Първокласници. Тема 3.

• 21 944
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
Всички ще завършим 1 клас дистанционно с пълно 6 както върви. Колкото и да не ни се иска май ще е така. Само дано не карат децата да учат до юни и юли.

# 481
  • София
За първи клас не вярвам да продължат учебната година. А и нашите учат много сериозно и нямат пропуснат ден.

# 482
И да го продължат, ще е минимално, наистина децата учат сериозно. До юли не знам какво ще правят, освен да играят Simple Smile .

# 483
  • shumen
Нашите днес стартираха с МСТеамс,но не се получи и тази вечер изпробвахме Зум по искане на госпожата.От утре ще са с нея,а домашните ще качваме в Класрум,че в ЗУм нямало такава опция.С туй дистанционно ще ни побъркат вече.
За буквите и моя някой ги изписва по негов си начин.За б се опитах да му кажа да я пише както трябва,но казва госпожата така ни е показала и край.
За отучването официално казаха,че ще се отучва,но дано за нашите да е нещо минимално.

# 484
Данека, къде прочете за отучването?
Нашите продължават по старата схема на дистанционното обучение. Като гледам децата се справят. Никой не се е оплакал, че има проблем.

# 485
  • shumen
Фортуна,казаха го на новините,но не помня кога,а и някъде ми излезе като статия.

# 486
И ние още си караме по старата система. Тея дни хич не ми е до домашни след работа и набързо хвърлям по 1 око дали е изпълнено всичко и само снимам и пращам. Добре, че следобед мъжът ми се прибира по-рано, та задава задачите на детето и то си ги прави. Пък какво и колко му обяснява, честно казано не знам😳 Музика, Околен свят и Технологии ги оставям за през уикенда. Вчера проведох един час по музика, малкото и то се включи, та си направиха дует😂
Всички се побъркахме с това дистанционно обучение, при някои съчетано с дистанционна работа...
При нас вече и други схеми на гледане трябва да се мислят, че на бабата отпускът свърши и вече ѝ мислят някакви графици за работа... 🤔

# 487
  • Варна
Малко ръкописно б и аз забелязах, че го учат по много странен начин. Едно време ние ченгелчето го завивахме по диагонал наляво и после слагахме вълнообразно байряче. Сега от о-то право нагоре и после леко извито като бастун надясно. Доста грозно, но в помагалата е написано така и се въздържах да коригирам.

# 488
Аз единственото което помня от първи клас е, че нашата паралелка беше в детската градина.

# 489
А позволявате ли им да пишат с други цветове химикали в учебници и учебни тетрадки? Аз бе предавам домашни и я оставям да прави каквото си иска, само и само да си напише уроците.

# 490
Ние още пишем с моливи.

# 491
  • Варна
И нашите пишеха с моливи, докато бяха на училище. Сега съм предлагала на сина ми да пише с химикал, но не иска, защото не може да трие и коригира. И си кара с молив, гледам, че съучениците му също. Но мисля, че не бих разрешила шарени химикали, не е редно. Все пак това не е някакъв майтап или игра, в училище едва ли биха толерирали оранжеви или розови мастила, че да го правя аз. Така си мисля, макар че звучи яко всеки предмет да се пише с различен химикал Joy

# 492
Тя пише с изтриващ химикал, но е синьо-зелен. Днес сме на нов левъл - пише.докато гледа един влогър в ютуб. Пффф. Много се дразня.

# 493
  • София
И моят е още с молив. Чат-пат му давам химикал, но резултатът е потресаващ Close А той много си обича точно чертожните моливи, дори рисува с тях, не иска с цветни.

# 494
  • Варна
Ау, доживях да ми каже "гадна майка". ПиснА ми от това домашно обучение.

Общи условия

Активация на акаунт