Първокласници. Тема 3.

• 21 941
  • 765
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
И мен антибиотикът ме притеснява, притеснява ме и кой ще го гледа, ако удължат ваканцията. Трябва да е баща ми, а той пътува с автобус в най-натовареното време, не вярва на лекари, не вярва на фармацевти, не мога да го накарам да бъде предпазлив, изобщо... Главата ме боли от притеснения. Днес още съм в болнични, но от утре...

# 166
  • На морето!
За Бургас няма да удължават ваканцията. Ние и без това винаги изпреварваме страната и се добавят по едни допълнителни 3-4 дни в аванс.
Заповедта за състезанията е по време на епидемията, очаква се да се реши до кога ще са забранени спортните и културни мероприятия, съответно и състезанията. Като цяло тази частична карантина е излишна. Не може на опера, но може в дискотека, не може да състезание, но не е проблем на тренировки и курсове. Маркират мерки, които не работят, но ни (по)бъркват.

# 167
  • Варна
И тренировките на закрито спират, поне във Варна.

# 168
  • Където морето целува небето...
На нас ни отменят областно състезание, което беше предвидено за 14ти (което ще е извън ваканцията реално), но за сметка на това залата за тренировки (закрита и без вентилация) е пълна.

# 169
За мен даже по-засилени трябва да са мерките, като гледам как се развиват нещата в другите държави.
Ама мюпонеже темата е друга... Днес се борим с домашните. Ама му дойде нанагорно нещо толкова писане и накрая с рев приключихме за деня 🙄

# 170
  • shumen
То и при нас не се чува да се удължава ваканцията.И ние писахме и решавахме малко задачки днеска и е готов за четвъртък.

# 171
При нас се чува. Има предложение от РЗИ.

# 172
celika, за коя област става въпрос?

# 173
  • Варна
При нас щяха да решават днес, отложиха за утре. Само опъват допълнително нервите на хората.

# 174
  • Където морето целува небето...
Да го решават вече ще се ходи или не на училище, че подлудяват хората така. Ако няма да се ходи, да има време да се реагира. Защо си мислят, че като са на училище и могат да стоят сами.. Все пак нашите са си малки.
Аз хем не искам да го пусна за 2 дни, хем пък ме е страх да отида до ЛЛ за бележка.

# 175
Mamma Suzanna, пусни тогава извинителна бележка,
нали имаме право да даваме такива за до 10 дни в годината.
При нас официално обявиха, че удължаване няма да има.
Обаче на първокласничката ни не й се ходи на училище:smiles:

# 176
По семейни причини вече искат бележка предварително. И аз съм в чудене какво да правя, тъкмо ми оздравя първокласника, къде да го размотавам сега.

Няма да се свърши света, ако удължат ваканцията, след една възраст нагоре децата могат и сами да стоят, ще направят и компромис работодателите, да се работи повече от вкъщи, отпуска ще се вземе.

# 177
В Стара Загора я удължават до 13-ти.

# 178
И аз съм в чудене още дали да го пускам. Малкото и днес вдига температура(6ден), та със сигурност ще си остане още у дома. И ще трябва за нея бележка за градина, та умувам дали да не взема още една и за батко ѝ...
Иначе и той няма желание да ходи в четвъртък. То кой не обича да си почива 😁

# 179
  • Варна
В интерес на истината мойто пощръклява вече. От 28-ми сме си вкъщи, с две-три излизания до ЛЛ и до магазина. Само в събота слязохме до морето. Просто не смея да излизаме и да се събираме с хора, съответно и двамата сме изнервени на макс.

Общи условия

Активация на акаунт