Таз година високосна, нека да е бебеносна! - Бебеправене 368

• 27 739
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Jullliana, радвам си че бързо успя да се успокоиш. Каза, че са ти изписали болкоуспокояващи – може би е добре да се посъветваш с твоя фертилити док преди да ги вземаш.

Кийп, на мен като ми казаха, че почваме стимулация, ми забраниха алкохол и напъвания – за да действат лекарствата в пълната си красота и да не спукам случайно фоликул преждевременно. За плътскакта любов няма какво да говоря, тя е забранена от взиманията на проби преди последния цикъл 😊

Рейв, много добре правиш с листчето с въпроси. И аз така процедирам при всички лекари, защото обикновено толкова се изнервям покрай чакане и виждането с лекаря най-накрая, че в афектирано състояние всичко забравям. Моят АГ си ме знае и като си каже неговото, ме бъзика – „Хайде, вади списъка да видим какво си подговила днес“

Ро, „Правото за получаване на тази помощ имате от датата на раждане на детето и можете да я поискате в срок от 3 години след тази дата.“ Образец на заявлението и описание на услугата можеш да видиш тук: https://egov.bg/wps/portal/egov/services/social-services/social- … afb9-cb48b1eb27a3

Сутрешните забави на мен много ми допадат. Имам трудност със събуждането, но по този начин преходът от сън към реалност ми е много приятен, а и сутрешното войнство на ММ е вдъхновяващо и не е за испускане 😉

Ух, днес той има час за СГ, та му стискам палци да не се изнерви много и резултатите да са добри.

Момичета, желая ви ползотворен предстоящ уикенд. То едни пролетни температури казаха, че ще идват в БГ... Човек съвсем да му се доще да се въпроизвежда.

# 541
Джули, толкова бързо и благополучно се развиха нещата, че не успях да се включа и да ти пожелая успех ! Ама и без това се справи много добре Simple Smile И мен ме изуми с прегледа на едната гърда, даже се зачудих длаи не я покриват другата с нещо през това време, да не загледат нещо по нея пък да не й е ред Grinning

Frekoko, успех и ще чакаме добри новини !

Кийп, кийп уокинг ! Пътя е правилен, а скоро ще пристигнеш до местоназначението си, дет се вика по навигация Grinning

Арвен, и на мен ми напомняш на Сънчето, не знам как и защо точно ама предвиждам, че ще си имате второ детенце, по какъвто и да било начин !

Рейв, петък е, обикновено последния епизод за седмицата е най-силен, че да държи зрителския интерес до понеделник ! Чакаме !

Момичета, взимайте се в ръце, вадете ги тия бременни тестове, че иначе ще трябва да викаме тедката да мята пак престото, недейте така ! Аз ще направя всичко възможно, ще дам тяло и душа след няколко дни, ама една женичка тема не прави, така че се иска масовост за сектантско забременяване, а - у ! А и идва края на зимата, а с това и края на слоевете дрехи и студените крайници Grinning За нас с ММ това си е нов живот , че сме си зиморничави и тва събличане и обличане зимно време не ни помага за роматиката, ама Ич Simple Smile

# 542
Аз идвам само да си измрънкам. Lelka is here Sad
Закъсня ми 3 дни и имах някакъв малък проблясък на надежда, но... всичко се срина преди малко.
Ама продължаваме напред, какво да се прави Simple Smile

# 543
Момичета, хахаха- за гърдата Simple Smile
Да, тази година събрах само за едната, дано до края на годината събера и за другата Laughing Беше на частно и затова така, но като си получа направленияето от джипито, ще са и двете Laughing Като преглеждах инфото за процедурата на частно, и като видях, че е на мекица, бях леко втрещена. Ама нали само лявата беше проблематична, та реших да си спестя 60 паунда за дясната. И без това ми излезе 175 паунда. Това са си към 350 лв все пак... В БГ- 40-50 лв...

Локич, да, покриват я другата бай дъ уей.

