва и не ме изслушва. Последният път много се ядосах, писах оплакване в тукашния сайт за рейтинг на лекарите - 3 месеца ме въртяха на шиш да съм махнела рецензията, пращах им какви ли не доказателства и накрая все пак остана. Няма ли и в БГ такива?

# 556
Айде попътен вятър Рейвввче! Направо един ураган да ти донесе бебе, едно, две! Flowers Four Leaf Clover
А този 16мм фоликул на кой ден от Ц ти беше? И вчера ли беше това? Питам щото аз бях с 16мм сряда и насока за действие от събота натам.

# 557
  • София
Айде попътен вятър Рейвввче! Направо един ураган да ти донесе бебе, едно, две! Flowers Four Leaf Clover
А този 16мм фоликул на кой ден от Ц ти беше? И вчера ли беше това? Питам щото аз бях с 16мм сряда и насока за действие от събота натам.

Днес, 16ти ден.
Каза, че не е привърженик на всекидневния секс, да опитваме през ден от утре.

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 17:56 от rave

# 558
  • Варна
Голяма съм.... 😁
Изпит ми е мозъка вече и се вижда, щом чак Рейв вкарах в размисъл дали е писала 🤣
Добре де, за изследването и твоята лекарка ли не каза нищо? Някакво лечение?
Марго, в Бг си се оплакваме по форумите от некадърници, грубияни и всякакви чудати същества Simple Smile
Джулка, от 15-ти Януари съм трезвеник, май там ми е грешката, да взема да си сипя едно винце днес 😜
Нещо много ми липсват "+" тестовете. Някой, нещо?

# 559
Здравейте дамии, не успях да прочета всичко, исках набързо да ви кажа след прегледа какво ми каза лекарката, а утре ще чета😊
Прегледа ме каза че имам няколко малки кисти, но според нея яйчниците ми не били поликистозни, каза ми да изследвам пролактин и tsh, изписа ми два вида витамини, ама не мога да ви кажа имената, утре като ги купя, понеже не ги разчитам😁, каза ми че няма какво да се притеснявам попринцип, а тези витамини били за подпомагане на овулацията (нещо такова каза) и след 15ти ден да сме действали през ден и до макс 3 месеца трябва да има бебче! 😊

# 560
Теодора дано до 3 месеца да видиш желаните чертички.Flowers Four Leaf Clover

# 561
  • София
Арви, док прегледа много внимателно изследванията. Обаче сега чакаме тяхната микробиология. В понеделник
наобяд ММ трябва да отиде и да обсъдят с оня резултата.
Честно да си кажа, моля се да излезе отрицателна, както и в Цибалаб и тогава да видя какво ще каже тоя клоун !
Сигурно ще поиска да пуснем PCR при тях, хахаха... Ама тогава вече ще ме хване за...
Ако той не изпише нищо, моята ще ни изпише, след седмица съм при нея.
Тя днес ме видя, че съм пред нервна криза /аз и се й оплаках, де/ и ми отдели много време. За съжаление от нея получих доста повече инфо, отколкото от 'андролога'.
Та, според нея има друга причина за лошите показатели, дори и от години да си ги носи тия гадинки.
Вика - ще го лекуваме със сигурност, но не очаквайте особена промяна в СГ след това.
Предложи ми да пуснем нова СГ с по-малко въздържание /тази беше с 4 дни/, но аз й казах, че предишната бе с 3 дни и беше същия батак.
Каза, че отдавна не е виждала 0% морфология... И че никой не може да каже тия повредени човечета могат ли да оплождат и какъв ембрион ще създадат.

Иви, благодаря ти за пожеланията. Дано !
Доволна съм, че подадох документите. Малко ми олекна сякаш.

Марги, за жалост няма ! Много се изкушавам да си искам парите обратно... И за 'прегледа', и за излишното изследване. Ама не искам да правя циркове, наистина от всички други там съм супер доволна.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 00:21 от rave

# 562
Момичета, с вас съм! Дано възможно най- скоро се покаже втората черта. Аз съм адски нетърпелива, ще ми се утре да си направя тест (2 дни по- рано, въпреки че усещам напрежение ниско долу) дали има смисъл изобщо или ще се разочаровам?
Толкова сте страхотни, радвам ви се как сте изградили връзка и си вдъхвате кураж и надежда! Няма друга група, която да излъчва толкова позитивни мисли и толкова подкрепа.

