Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 78 959
  • 741
  •   2
Отговори
# 630
  • София
Мерси!! Ами, много е красив. Ще го тествам.

# 631
А на мен червеният Бушерон ми изпълни душата,на блотер 3-ти ден се усеща,сега ще го търся на добра цена.

# 632
А на мен червеният Бушерон ми изпълни душата,на блотер 3-ти ден се усеща,сега ще го търся на добра цена.
Червения Бушерон е чудовище в добрия смисъл на думата.....В elfragrance имаше тестер на 67 лева,тоест направо си е подарък ....

# 633
# 634
# 635
  • Бургас/Пз
Аз се почерпих с този сет от Елинор на най-добра цена!
Отделно и 20 % ползвах.
https://elinor.bg/product/abercrombie-fitch-authentic
Копче, как го намираш парфюма?? Подходящ ли е за пролетта и лятото? Как го определяш като трайност и шлейф??

# 636
Authentic Woman Abercrombie & Fitch за мен е плодово-дървесен. При първо впръскване усещам главно мускус и цветя и ми е доста свеж. Леко като мъжки. Траен и има шлейф.

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 13:28 от babyrose1985

# 637
Червения Бушерон е чудовище в добрия смисъл на думата.....В elfragrance имаше тестер на 67 лева,тоест направо си е подарък ....
Марси Макадамия,веднага погледнах,но вече го няма:))....май е по-добре за портфейла ми хахаха,не че беше скъп,ама аз пак се сурнах да купувам и май ще спирам да ви чета:))

# 638
  • София-в сърцата на моите деца
Моля ,който пръв го открие на добра цена да ни информира!

# 639
  • виртуално
Стоически удържах на всички намаления и не поръчах нищо.
Но ме гони носталгията по SJP Covet , ако някой го мерне някъде нека пише ...

# 640
  • Бургас
Рапунцел, вероятно е реформулиран, но и него и Ловли спрягаха за спрени, а аз ги откривам тук-там на нормални дори вторият на ниски цени

хмммм.... зная, че съм го виждала и по нашите сайтове, но в момента го откривам само в ибей https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057 … fume&_sacat=0

# 641
  • виртуално
Благодаря, там и аз го намерих, но са предимно 100мл.
Ще го помисля още, не ми е спешен а и предпочитам 30мл шише

# 642

Здравейте, има го в www.fragrancedirect.co.uk, но също 100мл

www.fragrancedirect.co.uk/sarah-jessica-parker-covet-eau-de-parf … ah-jessica-parker

# 643
  • София
Тази тема ми беше изключително полезна, благодаря Ви, с интерес продължавам да я следя. От нея видях сайт Нотино и си поръчах любимия ми парфюм - Versace bright crystal. Не знам защо, страшно много аромати харесвам и има, но този си го разпознавам като моя и обичам да си го пазарувам изгодно.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт