Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 79 383
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • при морето
И аз да похваля Елинор,пристигна ми днес Flowerbomb nectar,поръчан в неделя вечер.
Вчера пък поръчах Coco Mademoiselle edt,при финализиране на поръчката пишеше,че ще бъде доставен на 14-ти,петък,.Еми браво!Перфектно даже.И май единствени те направиха готино намаление за св.Валентин,другите сайтове пак минаха метър!Аз с кеф поръчах цели три парфюма от тях.Тия дни чакам и мъжкия /TF Neroli Portofino Acqua /да пристигне и нямам търпение за него!

# 556
Получих си girl of naw от Парфимо.Ами доволна.Тестера идва с капачка,добре опакован с мостра на нещо си подарък.Имаше празен ход,кодовете са ок.Повече от щастлива съм в момента,доволно полята с него и тънеща в блаженство.Даже сега отстрелях още един за моя колежка😀

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 11:33 от renji

# 557
Някой от присъстващите в темата имат ли TM Alien Flora Futura 60мл., флакона не е рефилабъл, а се разглабя..? И как ви е трайността?И защо никога бач кода го няма на бутилката а има само буквите примерно WJ?

# 558
  • София
Здравейте!
В Елинор трябва ли да се пише код или намалението от 20% е отразено в посочената цена?

# 559
  • София-Младост
Здравейте!
В Елинор трябва ли да се пише код или намалението от 20% е отразено в посочената цена?
Пише се:
Използвай промо код inlove за 20% отстъпка!

# 560
  • София
Здравейте!
Пише се:
Използвай промо код inlove за 20% отстъпка!
Благодаря за бързия отговор!

# 561
Oще един плюс за Elfragrance, изключително добро обслужване за пореден път

# 562
Записах си по-напред в темата, кодове за parfimo за поръчки над 50 и 100 лв., но не виждам къде мога да ги въведа?

# 563
Мисля че беше на третата стъпка в лявата страна.

# 564
сиси, вероятно има бъг в момента, защото сайтът изобщо не ми зарежда - имаше поле за въвеждане, но не помня на коя стъпка беше

# 565
Записах си по-напред в темата, кодове за parfimo за поръчки над 50 и 100 лв., но не виждам къде мога да ги въведа?

Скрит текст:

Под ЗАСТРАХОВКА НА ПРАТКАТА има с +Имате код за отстъпка или ваучер, кликваш на него, излиза прозорче и пишеш кода.

# 566
Пристигна ми днес от Parfimo Неролито на Том Форд - много съм доволна. На първо разнасяне се държи еднакво с тествания неколкократно от реален магазин. Цената беше по-добра отколкото в Elinor, и го нямаше разиграването - ами то не е налично, нищо че ви приехме поръчката.

# 567
Благодаря ви, стана! Flowers Hibiscus Май за кратко наистина нещо не беше ок..

# 568
  • при морето
А какви са кодовете в Парфимо?И до кога?

# 569
Момичета, искам да поръчам от Елинор, но ми изписва под някои парфюми,че ще пристигнат на 27.02 , а други на 17.02, това какво означава,че ще изпратят две отделни пратки ли ,защо са сразлични дати?

Общи условия

Активация на акаунт