Хубав петък и уикенд след това. Отново ви благодаря на всички за подкрепата! Златни сте. Дано всичките тея болежки, които коментираме със страници, да изчезнат, и да влизаме да показваме само положителни тестове за Б, или да съобщаваме, че ни е дошло. Никакви здравословни проблеми вече. Стига!

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 13:08 от Анонимен

# 544
  • София
Здравейте момичета, на мен по календар вчера трябваше да ми е ОВУ, но както знаете в понеделник докторът ме отряза че нямало доминантен фоликул и сиг няма да овулирам този месец...изстрадах си тази моя си драма... Но снощи  ММ (който не знае за тази случка) като никога помнеше кой ден съм  му казала че е денят за О - и вика " хайде да си правите бебе вече" ох... много мило ми стана - постарах се да не се разстройвам и да се насладя на момента, ама ме жегна сърчицето.... за капак сутринта се събудих, а сънят от който излезнах бе как съм при поредния доктор на преглед, на мулето и точно му казвам " ами не става и не става"... бе подсъзнанието ми е тотал щета Neutral Face

loko момиче - съсипваш ме Joy Smile призовавам ви и аз към " масовост за сектантско забременяване, а - у !" да си ходим заедно към отчетни,че се привързах към вас, ако не заедно поне в индианска нишка че да си препредаваме дрешки бебешорски..
диди и аз бях така сега с последната лелка, продължаваме момиче напред устремени
джулка радвам се че всичко е наред- знаех си... парите все тая - харлия да са им - важното е че си ок...тва здравеопазване в UK обаче направо ни затапи - скандално направо -едната гърда прегледал баси... И Хипократовата клетва наполовина е казвал - баси - следващия път взимай ryanair дотук да пием по едно кафе и да идеш на преглед и на двете тук Simple Smile  ( шегувам се знам не е толкова лесно)
Аз ставам преди ММ та рядко ни се случва сутрин, но аз нямам нищо против Smirk даже ми е става едно по-приповдигнато за работа, но понякога трябва доп смазка... имам един глайтгелен, който бил ОК лубрикант не увреждащ бойците...
gerryka стискам палци да я изчистиш, аз съм имала към 5-6 см голяма и се изчисти с примолут нор след цикъл
rave - aз тетрадка си отворих вече да ми седят на едно място нещата като досие..психопатисала съм се май Sweat Smile
Скрит текст:
Видях си имала и ти неприятен преглед  съжалявам, знам колко е разочароващо да си изгубиш времето някъде и да не се отнесат както трябва...
margo стискам палци да няма никакви околоработни вируси покрай теб
rochi бях попадала някъде на тези австралийски есенции,ама отдавна - на теб как ти се отразяват?

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 15:43 от Animor

# 545
  • Варна
Мога ли да попитам защо бяха изтрити коментарът на rave и моят след това??? Кое беше неуместното в написаното от нас?

# 546
Animor, силно се надявам докторът да е в грешка. При мен имаше доминантен Ф, който "не се спука" и бе задържан, ама уви- сгреши. Точно в този месец забременях!

# 547
Мога ли да попитам защо бяха изтрити коментарът на rave и моят след това??? Кое беше неуместното в написаното от нас?

Кое е изтрито? Напиши го пак. Уж следя изкъсо и чета всичко, но не съм засякла нещо, което да е за премахване. Все сме си по темата. Питай модератор, дано ти отговори.

# 548
  • Варна
Борнче, нали модераторите четат тук, към тях ми е питанката.
Рейв беше споделила за прегледът, който са имали и изказа недоволството си, а аз се възмутих лекичко... И двете са ни изтрили.
П. С. Официално се извинявам, моя е грешката, объркала съм темите!

# 549
Аз чета и темата за Мъжки фактор. За миг помислих, че за тези коментари пишеш, но после озъзнах, че не би трябвало да си толкова разсеяна 😁, ама съм сгрешила.
Толкова много теми четем, че вече в главата ни е мазало. Която не си е дала почивка от форума, тя не е забременяла. СлучаЕност, не мислА. Ама, пуста „краста”, все влизам да видя някой положителен тест, но нещо се забатачва работата.
Няма ли някоя за тест? Айде!