# 563
  • София
Момичета, някоя да е купувала гелчето тия дни от някъде в София ?

# 564
Момичета, някоя да е купувала гелчето тия дни от някъде в София ?
Май тотално е изчезнало. Аз грабнах началото на януари последния в едно софармаси и оттогава само чувам за хора ударили на камък. Пиши ако го намериш, че поне 3ма души знам да търсят. Grinning

# 565
rave Бях писала, че миналия месец го купих от Ремедиума на Коперник и Гео Милев, въпреки че в сайта пишеше, че не е наличен. И там ли го няма вече?

# 566
За гела някой беше писал, че го изтеглят от мрежата защото ще сменят разфасовката. Има няколко други варианта на пазара. Маргото беше публикувала един от тях.
Иве ти знаеш ли на колко мм ти се пукат? Щото има жени на 20 още, сигурно док си знае де, ако те следи отдавна. Сега за инвитрото ми пускат хормони ЛХ и естрадиол да се изчисли по-точно, аз бих се радвала и като правихме фоликулометрия да ги бяха пускали.
Момичета мерси Simple Smile много сте мили. Ма хистерото не е кой знае какво. Други герои има в темата като Арвен, Рочи и Джесито.
Решихме да правим пункция още този месец. Четем документи и си мислим как може би (дано) другата седмица ще си имаме ембрионче.
Джулка вие имате три, искала повече - три не е малко Simple Smile !! Пускам ти вчерашното от котарака Румен.
Скрит текст:
има два вида хора, преячели мои. ените виждат чашата наполовина празна, а другите наполовина пълна. ените вечно мръмкат и са недоволни од жевота, а другите са ваф перманентна егзалтация од него. оназ тепичен прецтавител на първия вит е Ч.Т., а на фтория - мояд млат падуан златим разсадникоф. нека обаче да разгледаме и да сравниме нештата които ги правят штасливи и можеби ште намериме каде е кльоча од паладката.

Ч.Т. ного желае доховен напредак / К.З. харесва да еде често.
Ч.Т. се стреми да останови финамсова стабилнос / К.З. претпочита даси намира мяуки бесплатни нешта по пода и даги еде. често.
Ч.Т. иска да има време за колтура / К.З. обича да пука бабалфолио, ама од ситното.
Ч.Т. мечтае да е ваф састоямие да по-тоши вътрешния си монолок до степен, че да може да прочете цял апзац од книга, бес дасе връшта ваф началото по сто пъти / К.З. харесва даси пофтаря думата "паржола паржола паржола паржола.." докато сафсем ѝ изгуби смисала ваф главата си и накрая обеви развалнувано ОДКРИХ НОВА ДУМА!!!1 ЖОЛАПАР! КАК ТИ ЗВОЧИ? после прекарва слетобеда ваф гугала да търси значемието ѝ.
Ч.Т. - да се вижда с преячели, които обаче даса интересни и нормални едновременно / К.З. - да говори сас балхата си Ели Зъбета за манекюр, пица и джът лол. какво би могло да значи думата "апропо". еде ли се то - да, по-неже е предястие.
Ч.Т. - най после да започне да учи нови нешта и дасе самоосаваршемства / К.З. - да гледа как се варти пералмята, заштото това спрорет него развива ваображемието.
Ч.Т. - да може да прави пед менути планк / К.З. - да може даси мърда ошите независимо ено од друго. гледа на последнотото като на виш етап од еволюцията. и по-неже действително го може, има ного добро мнение за себе си, за разлика од Ч.Т., която никога няма да може да направи пед менути планк и го знае. тешко знание е това.

та, както виждате, преячели мои, кльочат од паладката се састои ваф следното: занижете си мяуко кретериите, че даси оправите жевота и настроемието!!1 благодаря за внеманието!

Чакам положителни тестове Simple Smile

# 567
Одри да ти кажа не знам кога се пукат, за първи месец правя фоликулометрия, въпреки че моя доктор ме следи отпреди първата Б. Ама аз не мисля че и баш фоликулометрия правихме де, видя ме веднъж сряда и сега другата седмица да видим дали се е спукал. Исках днес да ме види на колко мм е на 18ти ден, защото по О тестове тогава ми се пада, и по лични усещания. Ама уви падна се ден, в който няма как. Нищо, другия месец.
Ти на естествен цикъл ли ще правиш инвитро?

# 568
Морнинг, събота ееее!
Одри, това беше много яко, благодаря, че го сподели. Радвам се на 3-те си надежди... и чакам да видя, дали Госппд ще се смили над мен 🙏🏻
Хубав уикенд на всички ❤

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 11:31 от Анонимен

# 569
  • Варна
Добро утро и от мен!
Разболях се аз, малкото ми хвърли бацила си и сега точа едни чудесиии... 😁Бляк!
Аз имам 1 тубичка от гела, но е с минал срок на годност... Голяма тъпотия, ще замине в коша.

Общи условия

Активация на акаунт