Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 933
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
  • в огледалото на живота
Не знам дали е споделян този продукт,но аз съм във възторг от него.Тоник за лице на Ревюел:

Бях влязла за продукт на Билка,но нямаше и консултанта ми предложи  по горе споменатия.
Много приятен аромат,не щипе и не опъва след изсъхване.Освен това има и матиращ ефект за кожата.Идеален за смесен тип като моята.

# 316
  • Варна
На Жая харесвам околоочния от серията с козичката, няколко пъти съм го купувала. Еднократните им маски ги купувам понякога, определено са за по-суха кожа, на мен ми идват малко плътни и тежки, но през зимата стават.
Имат много приятен душ гел с аромат на портокал, страхотен аромат, автентичен и свеж, без химична нотка. Сега съм приготвила един с купуасу, но още не сме стигнали до него вкъщи.
Също лосион за тяло с какао - изкусителен аромат, приятен за суха кожа, омекотява трайно.
Кремовете им за ръце не са никак лоши.
Маската за коса от какаовата им серия ми беше любимата дрогерийна преди години.

# 317
Кажете нещо за торбички под очите и скулите.. от няколко седмици ми се появиха.. не знам дали е от преумора или от един крем за акне (Епидуо гел), но са много неприятни 😐😐

# 318
Кажете нещо за торбички под очите и скулите.. от няколко седмици ми се появиха.. не знам дали е от преумора или от един крем за акне (Епидуо гел), но са много неприятни 😐😐
Да не задържаш вода ?Аз това първо бих помислила.Скоро ми се случи,почнах да пия много,много вода,не че преди не пиех  но увеличих и спя на спрян ,не просто намален климатик.Но аз съм бременна,и не знам дали съм критерии.

# 319
Купих шампоан revuele keraplex, ами да ви кажа много съм по доволна от него,бих ви сравнила с Loreal Vitamino Color, не очаквах този евтин шампоан да ми хареса, също купих на revuele и горещата терапия за коса, пробвах я загрява доста, за ефект ще видим по натам, ако някой е ползвал нека сподели Simple Smile

# 320
Да не задържаш вода ?Аз това първо бих помислила.Скоро ми се случи,почнах да пия много,много вода,не че преди не пиех  но увеличих и спя на спрян ,не просто намален климатик.Но аз съм бременна,и не знам дали съм критерии.
Ами не знам.. как да разбера, дали задържам вода? 🤔

# 321
Ще ти кажа при мен как е-пръстите ми се подуват и не мога да си извадя халката,едва си обувам обувките и съм подута.
Става ако ям солено нещо или пия малко вода.

# 322
По препоръки в темата си взех шампоан dove. Преди време шампоан с козе мляко на жая ми направи ужасен пърхот и дори рани по скалпа... беше много шокиращо, явно някаква съставка не ми понесе или се оказах алергична (случи се за 2-3 използвания, косата ми има склонност към засушаване).

# 323
Начии много ме “дразните” с този Ревюел! Искам всичко да си купя,а няма от къде. 🤣
Доволна бях и аз от крема с козе мляко на Жая. Преди много време го ползвах,но нямах оплаквания.
И да се оплача от автоматичния молив за очи на Есенс. Дразни ми и започват да ми сълзят очите. Ще търся друг.

# 324
Някой да ползва тъмнокафява спирала? Не мога да намеря, а искам да пробвам. Иначе има, но на YSL  примерно, но не ми се дават толкова пари.
На Trend it up ползвам и съм доволна.

# 325
# 326
Аз го имам. Косата става доста твърда и тъй като моята има тенденция да се заплита, защото е дълга става още по-страшно.. 🥴

# 327
Тоника на Ревюел наистина е един път. Лятото ми спаси живота и видях страхотни резултати от него, които после успях да задържа

# 328
Anyyyone  някои неща ги има онлайн в Лили. Аз там разглеждах току що и видях и тоника.

Препоръчайте ми бюджетен серум за лице с хиалурон и нещо с витамин Ц.
Май скоро някой хвали серумите на Marion?

# 329
  • Пловдив
Като стана дума за Ревюел, да похваля нощния крем с ретинол - поредно сполучливо попадение. Последната година и половина изразходих доста техни кремове, всичките ми бяха леки за зимата, но пък идеални за топлите месеци. Този обаче исках сега да го ползвам заради ретинола в него и ми се отрязва много добре, не ми се струва лек, комбинирам го с хиалуронов серум и на сутринта кожата ми е гладка и освежена.

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 15:37 от marzeliva

Общи условия

Активация на акаунт