# 550
  • Dope Reach
Много благодаря на всички, които се отзоваха по моя проблем, и тук, и на лични! Heart Разясниха ми се нещата, срокът наистина е 3 години, така че ще изчакам малко да минат всякакви вируси и т.н., за да не се притеснявам да се редя в социалните!
Относно безсънието, в последната година имах 2 такива периода. Еми, ужасно е! Особено, знаейки че на следващия ден трябва да съм пушка в 7.30 сутринта! Няма оправия, поне при мене, докато не се успокоя. И то най-вече на подсъзнателно ниво. Ни овце ми помагаха, ни хапчета, но пък спирах кафето и сякаш имаше подобрение, поне не се дразни нервната система допълнително.
Ани, лично аз смятам, че ми се отразяват добре. Дори да си въобразявам, ще продължавам да ги пия. Впоследствие може и да се свържа с доктор, който се занимава с есенции, но ще изчакам да си мина курса на прием и тогава. Слагам ти един линк към канала на Иън Уайт, който е разработчика, много интересно обяснява за всяко едно цвете, от което извлича есенциите.

https://www.youtube.com/user/AuBushFlowerEssences

# 551
  • София
Rochellka благодаря ти - ще погледна Simple Smile
Arven - случва се да се обърка човек, както следим по няколко теми ... само за инфо: аз ви виждам и на двете  отговорите в Мъжкия фактор (ако за там говориш )
Маманапринцеса - благодаря ти - и аз чакам моето "неочаквано" чудо да се случи

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 15:42 от Animor

# 552
Момичета, за съня, много се влияе от хормоните. Когато тсх ми е ниско или високо, първо ме удря в съня. Аз сега спя супер леко, а тогава е невъзможно.

Арвенче, да не си подхванала винцето от рано? То в БГ си е ракиено време вече, де ❤😂 бъзик да става... и аз съм публикувала постове за ову в други теми, споко

# 553
  • София
Арви, и мене ме хвърли в тъча, зачудих се кога съм писала тука, та са ме изтрили. Grinning

'Прегледът' при андролога дори няма да го коментирам. Писала съм в мъжката тема, на който му е интересно. Само ще кажа, че за ПЪРВИ ПЪТ назовавам име във форума. Това значи, че съм много афектирана, възмутена и бясна. Ама много.

Добре че веднага след това бях при моята док, та ми се пооправи настроението.
Фоликулчето ми е 16 см., препоръча опити вкъщи от утре през ден.
Да, ще си прехвърляме малко бактерии, факт, но каза в никакъв случай да не пропускаме месеца на ЦС.
Общо взето каза, че едва ли като излекуваме инфекцията, ще се подобри подвижността и морфологията. Да си помислим двамата и да решим искаме ли да опитаме с една инсеминация, или направо ИКСИ.
Също така ми предложи изследване на еякулат, което определя каква добавка е най-подходяща за конкретния мъж. Каза и как се казва, ама забравих, нещо с 'Р' беше... Някой, мнение ? Аз за първи път чух за такова нещо.

Хубавата новина е, че подадох документи за Фонда. До седмица ще са готови и отиваме към ЦАР. Ако всичко е наред, март-април може да стартираме.

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 20:40 от rave

# 554
rave - Съжалявам че при теб се е получило така. Ние бяхме доволни от него. За съжаление май винаги зависи дали докторите са на кеф или не. Имаше и оплаквания от проф Паскалева и аз се бях подготвила да е кофти, но тя беше страшно мила. Дано не попадаш повече на доктори на които не им е ден.
От това което чувам при другите момичета инсетата рядко вършат работа при такъв мъжки фактор. Ние бяхме с ИКСИ директно и стана от първия път. Да, не е приятно, но ако при теб няма проблем би трябвало да стане.
Не съм чувала за тест който казва коя добавка е най-подходяща, но ММ 5 месеца пи какви ли не глупости и резултатът беше 0.

Стискам палци нещата да се случат по един или друг начин и ти да започнеш някоя от бъдещите теми като бременна както е традицията!

Общи условия

Активация на акаунт