Първокласници. Тема 3.

• 21 936
  • 765
  •   1
Отговори
# 150
Да не е т. нар. Баба Марийка? И моят беше луднал и по играта, и по някакъв, дето беше снимал клипове как играе. Ама малко ограничихме достъпът.

# 151
# 152
  • Където морето целува небето...
При нас яко са ги подхванали да пишат и всеки ден има нови домашни по български и математика. Това е за всички училища в Бургас, имаше някаква заповед на местно ниво още като обявиха местната грипна, която се застъпа с националната.

# 153
Да, за въпросната заповед става дума явно. Ама при нас класната не се юрна веднага с домашните, защото буквално целия клас си се тръшна от тоя грип.
 celika, Brawl stars я бях забравила Joy и нея играеше преди ограничението.

Четох нещо за забрана за олимпиади и подобни. Предполагам ще отменят и Европейското кенгуру. Не че остана време за подготовка с тея болести🙄

# 154
  • Където морето целува небето...
Буквално цял клас беше и при нас. За сега са забранени всякакви състезания и олимпиади, не знам за ЕК. Ако се провежда по училищата и не събират повече от един клас в стая не мисля ,че е проблем. Те така или иначе ще са на училище. Но ако няма ресурс за по стая на клас не мисля, че ще се състои (то не, че в междучасията не са пак всички). Но в тази заповед пък ясно си пише "състезания" та не знам. Предполагам, че и организаторите нямат още яснота какво ще се случва.
Важното е да са здрави децата, другото няма значение! В този ред на мисли спокойни ли сте да ги пуснете на училище в четвъртък?

# 155
  • Варна
Аз няма да го пусна... На АБ е до петък. За другата седмица не знам. Кантарджиев каза, че децата не боледуват, а са най+често приносители на тоя вирус. Грипът натръшка и нашия клас и би трябвало да си е минал от реда. И все пак толкова напрегната и тревожна пролет не съм си представяла, че може да доживеем. Вместо да се радваме на хубавото време мен ме е страх да идем на площадката.

# 156
Никога не съм си пазила децата от такива неща, но и не ги бутам умишлено при болни де.

# 157
То такива неща до сега е нямало.

# 158
  • Варна
Поне такава истерия със сигурност.

# 159
Имам предвид от всякакви вируси и грипове.

# 160
Нямаме домашни, но аз давам по малко задачи да решава, някой текст да препише. Иначе по цял ден игри вкъщи и то с кукли, дето не е играла повече от година, телевизия, мързелуване. Здрава е, през почивните дни лудува на село.
Дано да са здрави децата!

# 161
  • пловдив
При нас почти всеки ден, г-жата пише с какво да се упражняват и пишат. При нас удължиха ваканцията.

# 162
  • shumen
Моя няма никакви домашни.Аз от време на време давам някоя задача да реши или малко диктовка правим.А и е прочел две приказки за тази ваканция.
При нас засега няма удължаване на ваканцията,но ще видим.

# 163
Аз няма да съм спокойна. Уж леко карали децата, ама след тоя тежък грип и лечение с антибиотик... Не знам... Хем не искам да се шашкам, хем с това облъчване с корона от всички медии, вече имам чувството, че ще прихвана от екрана🙄

# 164
  • shumen
Палитре,и аз няма да съм спокойна.А,за да не прихвана от екрана спрях да гледам новини вече.

Общи условия

Активация на акаунт